icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 ja som 20 DC a tiez mi stale nevyznacilo ovulku..hadam, zajtra 🙂

purina12345
3. feb 2012

@bubacik5 no super, potom daj vedieť 🙂 a už ho močíš?
@anlady moja najlepšie by si urobila keby si zbehla taký 10DC (podľa toho aké máš dlhé cykly) k doktorovi na folikometriu a on ti presne povie ako si na tom

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba tiez ti nevyznacilo ovulku? ukaz graf. a kedy si mala pozit testik? a stale sa snazite? 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@lucecita ahoj,zatial to vyzera dobre 🙂 a mohlo to byt palenie zahy,ale aj nejaky bacil,co ti sposoboval zapal...a uz ta to neboli resp.nepali??ak ano,skus si zalita kusocek zazvoru vriacou vodou,vyluhovat a po duskoch pit cajik...je stiplavy,ale pomaha 🙂

bubacik5
3. feb 2012

@purina12345 cez noc som si ho dala namocit a teraz ho varim 😀

purina12345
3. feb 2012

@mata_ba moja ty si už určite mala ovulku a asi ti ju až pozajtra ff označí

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 ja testy nerobim 🙂 ale mozno zacnem,uvidim 🙂 a grafik www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

purina12345
3. feb 2012

@bubacik5 jáááj tak ty si už tak ďaleko 🙂
@lucecita aj ja som mala pálenie záhy, niekedy až akoby hrču v krku 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@purina12345 ahoj 🙂 ano viem,ale vyznacena este nie je 🙂 len ma furt boli na striedacku vpravo a vlavo podbrusko...cim to moze byt,nevies?vcera ma napr.bolelo rano vpravo a od obeda vlavo..teraz zase vpravo...a vecer som mala ukazkovy egg hlienik...divne...

franzziska
3. feb 2012

@purina12345
@mata_ba

ja som si tiez zacala merat BT po dlhom case 🙂 🙂 ale ja mavam stale teploty 36,2 -36,3 a neskace mi to hore... 😕 ja sa v tom nevyznam

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba pekne ti to stupa, tak drzim palecky 😀

mata_ba
3. feb 2012

@franzziska to nevadi..kazda mame ine teplotky..ale ak bude ovu,urcite poskoci nizsie a potm vyssie 😉

lucecita
3. feb 2012

@purina12345 noooo, to som mala dnes o polnoci ako keby takú hrču a nie a nie ju prehltnúť...zapila som to vodou, ale neprešlo...ešte sa to zhoršilo 🙂 ale potom to samo od seba prestalo, ale trvalo to dlho
@mata_ba už mi je teraz dobre, už to nemám a zázvor nemám, ale ďakujem za radu 😉 tebe to asik vyznačí ovu zajtra alebo pozajtra...

bubacik5
3. feb 2012

@purina12345 noooo, najprv mi to vonalo ako oriesky a teraz ked to varim mi to zapacha 😒

nativanativa
3. feb 2012

@purina12345 ahooj micka , usim sa ti pochvalit ... ovu sice bola neskor , ale predsa
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
tusim sa mi blyska uz aj na lepsie casy , ze sa mi rozbiehaju hodiny vajkovske kazdy mesiac 😎

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 no a ja som vcera chytala paniku,preco som klesla 😀 ale ved uvidime..ale aj tak si myslim,ze teraz nic...lebo od ovulky nic 😖

mata_ba
3. feb 2012

@lucecita nemas za co 🙂 kamoska mi to odporucila a je to fakt dobre 🙂 a asi hej,uvidime 🙂

purina12345
3. feb 2012

@mata_ba tak to vieš, ono sa tam teraz stále niečo deje tak to preto, mňa tiež tak boleli obidva vaječníky a doktor mi potrvdil že iba pravý
@franzziska a ktorý si DC?
@lucecita nabudúce skús mlieko 😉
@bubacik5 ono to ešte zmení chuť keď keď to osmažiš, aj mne to asi najhoršie chutilo keď to bolo uvarené
@nativanativa pekne pekne micuš, máš krásny grafík a to že sa takto samo rozbehlo ma veľmi teší 😵

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba no ved uvidis...este nic neni stratene....aj u mna to vyzera vselijako...a kedy neocakavas mrchu?

mattuliatko30
3. feb 2012

@mata_ba no ja mám také stále....presne po ovu mi to len takto kolíše..nikdy to nemám iné...takže ma to ani neprekvapuje....iné baby majú všelijaké grafy...ja len takýto.... 😉

anlady
autor
3. feb 2012

@spula22 a tak ja to potrebujem vysvetliť ako pre d..b..lka 😎 Ale vďaka micka 🙂

bubacik5
3. feb 2012

@purina12345 no ved uvidime.... 🙂 hadam smazene nam to bude chutit 😀 som naozaj zvedava.....ale este som nekostovala uvarene idem skusit ako som na tom s varenim 🙂

bubacik5
3. feb 2012

@purina12345 mojka ja som z toho naozaj prekvapena 😲 😲 😲 nevoni mi to vobec, ale uvarene mi to chutiii, ved to je dobre 😵

franzziska
3. feb 2012

@purina12345 no asi 28

@mata_ba hmm no ktovie ako bude..naposledy mi to nevyskocilo vobec

lucecita
3. feb 2012

@mata_ba
@purina12345 ďakujem veľmi penke za rady, nabudúce skúsim to mlieko 😉

bipa
3. feb 2012

Ahojte kocky 🙂 Vonku husto sneeziii, tu nenasnezilo celu zimu...Vcera vecer a dneska rano som si dala urobit tt, test vysiel negativ 😒 pokracujeme dalej 😉 , mrska mi meska uz 3 dni, predtym to bolo len 7 -dnove spinenie, nie je to nahodou miesto mrchy? to spinenie 2xpo sebe ma to znepokojuje aj meskanie mrchy, to naznacuje ze cosi nie je v poriadku. Zacala som uzit kyselinu listovu, a mate skusenosti s duphaston? Zisitm ze u nas neni, alebo asi ma iny nazov, sak poinf. u dr v pondelok. Ironia, ja s muzom sme si cely cas daavali pozor v sexe aby nedoslo k otehotneniu, a ked uz chceme....a to ide nejak tazko 🙂

mattuliatko30
3. feb 2012

@mata_ba zajtra by ti už ovu malo vyznačiť 🙂))

purina12345
3. feb 2012

@bubacik5 no počkaj keď to bude osmažené na tom olivovom oleji 😉
@franzziska tak to vyzerá na anovulačny 😒 a aké mávaš cykly? možno by si mohla skúsiť po mrche začať piť alchemilku

bipa
3. feb 2012

Vidim ze ste odbornicky na ovu testik, na com je to dobre? ja sa v tom vobec nevyznam..poradite mi?

mata_ba
3. feb 2012

@purina12345 hmmm,ale nemuselo by to boliet 🙂 no uvidime ako sa to cele vykristalizuje 🙂 ale mohlo by to ist rychlejsie 😀