Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 dnes uz praveze takmer vobec nemam...a ta troska je taky kremovy...cize ked je anovulak su tam vyraznejsie vzostupy a pady?
@lucecita všetko závisí od hormónov ako sa dajú do poriadku, teraz mám niečo ako šestonedelie a telo má zasa čo robiť, ako hovorím všetko je možné 😉
@purina12345 som rada, ze ti je lepsie 🙂 cicer som este nejedla, ako to chuti? ale vyzera to chutno 😀
@mata_ba tak už zrejme vajko prasklo, určite zajtra bude vyššia 🙂 niekedy jej to trvá kým sa vyštverá a ff označuje ovu až po troch po sebe zvyšujúcich sa teplôt, tak trpezlivosť a nestresuj zbytočne, všetko je ok 😎
@purina12345 ahaaaaaaaaa, no veď uvidíte, ale ani nevieš a motyka vystrelí 😀 joooooj mojka, tak moc vám držím palčeky 😉
@purina12345 dakujem ti 🙂
@bubacik5 chutí moc dobre, keď som to močila tak mi to chutilo ako zelený hrášok ale nemyslím že to treba až hodinu variť, niečo menej tak treba skúšať a teraz to chutí ako oriešky mňááám a je moc zdravý tak som sa rozhodla že vyskúšam a stojí to za to
@purina12345 ďakujeme a maj sa krásne a zasa sa nám ozvi 😉 😉 😉
@lucecita čáááu moja dvojička 🙂 ako bolo dnes? halušky sa podarili? ja som totálne mŕtva, ale idem ešte do kostola a večer som tu....len graf som prišla hodiť: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
daj aj ty, nechce sa mi hľadať, na ktorej strane je 🙂
@purina12345 dakujem za radu, urcite vyskusam a potom poviem ako nam to chutilo 😀 idem sa wellnesovat, tak sa majkaj. paaaaaa
@kikaneu ahoooooooooj mojka, tak už si konečne tu a zasa frčíš preč 😀 😀 😀 halušky robím až zajtra, dneska ma mama nabalila plným hrncom fazuľovej polievky, tak mám navarené 😀 😀 😀 ale zajtra ma neminú a isto ich robím 😉 tu je môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a zasa rovnako, my sme ako prepojené 😅 😅 😅
ahoj babizne, uz som domka ale boli to jak svina. Som ok, aj som bola, dnes som sa s mojim dokym dohodla že ideme na IUI, kedye sme obaja ok a predsa to nejde, je to vraj nejaka idiotna ci debilna sterilita, lebo niet priciny.
@kikaneu oooooo, parené buchty sú aká mňamka 😉 aj ja by som to už chcela vedieť, máme ich fakt zaujímavé a rovnaké...zajtra si doma, však? tak si ich porovnáme skôr ako až takto večer...ja som si dneska v lekárni kúpila RAPICLEAR na utorok, lebo sa do mesta nedostnem a pochybujem, že mm by mi ho šiel kúpiť 😀 😀 😀 ale musím ho niekam schovať, tak aby som naň naďabila až utorok a netetovala skôr 😀 😀 😀
@lucecita ahoj, operacia dopadla dobre, ale keďže sme obaja zdraví, mám diagnózu neidentifikovatelná neplodnosť. Takže pôjdem na vnútromaternicové oplodnenie. Som doma, ležím a trpím, lebo ma bolí brucho. Nemôžem chodiť, ani kýchať či kašlať. Ba ani smiať sa Čo je tu nové? Pribudli nejaké tehu?
@azzura juuuuj moja, tak nech to rýchlo prejde...a ako to bolo v nemocke, boli k tebe dobrý, kedy si prišla? a kedy pôjdeš na to oplodnenie? nechápem, keď ste obaja zdraví a nejde to, kokooooos...čo je tu nové? ani nič, nikto tehu nepribudol, je nás viacero na čakačke, ja som už 9DPO a utorok testujem...
@lucecita tak držím palce a všetkým ostatným babám tiež 😉 domov som prišla dnes ráno a to som dnes prvý kráti stála na nohách. Mala som teplotu a bolo mi na zvracanie. Včera boli sestričky zlaté, no dnes boli hnusné. Na každého jačali .....A keď sa ma doktor pýtal, či chcem ísť domov, tak som hneď povedala áno. Mm mi robí žeriav pri zdvíhaní z postele. Aj mi prekladá nohy... 😀 😀 😀
Zase som tu :( Mešká už 9 dní,dva testy negatívne..Doktor má dovolenku Ja už fakt neviem čo mám robiť..Som z toho normálne na nervy! :ˇ(
@azzura aohoooooj lasko ... no takže u teba je všetko ok? ... a čo je IUI?
@azzura och lasko viem aka je ta bolesť ked si nato spomeniem teraz tak je mi z toho zle... ale lasko musiš to nieako vydržať ... a čo ti vlastne povedal doky?
@vardzikova ahoj.. ešte furt sa doma vyvaľuješ, kto bude robiť 😀 😀 😀 IUI je vnútromaternicové oplodnenie, keď vstreknú priamo do maternice spermie.. je to ambulantný zákrok.. je to sex bez chlapa 😀 😀. Keďže sme obaja zdraví, mám podľa doktora neidentifikovateľnú neplodnosť. Pozdravovala si odo mňa fazulku? 😉
@purina12345 budem rada, ak mi Posles spravicku 😉 Ved vies.... 😉
@azzura no jasnačka že sa ešte doma stale vyvaľujem a ešte 5 tyždnov budem 😀 😀 😀 😀 😀 , aha takže pojdeš na ten zakrok? je to spoplanene? alebo ako? a to ti nevedia povedať prečo sa vam nedari ked ste obaja zdravučky ? zvlaštne ... lasko jasne fazuľka je pozdravena 😀
@azzura
Ak ste obaja ok, tak si skúste dať premerať antioxidačnú schopnosť organizmu, ak si z okolia BA, tak ti viem túto hodnotu premerať aj ja, je to neinvazívny spôsob, ktorý trvá 2 minútky, a ak bude pod 30000, tak skúste upraviť stravu a prísun vitamínov, minerálnych látok a stopových prvkov a mohlo by to pomôcť.
A hlavne sa nestresovať a pozitívne myslieť 😉
@vardzikova áno, pôjdem, ale až po dvoch mrchách...urobí mi to môj doky a budem za to platiť...ale je to len ľahký neinvazívny zákrok, nie ako mimomaternicové...až po pár nevydarených pokusoch sa ide na umelé...a prečo sa nedarí? to vie len pán Boh.. vraj až 20% zdravých párov má túto diagnózu 😒

@bubacik5 ďakujem, táááák pomaličky to ide, nič nenarobím
babenky musíte toto vyskúšať, už len pre tú kyselinu listovú a aj mm to chutí
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1323