Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 viem moja, veľmi to bolí a vždy bude....no život ti prinesie toľko starostí, že na to budeš myslieť menej a ostanú ti v hlávke len tie najkrajšie spomienky a momenty....viem to podľa seba, dedko zomrel pred 10 rokmi, bolí to stále, ale spomeniem si na neho často, no fakt sú tie spomienky krásne....na naše krásne detstvo a vzťah, ktorý sme mali medzi sebou....určite bude na vás dávať pozor, tak ako na nás dávajú pozor moji starí rodičia
tak dievčatá, nevydržala som do rána a testla som...lenže som ešte viac v pomykove...pretože mi tam taku slabulilililinkatu druhu čiarku ukááázalo....ja neviem čo si mám o tom myslieeeť.....či sa mám tešiť aalebo ešte nieeeee..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lawrus skús test ešte ráno, ale keď tam máš druhú čiarku, tak to bude pozitívne, držím palce 🙂
@purina12345 ten cicer vyzera zeujimavo 🙂 vravis milacik, ze je to mnam? 😀
Dobre ranko..nemozem spat..a navyse som zsse klesla ☹ www.fertilityfriend.com/home/3a37b2 nie je predsa anovulak??? @mattuliatko30 @purina12345
babiky ja dnes zacinam s ATB 😠 myslite, ze ked to doberiem(davam tam dole) a sexik bude na dalsi den vecer, ze to este znici tie spermijky? lebo nestihame ovulku potom uz 😠

@kikaneu ahoj moja, no ja nie moc dobre, Včera nas opustil starký ☹ ☹ bola som da dnes s ním rozlúčiť, pohreb máme zajtra..... Autorka sa ma uz lepšie, tuším vajkovody priechodne, mala by ísť na IUI na jar