Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita jaaaj lasko ale on sa potrebuje asi vyventilovať vieš ? 😉 kukaj tu spapaš ananasik a ako ti bude dobre 😀 jooj lasko hned rano hlasiš pozitivny vysledok jasne? ano pytala som sa čo nato mm s tym testovanim vieš... určite je zvedavy ako to dopadne ja stale hovorim že aj motyka vystreli tak prečo nie teraz že? 😎
@lucecita no to aj ja som zvedavá 🙂 ale rozmýšľam, že zase si nedám budík, veď čo 🙂 aspoň z toho nestresujem 🙂 uf, to vážne? tak dúfam s tebou, že sú v poriadku a že len oddychujú a nechce sa im tu prísť
@purina12345 ďakujem moja 😉
kočky dosť vás dnes zanedbávam, ale akosi sme kompletne všetci doma, tak utužujeme rodinné vzťahy 🙂 a ideme s manželom a havom na prechádzku, trochu vymrznúť 🙂
@lawrus ano ano aj ja som mala na začiatku biely vytok a niekedy ešte mavam aj terau 😉 silno držim pršteky aby ti to vyšlo
@aliaxa jaaaj takže lasko on si to asi zle vyložil vieš... niekdy sa to stava a mojmu mm dosť často v poslednejj dobe včera som mu povedala nech mi kupi take chrumky ja ich volam futbalisti že mi stači jeden balik a on prišiel domov s 5 balikmi no chapešš? a povedal mi že preto aby večer nemusel utekať ešte po dalšie dve 😀
@vardzikova ja viem, že sa musí, ale tak aj manželke sa treba venovať 😀 😀 😀 no som zvedavá či bude // alebo zasa len / 😕 😕 😕
@kikaneu dobre robíš...ja sa tešíkujem z merania, bo je toto môj posledný meraný cyklus nech mi dopadne akokoľvek 😀 a tebe kedy nemá prísť mrcha? mne stredu 😅
@vardzikova heheh tak to mas super mozes papat futbalistov vzdy lepsie ako ja..som zostala bez salamy a cely den mi beha po rozume taka šunčička s rozkom boze uz slincem
@lucecita jasne lasko ale treba si dať od nej niekedy aj pauzu .. ja ked potrebujem od toho svojho tak idem von s kamoškami a poriadne to roztočime 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 ahoj aj este mata-ba ide na to s nami 😀
@aliaxa moja ale čo z toho ked sa pozriem na mojich futbalistov a už mi je z nich zle 😝 😝 😝 prišla som nato že mi prestavaju chutiť veci ktore som niekedy milovala ako napriklad klobaska taka fajna domaca.. už ju nemožem ani citiť, alebo dnes som si na raňajky dala parku s cibuľou a s uhorkou .. ako kombinacia perfektna k parke 😀 moj mm sa smeje že mam chute ako tehotna 🙂
@vardzikova sakra, čo si ho tu zastáááááááávaš 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 si moja kámoška či jeho? 😢 😢 😢
@lucecita jasne nikam nema chodiť doma ma sedieť pri svojej milovanej manželke a ma jej masirovať nožky že? lasko 😉 🙂 lepšie ty moja origo čoko bruneta
@chorucka k comu sa chystate? aj ja chceeeeeeeeem 😀 😀 😀
@chorucka čaaau šišinka ... čo tu kujete ake pikle?
@vardzikova no vidííííííííííš, takto je to lepšie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a hneď ťa mám radšej 😎 😎
@vardzikova babatko je vyberave uz od mala ja zjem vsetko ale prevazne mi chuti slane veci sladke ani nie ako ta zemlovka zjedla som dve kocky a vobec som necitila ze som najedena ako keby som to pod stol mojmu psovy hodila 😀 ja by som si dala taku parocku s cibulkou mnamko
@franzziska ze sme narovnako na cakacke 😀
@chorucka mohli ste sa "podelit" o to 😝 😀 😀
@vardzikova ajoj 😀 nic nekujeme len ratame kolke sme narovnako na cakacke sa to vlecie ja asi testnem 😀 😀
@lucecita no vidiš lasko 😉 🙂 aj ja ta lasko milujem 😀
@vardzikova jupííííííííííííííík.....my sme zamilované 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@aliaxa ani ja som na začiatku nebola vyberava ale badam to na sebe posledny tyžden že moje chute sa rapidne zmenili .. niekdy by som v živote nezjedla tlačenku a včera som ju do steba tiskala akoby mal prisť koniec sveta 😀 😀 😀 mojka a v ktorom tt si?

@fifitko25 ahoj, na Vašu radu som mala práve mamatest 10 😀 no, od vcera sa citim tak ako keby som mala teplotu aj ...v stredu idem na preventivku k dokimu, takze sa ukaze. skor mam potom pocit k som otehu asi toho 28....neviem