icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
3. feb 2012

@palculienka2011 jaaaaj že tak a boli to od lauritky čo? no tak to sa potom ani nečudujem 😠

vardzikova
3. feb 2012

@adriana_13 moja to je vyborne znamenie 😉 a ty lasko inak ako?

palculienka2011
3. feb 2012

babuchy idem ja zamrznut, musim ist dokupit nejake veci do mesta, kamoska ma zajtra rozluuuucku so slobodou, bozeeeeee, nechce sa mi ani paty z domu vytiahnut. piseme si neskor

mata_ba
3. feb 2012

@aliaxa tak drzim palce,aby mu vyhovel sef...ja uz som sa teraz dohodla so sefom,nech mi da konclu notebook,ze ak by som zostala tehu,tak potom uz v 9 mesiaci a neskor mu mozem robit doma 😀 😀 inak ja som mala fotografa z banoviec 😀 ivan musil..

vardzikova
3. feb 2012

@palculienka2011 jasne lasko keby si nahodou neprišla tak vieme že si niekde zamrzla 😀 😀 😀 😀

azzura
3. feb 2012

@vardzikova hmm, nechape to vsetko, tak ako ani ja ☹ ale hlavne ze su este nejake moznosti...ale vzdy moze motyka vystrelit 😀 😀 😀 😀 😀

aliaxa
3. feb 2012

@mata_ba tak toho nepoznam a dobry je ? nafotil pekne fotecky?

vardzikova
3. feb 2012

@azzura lasko tak to určite motyka vystreli 😉 🙂 len musiš byť asi viac trpezlivejšia aj ked si myslim že sa to už viac ani neda ...ale šanca je vždy 😀 😀 😀 😀

mata_ba
3. feb 2012

@aliaxa zopar fotiek mam tu http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/mata_ba/album...
a na CD sme ich dostali vyse 1000 😀

azzura
3. feb 2012

@vardzikova cica, ja uz nic neriesim, po druhej mrchane ideme nato.....uz mi je vsetko uriti, som sa zmierila so vsetkym 😉

aliaxa
3. feb 2012

@mata_ba idem kuknut aka si bola fesanda 🙂

vardzikova
3. feb 2012

@azzura cica si super ... si uplna jednička... si uplna špica bomba 😀 😀 😀 😀 lasko stojim pri tebe .. a inak ako mm dobre? macu papa poctivo 😀

aliaxa
3. feb 2012

@mata_ba krasna si bola aj s muzickom a my budeme najskor fotit babaetko a potom svadbu 😀

mata_ba
3. feb 2012

@aliaxa oki 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@aliaxa dakujeme 🙂 aj ked teraz by som uz par veci zmenila..ale aj tak to bol uzasny den 🙂 a tiez by sme chceli uz pofotit mimi 🙂

adriana_13
3. feb 2012

@vardzikova ale ja nic ja cakam co bude,,,ked ta svinucha pride tak sa ide od znoa cakat na ovulku co mi ine ostava 😒 test som si robila ale nic 😒 ale ten som robila vtedy ked si pisala ze je skoro,,,takze este stale to nevudavam no,,uvidime zajtra vecer,,,alebo uz dnes vecer mozno...

aliaxa
3. feb 2012

@mata_ba ved budete neboj urcite sa coskoro podari

mata_ba
3. feb 2012

@aliaxa no neviem..uz sa snazime polroka...a mozno aj dalsieho polroka budeme...uvidime..

aliaxa
3. feb 2012

@mata_ba a ten femibion si si bola kupit?

mata_ba
3. feb 2012

@aliaxa este nie...priznam sa,ze mi to vyfucalo z hlavy,ale ani som nemala kedy..tento tyzden som sla domov z roboty vacsinou po 6..aj dnes urcite budem aspon do 7...

nikasv29
3. feb 2012

@palculienka2011 ahojky aj mne by mala mrcha neprísť 13-14.2 😉

aliaxa
3. feb 2012

@mata_ba juuuj tak to je riadne dlho aj moj tak byva skor do 5- 6 hrozne a ja obcas brigadujem a ja za tym pocitacom nemozem obsediet je mi tu zle ja stale musim menit polohy ani doma neobsedim za stolom ja som najradsej v posteli rozvalena aj s pocitacom a tu musim sediet tak dlho 😠

mata_ba
3. feb 2012

no tak ja som tu tak dlho,lebo robim s drahym v jednej forme..takze ho cakavam...a navyse si kazdy den nadrobim min.2 hodky a potom mam kazdy tyzden jeden den volna 🙂 cize som len 4 dni v robote... 🙂

kikaneu
3. feb 2012

@lucecita uf, boli sme vyše hodiny 🙂 práve som prišla dnu, dala dole všetky prebytočné vrstvy, hneď mi je lepšie 🙂 ale bolo super, vonku je nádherne, teda bolo, lebo slniečko už pomaly zapadá, no dosť dobrá zima 🙂 tak nech sa halušky vydaria 😉

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu my sa chceme vychystat zajtra na taku dlhsiu prechadzku s nasim havinom 🙂 len dufam,ze nebude nejak brutalne zima 😖

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba u nás sa dnes v pohodičke dalo, zima mi bola iba na tvár 🙂 a my možno pôjdeme aj zajtra aj v nedeľu, kým je víkend a môžem 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu no len rano som pocula v radiu,ze ma byt zimaaa sneziiit,tak uvidime 🙂 a akeho mate hava??

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu pozrela som si tvoj album na MS...krasna nevesticka si bola 🙂

vardzikova
3. feb 2012

@adriana_13 mojka budeme do poslednej chvyle veriť jasne? 😉

lucecita
3. feb 2012

@kikaneu tak to ste poriadne vymrzli teda 😀 😀 😀 😀 ja už mám hotové, teda len sčasti 😀 😀 😀 mám málo bryndze, takže mm cestou z roboty kupuje ešte jednu, som toho spravila viac aj pre teba a vardzikovu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak vás čakám baby 😀