icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
3. feb 2012

@lawrus neviem ja si kupujem len v lekarni 😀 tak utekaj utekaj nenechaj nas cakat 😀

anett6212
3. feb 2012

@mata_ba ja si uz tento mesiac nenahovaram nic. ja si myslim ze mam prechladene vajecniky lebo ja casto chodim na wcko. tak neviem no. vytok je klasicky biely a nemam priznaky na mrchu ziadne. to z toho ze som bola chora. isto mi bude aj meskat. tento mesiac si len meriam teplotu a testy ovulacne mi este nikdy neukazali dve silne palicky iba obcas je tam len taky slaby duch. tak neviem no. tento mesac je to u mna vsetko hore nohami.

lawrus
3. feb 2012

no a hlavný dôvod, prečo nechcem zbytočne testovať je ten, že mám výtok, taký biely..a neviem či to nemám dáky zápal a či kvoli tomu mi nemešká....no pri zápale by ma aj niečo svrbelo alebo bolelo nie?

fifitko25
3. feb 2012

@anett6212 ahoj moja, áno, macu ešte máme, už ju berie len mm, lebo ja mám po ovulke a vtedy by ju ženy už nemali brať... ja teraz už len zinok a kyselinu listovú beriem a ak nezabudnem, kúpim si ananásový džús....

fifitko25
3. feb 2012

@lawrus výtoky sú v tehotenstve normálne, hlavne bielej farby... možno sa ti uhniezďuje vajko a toto je príčina... a neboj, mamatest ti ukáže ten správny výsledok

aduska_ba
3. feb 2012

@lawrus a testikovala si ?

lawrus
3. feb 2012

@chorucka hihi 😀 ty si vážne maniačka na testovanie 😀 tak skúsim zajtra ráno testnúť, a dám vedieť....ráno asi najlepšie ukáže test, že?

lawrus
3. feb 2012

@aduska_ba nie ešte nie, ale tak ste ma ukecali..skúsim zajtra teda 😀 ach kočky, keby to bola tak pravda.... 🙂

anett6212
3. feb 2012

@fifitko25 ananasovy dzus?????? ten je naco dobry????

spula22
3. feb 2012

@lawrus ano mohlo to byt uhniezdovanie 😀 drzim palce, aby to tak aj bolo 🙂

lawrus
3. feb 2012

@fifitko25 no dúfam,že to nebude zápal alebo niečo podobné... a prosím ťa, koľko stojí ten mamatest? lebo som este nad Rapiclear uvažovala...

stastnunka
3. feb 2012

@mattuliatko30 ahoj, čo ty tu? 🙂

fifitko25
3. feb 2012

@anett6212 na uhniezďovanie je dobrý ananás

@lawrus ja som kupovala mamatest10 prúžkový, 2 ks v balení okolo 4 Eura... je drahší, ako RapiClear, ale zas je kvalitný a spoľahlivejší

lawrus
3. feb 2012

@spula22 no alebo pol dnová mrška...ale toho bolo fakt málo, len na intimku....tak snád, niečo z toho bude 😀 a dakujem

anett6212
3. feb 2012

@fifitko25 aha, to som nevedela. tak si dnes tiez kupim ananasovy dzus a uvidime. uz pijem a jem grepy a aj tei semiacka si obcas dam.

spula22
3. feb 2012

@lawrus a neskusala si testikovat?

lawrus
3. feb 2012

@fifitko25 tam sú dva kusy, super....tak si jeden odložím na neskôr, ak teda nedojde 🙂 dakujem za radu 😀

lawrus
3. feb 2012

@spula22 zajtra skúsim, aby to bolo z ranneho 😀 snád niečo ukáže... hoci 30DC ešte ani nemusí 😒

spula22
3. feb 2012

@lawrus no to nemusi 🙂 mne ukazal len na 39DC 😀 ale ten vytok je tiez slubny 😀 ja ho mam stale. 😀

lawrus
3. feb 2012

@spula22 no ja viem, že je viac kočiek, ktorých bábo naťahovalo až neviem ako dlho 😀 tak preto som nechcela zbytočne, ale tak vyskúšam, a ked nie, tak bud príde mrška alebo otestujem neskôr, ale som straaasne zvedavááá :D :D :D

mata_ba
3. feb 2012

@chorucka jaj..takto si to vymyslela??aha..ehm..a kolky si DC? 😅

@aliaxa jasne,nakup aj do zasoby 😀

bulik30
3. feb 2012

@fifitko25 Maca sa berie do ovulky a potom po mrche ?

spula22
3. feb 2012

@lawrus 😀 presne tak 😀 skus a ak nepride, tak skusis zas neskor a uvidis 😀.kup si mamatest-tej je najcitlivejsi a mas tam 2v1 😀

fifitko25
3. feb 2012

@anett6212 grepový pi len do ovu, potom už len ananásový.....

fifitko25
3. feb 2012

@bulik30 mm môže macu stále, ty ju ber od mrchy do ovu, aby ti naštartovala procesy v tele

purina12345
3. feb 2012

babuľky asi ste nepostrehli že naša delinka prišla o fazuľku ☹ je mi hrozne hrozne hrozne smutno 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

mata_ba
3. feb 2012

@anett6212 ja som si tiez povedala,ze uz ziadne sledovanie...lebo teraz som mala vsetko...ale teraz urcite nic...to som si ista...takze pohoda..jedine,ak by sa mi zase zblazni telo...

carie32
3. feb 2012

@purina12345 teraz som si to prečítala... je to hrozné... tak som dúfala že sa to dá nejako do poriadku... ☹ ☹

purina12345
3. feb 2012

@carie32 ja som si tiež myslela že má najhoršie za sebou a bude len lepšie ☹