icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
3. feb 2012

@kikaneu ahoj moja, no ja nie moc dobre, Včera nas opustil starký ☹ ☹ bola som da dnes s ním rozlúčiť, pohreb máme zajtra..... Autorka sa ma uz lepšie, tuším vajkovody priechodne, mala by ísť na IUI na jar

kikaneu
3. feb 2012

@fifitko25 och, to mi je ľúto 😢 úprimnú sústrasť moja, pomodlím sa za neho
takže IUI, no aspoň sa už niekam pohla, no nie

fifitko25
3. feb 2012

@ivett86 to poznám a veľmi dobre... Tiež sa všetci vypytuju že Prečo Nemáme Ešte dieťa, Ved uz máme na to vek a tak podobne... Keby to bolo take jednoduché ☹

fifitko25
3. feb 2012

@kikaneu Ďakujem ☹ uz mu je lepšie.... Pardon za chyby, píšem z mobilu a ten mi sem-tam urobi chyby .... ˇI sk o IUI vravel aj Moj Doki, že ak sa nepodari do leta, tak skusime....

kikaneu
3. feb 2012

@fifitko25 veru, už netrpí....už len vy musíte vydržať a žiť ďalej, ostane však s vami stále, vo vašich srdciach a mysliach...poznám to 😢 aká je tam vlastne úspešnosť? lebo toto som ešte neštudovala

ivett86
3. feb 2012

@fifitko25 tesim sa,ze sme si pisali,citala som co sa stalo,uprimnu sustrast 😢 prajem dobru noc

ivett86
3. feb 2012

@fifitko25 a este som chcela dodat,vacsinou ak niekto z rodiny odide,tak niekto aj pride 🙂 takze prajem vela vela stastia 😉

fifitko25
3. feb 2012

@kikaneu viem, ale bolo to veľmi bolestivé vidieť ho takého studeneho a bez života 😢 ale Verím, že si ho zavolá pán k sebe a bude na nad dávať pozor z nebicka 😔
IUI je vraj úspešné na 20 percent ale viem že viacero báb otehotnelo hned na prvýkrát

fifitko25
3. feb 2012

@ivett86 Ďakujem.... Bodaj by si mala pravdu s tým príchodom nového člena... Starky sa chcel vemi dozit pra-vnucika ☹ ..... Dobrú noc

kikaneu
3. feb 2012

@fifitko25 viem moja, veľmi to bolí a vždy bude....no život ti prinesie toľko starostí, že na to budeš myslieť menej a ostanú ti v hlávke len tie najkrajšie spomienky a momenty....viem to podľa seba, dedko zomrel pred 10 rokmi, bolí to stále, ale spomeniem si na neho často, no fakt sú tie spomienky krásne....na naše krásne detstvo a vzťah, ktorý sme mali medzi sebou....určite bude na vás dávať pozor, tak ako na nás dávajú pozor moji starí rodičia

fifitko25
3. feb 2012

@kikaneu uz mi ostala len jedna Starká, ocinoví rodičia uz tie nie su medzi nami ☹ zajtra bude ťažký den, ale zvladneme to.... Pekny večer este, idem si oddýchnuť pred zajtrajskom... Pa

kikaneu
3. feb 2012

@fifitko25 moja, drž sa zajtra, bude to ťažké, veľa sily ti prajem
a sme na tom rovnako, aj ja už mám len jednu babku......dobrú noc moja...papa

lawrus
3. feb 2012

tak dievčatá, nevydržala som do rána a testla som...lenže som ešte viac v pomykove...pretože mi tam taku slabulilililinkatu druhu čiarku ukááázalo....ja neviem čo si mám o tom myslieeeť.....či sa mám tešiť aalebo ešte nieeeee..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

stastnunka
3. feb 2012

@lawrus skús test ešte ráno, ale keď tam máš druhú čiarku, tak to bude pozitívne, držím palce 🙂

spula22
3. feb 2012

@azzura hehehe som ti vravela 🙂 a co aky je dalsi postup? 😉

spula22
3. feb 2012

@lawrus milacik taka slaaaaabulinka druha ciarka je duch.skus pockat do rana,alebo este lepsie do nedele rana a testnut.mala by zosilniet 😀

spula22
3. feb 2012

@eri28 akoto , ze nefgativne ☹ ved to tak slubne vyzeralo 😒

spula22
3. feb 2012

@pa_mi mojka mozes byt tehu,len este ti nemusi ukazat testik.mne ukazal na 39DC ducha.mavas mrchu pravidelne?

spula22
3. feb 2012

@purina12345 ten cicer vyzera zeujimavo 🙂 vravis milacik, ze je to mnam? 😀

eri28
3. feb 2012

@spula22 ja neviem brucho ako pavuk, prsia bolia...

mata_ba
4. feb 2012

Dobre ranko..nemozem spat..a navyse som zsse klesla ☹ www.fertilityfriend.com/home/3a37b2 nie je predsa anovulak??? @mattuliatko30 @purina12345

lawrus
4. feb 2012

dobré ránko...spala som asi 4 hodiny, celú noc som rozmýšlala nad tým testom. a ráno ked som nan pozrela vyzeral uz trosku silnejsie.....znamená to, že som naozaj tehotná?

eri28
4. feb 2012

@lawrus j myslim, ze si 😀 😀 😀 😀

lawrus
4. feb 2012

@eri28 ja tajne dúúúúfam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

eri28
4. feb 2012

@lawrus aj ja ale test negat,. a mrcha 3 dni nikdeeeeeeeeee

gelinka75
4. feb 2012

@lawrus ahojcek, vyzera, ze si tehu 😀 pockaj dozajtra a sprav dalsi test, mal by silniet 😉

lawrus
4. feb 2012

@eri28 mne meškali deň, no nejak som sa cítila inak...ale myslela som si, že si to len nahováram...skús trošku neskôr ešte...držím palce 🙂

gelinka75
4. feb 2012

babiky ja dnes zacinam s ATB 😠 myslite, ze ked to doberiem(davam tam dole) a sexik bude na dalsi den vecer, ze to este znici tie spermijky? lebo nestihame ovulku potom uz 😠

lawrus
4. feb 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 to bude dalšia prebdená noc.... a priateľ sa len čuduje, že prečo nemôžem spať, ked som taký spachtoš 🙂

eri28
4. feb 2012

@lawrus dakujem 😉