icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
2. feb 2012

@pharmanex díky, si zlatá, ale sme z Trnavy.. popremýšľam 😉

fifitko25
2. feb 2012

@azzura ahoj moja, som rada že si Ok teda takmer Ok 😉 Dúfam že sa čoskoro z toho dostaneš a že z IUI prides s mimčom 😉

franzziska
2. feb 2012

@azzura a to ti zistili pri tom prefuku??

pharmanex
2. feb 2012

@azzura
držím palčeky 😉

azzura
2. feb 2012

@fifitko25 ďakujem.. po operácii som nechcela veriť tomu, že som priechodná 😖 .... ten osud ma ale skúša 😒 a ty ako? kedy testuješ 😝 .... už si zbalená do Číny? 😎

azzura
2. feb 2012

@franzziska zistili, že som zdravá a vaječníky mám priechodné. Mrzí ma že ťa doky nezobral, Moc som ti nepomohla. ☹

franzziska
2. feb 2012

@azzura to neva,neni take hrozne,i ked podla hlasu vyzeral tak fajn 🙂 a najma ze je to odbornik na neplodnost a podobne problemy..a ja zrovna nemam ukazkovy cyklus...neva,niekoho najdem 😉 😉

😒 hmm ale ty vies aspon na com si..takze ide sa dalej..vzdy lepsie ako len tapat...a hladat ze co ti moze byt preco to nejde..ako ja - nemam vysledky, len vselijake priznaky a bez diagnozy... 🙂 🙂 tak ti drzim moc palce, moc ti to prajem 😉 😉

azzura
2. feb 2012

@franzziska akurát že práve teraz neviem, na čom som, lebo sme zdraví a napriek tomu sa nedarí....doky ide skúšať ďalšie formy otehotnenia. Najskôr IUI a potom IVF

franzziska
2. feb 2012

@azzura no nevie sa, ale skusa dalej nie? ktovie...jak este vela toho envieme vsak? ze je uz tolko vynalezov, liekov, pristrojov a anamnez ale predsa sa najde este vela nepoznaneho...zialbohu pre nas

mata_ba
2. feb 2012

@azzura ahoooj...som rada,ze si ok..vsetky sme tu na teba mysleli..uspali ta v pohode? 😀

azzura
2. feb 2012

@mata_ba hej, uspali ma v poho, no nemohli ma zobudiť, lebo mi nemohli vytiahnuť hadičku z úst... vraj som nechcela otvoriť ústa. 😀 😀 😀 a ty ako?

mata_ba
2. feb 2012

@azzura ja nijak extra..graf je nejaky divny,stale mi nevyznacil ovu..uz som aj chytala paniku,ze mam anovulacny,ale purinka mi nakazala nestresovat,ze sa zajtra,pozajtra uvidi...ale ze to tak nevyzera 🙂 www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
a taaaaak

azzura
2. feb 2012

@mata_ba purinka má pravdu. nestresuj, čo má byť, to bude 😉 😉

mata_ba
2. feb 2012

@azzura hej...tiez to kazdemu hovorim..len je horsie presvedcit o tom samu seba 😖

mata_ba
2. feb 2012

@azzura a idete hned na to IUI alebo este pockate chvilku a potom?lebo kamoska uz bola objednana a v tom bum -fazulka 🙂

azzura
2. feb 2012

@mata_ba skôr ako po druhej mrche nemôžem ísť

mata_ba
2. feb 2012

@azzura aha jasne...a budete skusat dovtedy??alebo sa neodporuca??

azzura
2. feb 2012

@mata_ba jasné, že si budeme užívať 🙂 ale nebudem sa sledovať. Keď som sa pýtala dokyho, či môžem, povedal, že môžem ... aj orať 😀 😀

vavenecka
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a opatruj sa moja, veľa zdravíčka prajem 😵

l_e_n_o_c_k_a
2. feb 2012

@vavenecka si tu mojka?

vavenecka
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a som som

l_e_n_o_c_k_a
2. feb 2012

@vavenecka fajn 🙂 chcela som pokecat a nikde nikoho 😀

vavenecka
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak cicka,spusti,kecaj,čo ti písmenká stačia 😉

l_e_n_o_c_k_a
2. feb 2012

@vavenecka ja nemam ani o com, ty prezrad co mas nove 😉

vavenecka
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a za chvíľočku písnem,len fonujem s krstnou 🙂

l_e_n_o_c_k_a
2. feb 2012

@vavenecka som si myslela, ze si plnis manzelske povinnosti 😝 😝 😝 😝 😀

vavenecka
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 no jedine ak tak sama so sebou 😀 mm je ešte v práci a neviem,či dnes čosi bude,lebo bude isto unavený...ale tak nechám sa prekvapiť 🙂 a ja ani nemám nič také nové,zajtra som doma,ríďo nám dal voľno,lebo máme chladno v knižnici,tak povedal,až sme doma 😀 a dnes som si poupratovala,tak máme čistúčko,aj periny prezliekla a vyvetrala,zajtra idem niečo upiecť a v sobotu mi príde návšteva 😉

l_e_n_o_c_k_a
2. feb 2012

@vavenecka ja som tiez sama, manzel zaraba looove 😀 uz aj sestra isla kade lahsie... dnes som si upiekla a naplnila 2 torticky, zajtra ich dorobim... a kupila som si slnecnicove a tekvicove semienka nelupane, tak vyzieram 😀 okolo mna boooordeeel nenormalny, manzel budem musiet zajtra kupit vysavac, bo ten nas extra superny centralny vysavac je uz tyzden mimo prevadzky, a uz v pondelok ho mali prist opravit, no len akosi nedosli, asi niekde primrzli...

vavenecka
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a a aké si piekla?teda tvar 🙂 teda ale aj tak zvládaš na to,ako ti bolo zle 😕 ja som si o siedmej dala dva parky,teraz žz len vodu pijem 😀 už nám prišla aj maca a femigard,len mm musí isť pre to na poštu a to asi až v sobotu...a ja už chceeeem sirupčeeek 😠 no teda,tak s centrálnym vysávačom to nie je sranda,čo?inak mne sa to veľmi páčilo,že len zastrčíš hadicu a ideš 😀

l_e_n_o_c_k_a
2. feb 2012

@vavenecka jedna bude v tvare ovalu, a budena nej traktor s vleckou - vobec sa mi to nepodarilo pekne vymodelovat, az sa to budem hanbit dat na tortu... a druha ani neviem aky je tvar, bo som upiekla okruhlu a z nej vyrezala,,, ved zajtra uvidis 😀
hej, centralny vysavac je super vec pokial funguje 😀 este je v zaruke, tak dufam, ze to pridu opravit cim skor

a ten ferdinand je naco dobry?