icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
5. feb 2012

@lucecita dúfam, že aspoň tebe nepríde hnusoba jedna.....už mi je lepšie, vďaka bohu za tabletky 😉 ale ešte si oddýchnem trochu

lucecita
5. feb 2012

@kikaneu mojka, aj ja dúfam...ale nechávam to už tak...už sa mi na tom nič nezmení...buď alebo 😀 veď práve, ešteže sú tie tabletky, a nám príde tá úľava od kŕčov 🙂 oddychuj a aj si pospi, mne to pri mrche pomáha

kikaneu
5. feb 2012

@lucecita aj mne, ale nejak sa mi nechce spať, tak som bola pohladkať hava, popozerala som sa na srnky z okna, zapla som si biatlon a idem si dokončiť tie veci do práce, nech mám s tým pokoj

lucecita
5. feb 2012

@kikaneu ja pozerám tenis...ty máš takto možnosť kukať na prírodu? ja tu z okna akurát vidím vtáčikov, ako papajú jabĺčka, čo im mm dáva a mačky 😀

kikaneu
5. feb 2012

@lucecita ja z okna vidím do lesa 🙂 manžel včera vyniesol kôpku sena a hneď ráno boli 4 srnky, teraz poobede boli dve 🙂 a na dvore máme na strome zavesené krmítko, tak nám chodia sýkorky krásne 🙂 aj zo 20 ich je niekedy 🙂
biatlon už skončil 😠 kým som bola pri havovi

lucecita
5. feb 2012

@kikaneu vyhrala Henkelova 😀 😀

kikaneu
5. feb 2012

@lucecita a nad kým? 🙂 či to biatlon vyhrala?

lucecita
5. feb 2012

@kikaneu a nakrájala som si ananásik čerstvý...aká mňamka to je 😉 a nechala som si tú ružicu a skúsim ju dať do vody, či pustí korienky 😕
áno, vravím ti výsledok biatlonu 😀

aliaxa
5. feb 2012

baby teraz som vysla zo sprchy a ked som sa utierala citila som babatko na pravej strane taky hrbol som citila a na lavej strane to nebolo aj mamina aj sestra to citila boze aky je to pocit 🙂

bubacik5
5. feb 2012

@fifitko25 jeeej mojka tak ta to hadam prejde, a ked je to pre teba dost dlha cakacka, treba mysliet na ine veci a zamestnat sa inak, na nieco prijemnejsie...

kikaneu
5. feb 2012

@lucecita nerob chúťky.....aj ja by som si dala 🙂 musíme kúpiť....asi si urobím zoznam 😉
aha, dobre, dík 🙂

lucecita
5. feb 2012

@kikaneu no tak spíš zoznam a šup do kauflandu na nákup 😀 oki, idem ja off, ide na mňa spánok, asi zaspím pri tom tenise 😀 neskôr sa ozvem, papa

kikaneu
5. feb 2012

@lucecita dnes nie, dnes som mŕtva 😉 pekne sa vyspi 🙂

fifitko25
5. feb 2012

@bubacik5 je to zložité, Včera ten pohreb, teraz to ticho a prazdno 😔 a čakanie do mrchy Ešte 10 dní ☹

bubacik5
5. feb 2012

@fifitko25 ja viem, ze je to zlozite...to ta uplne chapem mojka ☹ , ale skus sa ukludnit hlavne kvoli tomu, ze sa vam mozno zadarilo. drz sa mojka.....svita ti na krajsie casy, nebojkaj 😉

eri28
5. feb 2012

@vardzikova robila tusim vcera ci kedy boli negativne, asi zmrzli v zime 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
5. feb 2012

hlasim sa caute mrcha neprisla, a priserne ma boli hlava 😠 😉

eri28
5. feb 2012

@eri28 meska 3 dni hi hi 😀 😀 😀

eri28
5. feb 2012

sama sebe pisem nic nove 😀

mata_ba
5. feb 2012

ahojte kamosky...co noveho??

bubacik5
5. feb 2012

@mata_ba ahojky, mne uz oznacil graf ovulku, a tebe? 🙂 kolky si DPO?

jessi03
5. feb 2012

Ahojte dievcata aj ja som prvosnazilka 🙂)Mate nejake dobre rady a tipy ako otehotniet??alebo dobre polohy na to otehotnenie 🙂)My sa s priatelom pokusame ale nie nejak aktivne len tak skusame asi tak 3krat do mesiaca uz 11 mesiac a stale nic :(((ja si myslim ze nejake dobre rady a vase skusenosti by som si zobrala ako dobru radu vdaka 🙂))

kikaneu
5. feb 2012

@mata_ba ahoj, mne prišla mrcha....a u teba čo nové?

mata_ba
5. feb 2012

@bubacik5 ahojky,mne nie...ja mam asi anovulacny cyklus ☹ aj ked pocitovo ovulka bola...aha www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

spula22
5. feb 2012

caffte lasinky moje 😀 konecne trochen vegac aspon na chvilku-mm zobral maleho von , tak maminka sa bola v klude vykupkat a odchlpit 😀 zajtra si ideme konecne po knizku a na sono 😀 uz sa neviem dockat, kedy uvidim svoje babajko 😀
@eri28 to znie dobre, ked neprisla 😀
@aliaxa vsak je to krasne ? 😀 a pockaj, ked ta 1 krat kopne 😀

spula22
5. feb 2012

@kikaneu hnusna mrchana 😠 😠 😠

mata_ba
5. feb 2012

@kikaneu ahojky..ani nic...trosku mi stupla teplota,ale zajtra urcite zase klesne ☹ uz sa tesim na mrchu...pojdem k tomu dokimu

kikaneu
5. feb 2012

@spula22 hnusná, ale čo už...nevadí....
@mata_ba aj ja by som šla, ale teraz nejak nemôžem z práce...joj 😠

spula22
5. feb 2012

@felinka tak to teda veeelmi Gratulujem 😀
@gelinka75 milacik ani nevies, ako veeelmi by som ti ich dopriala a samozrejme aj vsetkym babulkam 😀

mata_ba
5. feb 2012

@kikaneu a ta mrcha ma mrzi...