Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Och baby ja som mala obrovsku chuť na sedliacku pizzu že som neodolala a musela som si ju objednať tak už len čakam kedy prideeeeee
@mata_ba sranda 🙂 aj my máme fenku Zoru : ) ale nevieme aká je stará (tipujeme okolo roka) lebo ona si jedného dňa prišla k nám a už neodišla 🙂 tak sme ju vypiplali, lebo bola v hroznom stave a teraz je z nej krásavica 🙂
aj ja som si pozrela váš svadobný album, boli ste nádherní obaja 🙂 sálalo z vás šťastie 😉
@vardzikova idem, vyhladla som po tej prechádzke ;)
@kikaneu @vardzikova dievčatá, len pre vás 😀 😀 😀
@lucecita oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tak mi robiš opať chutky a teraz ked čakam pizzu? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 lasko vyzera to vyborne dufam že to aj tak vyborne chuti 😝
@vardzikova OK 🙂
@kikaneu @vardzikova baby, mm povedal, že sú lepšie ako na Dechtároch a už má naložený druhý tanier 😀 😀 ale ďakujem vám obom za pochvalu 😉
@lucecita fiiiha tak to potom hovori o všetkom 😀 😀 😀 😀 ja do seba tiskam pomaranč 😖 ale skôr mam pocit akoby som jedla citron a nie pomaranč a stale čakam na tu moju pizzuuuuuuuuu 😠 😠 😠 😠 😠
@lucecita zase take fajnotky? 😀 😀 mnaaaaaaaam
@mata_ba som narobila chúťky čoooooooooooooo? 😀 😀 😀 😀
@vardzikova kľudne prídi, ešte ostali 😉 ja pizzu nemám rada a dám si neskôr ananás 😀 😀
@lucecita lasko ale ja ked musim tak musim a nezastavi ma nič 😀 😀 😀 si to ani nevieš predstaviť aku mam obrovitansku chuť na tu pizzu
@franzziska dakujeeem 🙂 a kikaneu ma taky isty nick aj na mojasvadba
@lucecita a ake..som dlho nemala bryndzaky..mnaaaaaaaaaaam...teraz mozem len sliny prehltat 😀 😀 😀
caute baby robila som si dva testy a negativne, mrcha nedosla, v robote som si vypitala zalohu, chcela som si kupit digitalny, ale v tej lekarny nemali a skoro som zmrzla.......... 😠 ☹
@franzziska ako to, že nemohla? 🙂

@mata_ba hej? ja už ani nepočúvam predpovede, riadim sa tým, ako je vonku keď niekam idem 🙂 máme vlčiaka 🙂 a vy?