icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba hej? ja už ani nepočúvam predpovede, riadim sa tým, ako je vonku keď niekam idem 🙂 máme vlčiaka 🙂 a vy?

kikaneu
3. feb 2012

@lucecita jáááj, moja, keby si bližšie bývala, hneď som u teba 🙂

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba ďakujem 🙂

vardzikova
3. feb 2012

@lucecita tak ja som už zbalena o pol hodku som u teba ideš aj ty?@kikaneu ?

vardzikova
3. feb 2012

Och baby ja som mala obrovsku chuť na sedliacku pizzu že som neodolala a musela som si ju objednať tak už len čakam kedy prideeeeee

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu aj my mame vlciaka 😀 fenku Cleu 🙂 23.2. bude mat polroka 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu nemas za co 🙂

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba sranda 🙂 aj my máme fenku Zoru : ) ale nevieme aká je stará (tipujeme okolo roka) lebo ona si jedného dňa prišla k nám a už neodišla 🙂 tak sme ju vypiplali, lebo bola v hroznom stave a teraz je z nej krásavica 🙂
aj ja som si pozrela váš svadobný album, boli ste nádherní obaja 🙂 sálalo z vás šťastie 😉

kikaneu
3. feb 2012

@vardzikova idem, vyhladla som po tej prechádzke ;)

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu dakujeme 🙂 ved sme aj (boli) stastni 🙂 a akej farby ju mate??esteze si vas nasla 😉

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba je taká hnedo-čierna 🙂 veru že, ktovie či by sme sa niekedy odhodlali kúpiť si psíka 🙂 a takto prišla, ostala a je naša, potvorka jedna 🙂 aj by som ti ju ukázala, ale musím pohľadať nejaké foto 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu dobre,pohladaj 🙂 aj ja ti teda poslem..aj ked to som ju fotila pred viac ako mesiacom..teraz je z nej uz velka baba 🙂

kikaneu
3. feb 2012
lucecita
3. feb 2012

@kikaneu @vardzikova dievčatá, len pre vás 😀 😀 😀

kikaneu
3. feb 2012

@lucecita jooooj, ešte vôňu pošli 🙂 vyzerajú skvele 🙂 mňam....idem niečo zjesť, som hladná ako vlk 😀

vardzikova
3. feb 2012

@lucecita oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tak mi robiš opať chutky a teraz ked čakam pizzu? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 lasko vyzera to vyborne dufam že to aj tak vyborne chuti 😝

adriana_13
3. feb 2012

@vardzikova OK 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu peknucka je..a tu je nas drobec...no ale uz je vacsia..

lucecita
3. feb 2012

@kikaneu @vardzikova baby, mm povedal, že sú lepšie ako na Dechtároch a už má naložený druhý tanier 😀 😀 ale ďakujem vám obom za pochvalu 😉

mata_ba
3. feb 2012

@lucecita mnaaaaaaaaam,to som ani videt nemala...brutalne by som si ich teraz dala...mnam 😝

vardzikova
3. feb 2012

@lucecita fiiiha tak to potom hovori o všetkom 😀 😀 😀 😀 ja do seba tiskam pomaranč 😖 ale skôr mam pocit akoby som jedla citron a nie pomaranč a stale čakam na tu moju pizzuuuuuuuuu 😠 😠 😠 😠 😠

franzziska
3. feb 2012

@mata_ba
@kikaneu

mata ty si ale bola krasna nevesta..ale kikaneu som nemohla najst 😀 😀

franzziska
3. feb 2012

@lucecita zase take fajnotky? 😀 😀 mnaaaaaaaam

lucecita
3. feb 2012

@mata_ba som narobila chúťky čoooooooooooooo? 😀 😀 😀 😀
@vardzikova kľudne prídi, ešte ostali 😉 ja pizzu nemám rada a dám si neskôr ananás 😀 😀

vardzikova
3. feb 2012

@lucecita lasko ale ja ked musim tak musim a nezastavi ma nič 😀 😀 😀 si to ani nevieš predstaviť aku mam obrovitansku chuť na tu pizzu

mata_ba
3. feb 2012

@franzziska dakujeeem 🙂 a kikaneu ma taky isty nick aj na mojasvadba

@lucecita a ake..som dlho nemala bryndzaky..mnaaaaaaaaaaam...teraz mozem len sliny prehltat 😀 😀 😀

eri28
3. feb 2012

caute baby robila som si dva testy a negativne, mrcha nedosla, v robote som si vypitala zalohu, chcela som si kupit digitalny, ale v tej lekarny nemali a skoro som zmrzla.......... 😠 ☹

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba jéééj, aká je krásna 🙂

kikaneu
3. feb 2012

@franzziska ako to, že nemohla? 🙂

kikaneu
3. feb 2012

@lucecita joj, slintám 🙂 musíme si zajtra spraviť 🙂