icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
3. feb 2012

@vardzikova chorucka uz ma vernostnu zlavu, nakup u nas 100testov a dalsich 100mas zadara 😀 😀 😀

vardzikova
3. feb 2012

@azzura ja viem mojka... u teba je to trošku ine si o trošičku staršia ako ona 😉 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@aliaxa to uz bude aj drobcek behat 😉

chorucka
3. feb 2012

@mata_ba kedy zacinas ten horm.profil alebo folikulometriu Mne lekar zistil ze na p.vajecniku sa mi 2x za sebou netvorili spravne foliky aj ked velkost bola ok aj hormony ok ale nevie preco to tak bolo a teraz sa mi na l.vajecniku urobil ten dobry folik 😀 juj nech tan uz je fazulka a ked nie fazulka tak aj chrobacik by mi stacil 😀

aliaxa
3. feb 2012

@palculienka2011 heh vidis potom ked budete oslavovat vyroie tak si mozes na mna spomenut ak to bude toho 17teho

palculienka2011
3. feb 2012

@mata_ba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 na stredne skole by ste mohli vyucovat, mnohym by sa to zislo 😀 ja som zatial robila len jeden test v zivote, tak ja som taka testovacia panna 😀 😀 😀 😀

azzura
3. feb 2012

@vardzikova ale iba o trosku som starsia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
3. feb 2012
vardzikova
3. feb 2012

@palculienka2011 lasko ty ked si robiš ovu testy tak ti nikdy neukažu rovnako ... vieš to je o tom aby si sa podľa nich vedela zariadiť 😀 lasko ked si mala v sobotu najsilnejšiu čiarku tak tym padom by ovulka mala byť v nedeľu lebo ovulka pride do 36 hodin vieš... ale ked ste sexovali tak nič nieje stratene 😀

chorucka
3. feb 2012

@palculienka2011 ze testovacia panna 😅 😅 😅

azzura
3. feb 2012

@palculienka2011 pocuj, nestresuj a uzi si svadbu, hlavne sa neobmedzuj aby si to potom nelutovala....viem o com pisem 😠

vardzikova
3. feb 2012

@adriana_13 my sa mame obaja dobre .. len v poslednom čase ma začal trapiť moj žaludok akosi ma nepočuva 😠 ale ja ho ešte preškolim 😀

aliaxa
3. feb 2012

@mata_ba no veru ale nechcem svadbu z bruchom a teraz treba peniazky pre male tak posetrime cosi a v maji budeme oslavovat

palculienka2011
3. feb 2012

@vardzikova zlatinko moje tomu rozumiem, ja len ze sice v sobotu bola ciarka najsilnejsia-ale stale vyzerala len ako duch, cize ja som mala stvrtok-piatok-sobotu-nedelu rozne silnych duchov, ani jeden den nebola testovacia ciarka silna ako kontrolna

mata_ba
3. feb 2012

@chorucka zacinam najblizsou mrchou 🙂 preto ak dojde,nebudem az taka smutna 🙂 a zacnem profilom 3 DC a 20 DC a okolo 13 DC pojdem,nech mi kukne na folik/y 🙂

felinka
3. feb 2012

@lucecita a kedy to treba jest? pred ovu? po ovu? furt? 🙂 kurna, toto je aka veda vsetky tieto veci!!! 😅

chorucka
3. feb 2012

@azzura minule ma nasr... ani v jednej nemali no ja som nemohla uverit tomu som myslela ze ma jedna z vas predbehla 😀

palculienka2011
3. feb 2012

@azzura juuuj ty si zlata, mi aj druhu svadbu doprajes 😀 😀 😀 😀 😀 😀 si aliaxe chcela napisat 😀 nevadiiiiii

mata_ba
3. feb 2012

@palculienka2011 na strednej uz je neskoro..tam by uz baby este daco poducili nas 😀 😀 😀 ty nasa testovacia panna 😀 😀 😀

palculienka2011
3. feb 2012

@chorucka si ich vsetky vykupila, nestihaju doplnat zasoby 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
3. feb 2012

@chorucka hahaaa, vsa by si im mala uz povedat ze ti maju nejake pre teba pod pult odložit 😝

mata_ba
3. feb 2012

@aliaxa rozumneee 🙂 treba sestrit,lebo dnes je babo luxus..take je to vsetko drahe 😠 hlavne,ze sa politici maju dobre..ach

azzura
3. feb 2012

@palculienka2011 jasne aj
3 😀 😀 😀

adriana_13
3. feb 2012

@vardzikova noo uz to zacina 🙂 to je dobre znamenie 😀

chorucka
3. feb 2012

@mata_ba ja som na foliky sla hned po mrche 6DC a este jeden den po ovu ci ten folik praskol a ci je na vajecniku corpus luteum 😀

mata_ba
3. feb 2012

@chorucka no ved uvidim ako rozhodne ujo doki..predbezne mi to takto odkazal po sestre 😀

aliaxa
3. feb 2012

@mata_ba tak tak ale nebudeme to mat dobre lebo s drahym ani nebudeme cely tyzden on ma robotu v blave a na byt su prasule neni a podnajom je tiez drahy tak budem musiet byt doma aj s babatkom a on sa pokusi od sefa vypitat tak zeby bol v blave len do stredy a od stvrtka by robil z domu

vardzikova
3. feb 2012

@azzura keby len jeden 😀 😀 😀

vardzikova
3. feb 2012

@palculienka2011 😀 😀 😀 😀

vardzikova
3. feb 2012

@azzura mojka ani by to nebolo badať ten rozdiel 😉 🙂 a čo tvoj mm hovoril nato ako ste natom?