Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@adriana_13 moja to je vyborne znamenie 😉 a ty lasko inak ako?
babuchy idem ja zamrznut, musim ist dokupit nejake veci do mesta, kamoska ma zajtra rozluuuucku so slobodou, bozeeeeee, nechce sa mi ani paty z domu vytiahnut. piseme si neskor
@palculienka2011 jasne lasko keby si nahodou neprišla tak vieme že si niekde zamrzla 😀 😀 😀 😀
@vardzikova hmm, nechape to vsetko, tak ako ani ja ☹ ale hlavne ze su este nejake moznosti...ale vzdy moze motyka vystrelit 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura lasko tak to určite motyka vystreli 😉 🙂 len musiš byť asi viac trpezlivejšia aj ked si myslim že sa to už viac ani neda ...ale šanca je vždy 😀 😀 😀 😀
@aliaxa zopar fotiek mam tu http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/mata_ba/album...
a na CD sme ich dostali vyse 1000 😀
@vardzikova cica, ja uz nic neriesim, po druhej mrchane ideme nato.....uz mi je vsetko uriti, som sa zmierila so vsetkym 😉
@azzura cica si super ... si uplna jednička... si uplna špica bomba 😀 😀 😀 😀 lasko stojim pri tebe .. a inak ako mm dobre? macu papa poctivo 😀
@vardzikova ale ja nic ja cakam co bude,,,ked ta svinucha pride tak sa ide od znoa cakat na ovulku co mi ine ostava 😒 test som si robila ale nic 😒 ale ten som robila vtedy ked si pisala ze je skoro,,,takze este stale to nevudavam no,,uvidime zajtra vecer,,,alebo uz dnes vecer mozno...
@palculienka2011 ahojky aj mne by mala mrcha neprísť 13-14.2 😉
@mata_ba juuuj tak to je riadne dlho aj moj tak byva skor do 5- 6 hrozne a ja obcas brigadujem a ja za tym pocitacom nemozem obsediet je mi tu zle ja stale musim menit polohy ani doma neobsedim za stolom ja som najradsej v posteli rozvalena aj s pocitacom a tu musim sediet tak dlho 😠
no tak ja som tu tak dlho,lebo robim s drahym v jednej forme..takze ho cakavam...a navyse si kazdy den nadrobim min.2 hodky a potom mam kazdy tyzden jeden den volna 🙂 cize som len 4 dni v robote... 🙂
@adriana_13 mojka budeme do poslednej chvyle veriť jasne? 😉

@palculienka2011 jaaaaj že tak a boli to od lauritky čo? no tak to sa potom ani nečudujem 😠