Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Bré ránko...ja hlásim môj stav nie ideálny...cítim sa akokeby mala prísť mrcha každú chvíľku 😠 😠 😠 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@kikaneu sakra, verila som, že tentoraz sa to podarí ☹
@fifitko25
boli ma podbrusko uz od predvcera, a revem pri kazdej somarine, ze Harry Potter, zaverecna scena dnes v telke, tak som revala ako male decko 😀 Jo a cca tyzden mam zavraty, zatoci sa mi obcas hlava. Myslela som, ze to je nejaky zly tlak, ze mam PMS... a navyse sa mi to zdalo skoro na to, aby to mohol byt priznak, ked uz pred tyzdnom mi to zacalo.. Ale asi to bolo ono. 🙂
Baby prosim vas stiahla som si graf bazalnej teploty a uz tam mam vsetko zaznacene len mi to nejak nerobi graf 😠
Ahojte BABENKy, ako sa mate? 🙂
mne uz konecne vyznacil ovulku grafik http://www.fertilityfriend.com/home/393359 tak som na cakacke a zvedava ci z toho nieco bude
@amexa MAam 29 dní stale...ale tak mozno som len prechladnuta alebo nieco ...este si nebudem nic nahovarat 😒
@adriana_13 tak tak presne to iste si hovorim...ze urcite tym pocasim...tak ale dufam,ze nie :P
@amexa tak jasne ze v kutiku duse dufam aj ja,,,
@kikaneu veď práve, že si sa nesledovala a bola si v poho a takto to dopadlo ☹ ja mám od včera akurát to nutkanie na cikanie, prsia a mrcha bolesti sú stále...tak neviem ako to dopadne, ale nejdem na to myslieť, kukám tenis a basta 😀
polievka dopadla super, ja som tam miesto tých cestovín dala ryžu a pridala som tak troška smotany, ktorú som dávala do segedínu...a bola super, aj mm si pochvaľoval 😉 a váš šalátik ako?
@lucecita neboj, nejako to už len dopadne a budem držať prsty, aby to bol ten krásny výsledok....a dobre robíš 🙂 ja robím veci do práce, ale nemyslieť sa nedá, lebo mám hrozné kŕče (ale už som zjedla novalgin, tak to čocvhíľa pomôže)
tak som rada, že polievka chutila 🙂 myslím, že smotana aj bola v originálnom recepte, ale tá u nás veľmi nejde, tak nedávam 🙂 iba ak sebe capnem rovno do taniera lyžicu kyslej 🙂 ani som ho nerobila, manžel ma nahneval ráno, potom došla mrcha, s bolesťami som ešte zvládla kostol a keď sme sa vrátili už mama dovárala obed, tak som nerobila, keď mi bude lepšie, tak na večeru ho spravím

no davam si tie atb, to je dost brutal, gulicka priemer 1cm a si to tam strcit take ladove z chladnicky a este to furt vyteka, rano otras ☹ nech uz je po tom uz iba 5x