icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
3. feb 2012

@micinka91 a aké testy si skúšala?...myslím,že po 9 dňoch by už nejaký dúšik sa mal ukázaať.....ale tak môže aj neskôr...sú aj také prípady...no musíš asi už len čakať..na dokyho... alebo ísť si dať zobrať krv niekde...na hcg

vavenecka
3. feb 2012

@fifitko25 no veru,zvláštny dátum...odteraz si vždy aj na tvojho dedka spomeniem,keď budem spomínať na ocka 😔 to je jasné,že ťa to bolí,no zaplň ju spomienkami naňho...ja ani tie spomienky nemám a tak by som rada ☹

anlady
autor
3. feb 2012

Ahojte babulky, ako sa máte? Ako ste pokročili? Ja som dnes 4 DC, tak bud.týždeň začínam s ovu testíkami.
A potrebujem poradiť ohľadom nich - ako to je s nimi a čítaním výsledku? Tiež sa môže stať,že vyblednú? Alebo tiež len do 10 min. môžem čítať z testu? Ďakujem za každú odpoveď....

fifitko25
3. feb 2012

@vavenecka ja viem moja a ďakujem za podporu 😔

mata_ba
3. feb 2012

@fifitko25 ahoj,uprimnu sustrast 😢 😢 zelam vela sil...

vavenecka
3. feb 2012

@fifitko25 za nič,moja,držkajte sa všetci...a možno ti teraz dedko pošle anjelika z nebíčka 🙂

purina12345
3. feb 2012

@spula22 ahoj moja, tak sa tu jemne zasa vtrela, to vieš, je tomu už dva týždne ale v srdci to cítim ako keby to bolo včera ☹
@fifitko25 ahoj moja, je mi ľúto že vás dedko opustil 😢 úprimnú sústrasť

mata_ba
3. feb 2012

@franzziska neviem...ale vypocitaj si, 4 kapsule denne pre jednu osobu...ak bude brat len tvoj drahy,tak to ma na mesiac...

@mattuliatko30 ahojky...ano,trosku stupla 🙂 www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

spula22
3. feb 2012

@purina12345 ja viem zlatinko, ze je to tazke ☹ ale ty si silna zena a vydrzis a neboj coskoro vam vas anielik posle z nebicka zdravu a silnu fazulku 🙂

mata_ba
3. feb 2012

DOBRE RANKO damy....

franzziska
3. feb 2012

@mata_ba hm to je dost malo, ze len na mesiac...akoze kazdy mesiac to kupovat... 😔

lucecita
3. feb 2012

@fifitko25 micka, úprimnú sústrasť a veľa síl a energiu posielam na diaľku ☹

bubacik5
3. feb 2012

@fifitko25 ahoj mojka, uprimnu sustrast ☹ ☹ ☹

mattuliatko30
3. feb 2012

@mata_ba nedá sa to kuknúť 🙂 ja mám tie svoje kopčeky http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e a potom spááád 🙂

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba dobre rano dama 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@franzziska hm,je to drahe...ale tak mozno vam bude stacit len jedno balenie 😉

anlady
autor
3. feb 2012

Babulky, viem - miešam sa Vám sem - prosím o radu 🙂

franzziska
3. feb 2012

@mata_ba no ja som to xcela vyuzit aj na jeho zatazenost a stres z prace...a kebyze je len 1-2 tablety denne, tak to nema ziaden ucinok?

bubacik5
3. feb 2012

@purina12345 ahoj moja, vcera som si kupila cicer a dneska vyskusam receptik co si poslala 🙂 som zvedava ako nam to bude chutit 😀

spula22
3. feb 2012

@anlady tak spusti ty miesacka 😀

mata_ba
3. feb 2012

@mattuliatko30 ani mne sa to tvoje neda pozriet 😕 nejaky servis mi to vypisuje...ale tak stupla som o 0,2 stupna...uvidime co nas dalej caka 🙂 ale mohlo by to zostat hore,co povies? 😀

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 🙂 ako sa mame? daco nove?

mata_ba
3. feb 2012

@franzziska ale bude..ale asi slabsi..neviem...

mata_ba
3. feb 2012

@mattuliatko30 a uz to ide 🙂 no,pekne kopceky mas 😀

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba a tak da sa to...cakam kedy mi ukaze ovulku...testik uz bol pozit, ale tt akosik moc nechce stupnut 😒 http://www.fertilityfriend.com/home/393359 a ty ako?

anlady
autor
3. feb 2012

@spula22 už som napísala vyššie ☹ A čo to som? 😒

spula22
3. feb 2012

@anlady tak pozriem ...miesacka....si napisala, ze sa miesas 🙂 to je taky moj blby zmysel pre humor

lucecita
3. feb 2012

Bré ránko žabky, posielam dnešný graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
Počujte, okolo polnoci sa mi stalo dačo čudné, ono to môže byť pálenie žáhy, ale neviem či je to presne ono, mala som takú akokeby hrču v trubici a tak troška pálila alebo šteklila...taký divný pocit to bol...je to ono?

anlady
autor
3. feb 2012

@spula22 jaaaaaaaj, no dobréee 😀 a čakám na odpoveď 😵 😵

spula22
3. feb 2012

@anlady jaj micka tak ja si myslim, ze asi nevyblednu, teda aspon nie hned.ale po case asi trosku ano...nemas to v navode napisane?