Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 cez noc som si ho dala namocit a teraz ho varim 😀
@mata_ba moja ty si už určite mala ovulku a asi ti ju až pozajtra ff označí
@bubacik5 ja testy nerobim 🙂 ale mozno zacnem,uvidim 🙂 a grafik www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
@purina12345 ahoj 🙂 ano viem,ale vyznacena este nie je 🙂 len ma furt boli na striedacku vpravo a vlavo podbrusko...cim to moze byt,nevies?vcera ma napr.bolelo rano vpravo a od obeda vlavo..teraz zase vpravo...a vecer som mala ukazkovy egg hlienik...divne...
ja som si tiez zacala merat BT po dlhom case 🙂 🙂 ale ja mavam stale teploty 36,2 -36,3 a neskace mi to hore... 😕 ja sa v tom nevyznam
@franzziska to nevadi..kazda mame ine teplotky..ale ak bude ovu,urcite poskoci nizsie a potm vyssie 😉
@purina12345 noooo, to som mala dnes o polnoci ako keby takú hrču a nie a nie ju prehltnúť...zapila som to vodou, ale neprešlo...ešte sa to zhoršilo 🙂 ale potom to samo od seba prestalo, ale trvalo to dlho
@mata_ba už mi je teraz dobre, už to nemám a zázvor nemám, ale ďakujem za radu 😉 tebe to asik vyznačí ovu zajtra alebo pozajtra...
@purina12345 noooo, najprv mi to vonalo ako oriesky a teraz ked to varim mi to zapacha 😒
@purina12345 ahooj micka , usim sa ti pochvalit ... ovu sice bola neskor , ale predsa
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
tusim sa mi blyska uz aj na lepsie casy , ze sa mi rozbiehaju hodiny vajkovske kazdy mesiac 😎
@mata_ba tak to vieš, ono sa tam teraz stále niečo deje tak to preto, mňa tiež tak boleli obidva vaječníky a doktor mi potrvdil že iba pravý
@franzziska a ktorý si DC?
@lucecita nabudúce skús mlieko 😉
@bubacik5 ono to ešte zmení chuť keď keď to osmažiš, aj mne to asi najhoršie chutilo keď to bolo uvarené
@nativanativa pekne pekne micuš, máš krásny grafík a to že sa takto samo rozbehlo ma veľmi teší 😵
@mata_ba no ja mám také stále....presne po ovu mi to len takto kolíše..nikdy to nemám iné...takže ma to ani neprekvapuje....iné baby majú všelijaké grafy...ja len takýto.... 😉
@purina12345 no ved uvidime.... 🙂 hadam smazene nam to bude chutit 😀 som naozaj zvedava.....ale este som nekostovala uvarene idem skusit ako som na tom s varenim 🙂
@purina12345 mojka ja som z toho naozaj prekvapena 😲 😲 😲 nevoni mi to vobec, ale uvarene mi to chutiii, ved to je dobre 😵
@purina12345 no asi 28
@mata_ba hmm no ktovie ako bude..naposledy mi to nevyskocilo vobec
@mata_ba
@purina12345 ďakujem veľmi penke za rady, nabudúce skúsim to mlieko 😉
Ahojte kocky 🙂 Vonku husto sneeziii, tu nenasnezilo celu zimu...Vcera vecer a dneska rano som si dala urobit tt, test vysiel negativ 😒 pokracujeme dalej 😉 , mrska mi meska uz 3 dni, predtym to bolo len 7 -dnove spinenie, nie je to nahodou miesto mrchy? to spinenie 2xpo sebe ma to znepokojuje aj meskanie mrchy, to naznacuje ze cosi nie je v poriadku. Zacala som uzit kyselinu listovu, a mate skusenosti s duphaston? Zisitm ze u nas neni, alebo asi ma iny nazov, sak poinf. u dr v pondelok. Ironia, ja s muzom sme si cely cas daavali pozor v sexe aby nedoslo k otehotneniu, a ked uz chceme....a to ide nejak tazko 🙂
@mata_ba zajtra by ti už ovu malo vyznačiť 🙂))
@bubacik5 no počkaj keď to bude osmažené na tom olivovom oleji 😉
@franzziska tak to vyzerá na anovulačny 😒 a aké mávaš cykly? možno by si mohla skúsiť po mrche začať piť alchemilku
Vidim ze ste odbornicky na ovu testik, na com je to dobre? ja sa v tom vobec nevyznam..poradite mi?
@purina12345 hmmm,ale nemuselo by to boliet 🙂 no uvidime ako sa to cele vykristalizuje 🙂 ale mohlo by to ist rychlejsie 😀

@bubacik5 ja som 20 DC a tiez mi stale nevyznacilo ovulku..hadam, zajtra 🙂