Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka ja si kupujem potahovku, vola sa smarflex velvet a ta moja je konkretne čerešňova, no farba je snehovobiela.... dobre sa mi s nou modelujde aj potahuje
ferdinand vypada skvele 😀 teda podla toho co som citala, no my uz mame dobru zasobu doma, nechcem to uz prehanat 😀
@l_e_n_o_c_k_a jaaj,no musím kuk,lebo ja som si raz robila marcipán a div ma neroztrhlo,ako zle sa mi s ním robilo 🙄
moja,odteraz to volám ferdinand 😀 budem mm hovoriť,že idem si dať Ferda 😀 😀 no veď práve preto, že my ešte v podstate nič nemáme,okrem toho,čo sme užívali aj predtým,tak teraz už budeme mať fakt niečo priamo na otehu 🙂
@vavenecka oukey Ferďo 😀 daj si aj za mna 😀 drzim palce, nech pomoze otehu 😀
idem ja do postele, bo sa mi vsetkooo opat kruuti... zajtra ti prajem krasny volny dnik 🙂 dobru noc 😉
@l_e_n_o_c_k_a oki a potom keď budem mať z toľkého množstva dvojčatá,tak mi ich budeš chodiť opatrovať,jo? 😀 a dikenky,snáď pomôže,už len keď si vsugerujem,že to má pomôcť 😀
tak sa vyspinkaj doružova a zajtra už žiadne krútenie,jedine tak bokmi na mužíkovi 😠 dobrúúú cicka :-*
@purina12345 jeej ahoj spät milacik 🙂 ako sa mas? uz je trosku lepsie 🙂
dobre ranko baby hlasim neprislaaaaaaaaaaaaaa 😉 🙂
ahojte, tak včera večer po ťažkej chorobe odišiel môj dedko 😢 už si ho Pán Boh zavolal k sebe .... 😢 😢
ahojte kočky tak dnes ma príst ta mrcha,,,som nervozna,,, 😒 😒 😒
@mata_ba este raz dik za tu stranku na bio produkty...uz som si objednala kapsuly? nevies na kolko je tych 120 kapsul? dufam ze to neminie sa velmi rychlo lebo potom by to bolo prilis drahe 😀 😀 inak som si vsimla ze je tam osobny odber takze aspon nemusim platit za postu 😀
@fifitko25 uprimnu sustrast moja ☹
a zelam dobre ranecko
@mata_ba myslím,že nie..neboj..a ako dnes???..povykočila si?
@fifitko25 moja úprimnú sústrať....nech v nebíčku odpočíva v pokoji....isto bude na vás tam myslieť..a dozerať z hora na vás všetkých, aby sa vám darilo... 😒
@azzura ahojky moja..dlho si tu nebola???už máš po vyšetreniach?..ako si dopadla???

@l_e_n_o_c_k_a tak to som zvedavá 🙂 a ty robíš tú poťahovaciu hmotu z penových cukríkov,či je to normálny marcipán? no snáď prídu čo najskôr,ja by som veru bez vysávača nevedela fungovať 😀
ty ferdinand 😀 😀 😀 to je pre mňa a mužík bude poctivo macu papať 😠 tu si môžeš o ňom prečítať: http://biocare.sk/eshop/produkt/femigard 😉