Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby teraz som vysla zo sprchy a ked som sa utierala citila som babatko na pravej strane taky hrbol som citila a na lavej strane to nebolo aj mamina aj sestra to citila boze aky je to pocit 🙂
@vardzikova robila tusim vcera ci kedy boli negativne, asi zmrzli v zime 😀 😀 😀 😀 😀
hlasim sa caute mrcha neprisla, a priserne ma boli hlava 😠 😉
sama sebe pisem nic nove 😀
ahojte kamosky...co noveho??
Ahojte dievcata aj ja som prvosnazilka 🙂)Mate nejake dobre rady a tipy ako otehotniet??alebo dobre polohy na to otehotnenie 🙂)My sa s priatelom pokusame ale nie nejak aktivne len tak skusame asi tak 3krat do mesiaca uz 11 mesiac a stale nic :(((ja si myslim ze nejake dobre rady a vase skusenosti by som si zobrala ako dobru radu vdaka 🙂))
@bubacik5 ahojky,mne nie...ja mam asi anovulacny cyklus ☹ aj ked pocitovo ovulka bola...aha www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
caffte lasinky moje 😀 konecne trochen vegac aspon na chvilku-mm zobral maleho von , tak maminka sa bola v klude vykupkat a odchlpit 😀 zajtra si ideme konecne po knizku a na sono 😀 uz sa neviem dockat, kedy uvidim svoje babajko 😀
@eri28 to znie dobre, ked neprisla 😀
@aliaxa vsak je to krasne ? 😀 a pockaj, ked ta 1 krat kopne 😀

@lucecita dúfam, že aspoň tebe nepríde hnusoba jedna.....už mi je lepšie, vďaka bohu za tabletky 😉 ale ešte si oddýchnem trochu