icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
18. nov 2011

@kikaneu a potom od čoho to zavisi?

kikaneu
18. nov 2011

@vardzikova neviem, aj ja som si myslela, že je to len o vystihnutí ovulácie....ale zisťujem, že nie....vraj vplýva aj stres....tak sa nestresuj, podarí sa 🙂

vardzikova
18. nov 2011

@kikaneu ak sa môžem opytať a vy sa ako dlho snažite?

vardzikova
18. nov 2011

@delideli tak hned po MS ale plodne dni nezačinaju v podstate nieaky 12-14 den ,, tak to sa môj manžel určite poteši 😀

kikaneu
18. nov 2011

@vardzikova my už ideme na 12 mesiac.......začali sme takto pred rokom pred Vianocami....nie nejak extra intenzívne, ale prestali sme sa chrániť

vardzikova
18. nov 2011

@kikaneu takže vy sa snažite už rok a ešte stale nič? ooooojojoooj mala som asi naozaj skreslene predstavy o tehotenstve, tak my sa nechranime už asi 4-tý mesiac ale povačšine sme sexovali ked som nemala plodne dni

kikaneu
18. nov 2011

@vardzikova my sme z toho roka pol roka fungovali tak, že sme sa videli len cez víkendy a tie plodné dni dosť často vyšli na obdobie, keď sme spolu neboli 😠

vardzikova
18. nov 2011

@kikaneu jaaj a použivaš povestnu kyselinu listovu, a gynastan? len chcem vedieť či to pomaha pri otehotneni, viem že kyselina listova je hlavne kôli zdravu dieťatka a čaj je dobry načo? dufam že ti nedavam veľa otazok? 😅 , pozeram že maš svadobnu fotočku kedy si sa vydavala niekedy v tomto roku alebo minuli?

vardzikova
18. nov 2011

NIEKEDY ZAVIDIM tym ženam ktore sa musia vydavať lebo su tehu .. aspon vedia že môžu mať, a my vydate sa môžme trapiť aj niekoľko mesiacov aby nam to vyšlo

kikaneu
18. nov 2011

@vardzikova kyselinu listovú som brala, potom som prestala a teraz som začala femibion 800, obsahuje to okrem listovky aj ďalšie vitamíny, gynastan ani neviem čo je....a alchemilkový čaj je dobrý na podporu činnosti vaječníkov, keď sa nemýlim....teraz veľmi ľutujem, že som si ju v lete nenazbierala a nenasušila....rastie nám tu hojne 🙂
nie, v pohode 🙂 inak sa nedozvieš, keď sa nebudeš pýtať 🙂 brali sme sa minulý rok v októbri 🙂

vardzikova
18. nov 2011

@kikaneu koľko stoji ten femibion 800 ? gynastan je tiež čaj narozdiel od alchemikového ho môžeš piť vždy, my sme v pondelok už dva roky ale zbehlo to ako voda...

kikaneu
18. nov 2011

@vardzikova ten femibion je dosť teda drahý, za 30 tabliet som dala niečo cez 13 eur.....hej, tak zase som o čosi múdrejšia 🙂 takže tiež ste mali jesennú svadbu? 🙂 aj nám zbehol rok veľmi rýchlo

vardzikova
18. nov 2011

@kikaneu a tie tabletky berieš každy den? alebo len občas, lebo ako cena je dosť teda , tak ano dalo bysa povedať že sme mali jesennú svadbu bolo to 14.11.a bol krásny slnečný a hlavne nato obdobie teplý den

kikaneu
18. nov 2011

@vardzikova beriem každý deň....teraz je to biednejšie s ovocím, tak sa dopujem aj takto 🙂 veď do čoho budem dávať peniaze, nie? 😉 my sme mali 2.10. bolo zamračené, chladno tak akurát (aspoň som sa nepotila) a na druhý deň tak nádherne svietilo slnko, že som až ľutovala, že sme nemali svadbu v nedeľu 🙂 ale to už je jedno 🙂

spula22
18. nov 2011

@snubenci08 dakujem a aj ja samozrejme 🙂

spula22
18. nov 2011

@barushka2 ahoj a vitaj medzi nami . aj ja zelam vela stastia pri snazilkovani 🙂

eri28
18. nov 2011

@gelinka75 okej sorry, mne sa to libi, tak nie ste opice 😀 😀 😀

vardzikova
18. nov 2011

@kikaneu tak si ho asi kupim veď do čoho človek investuje kedˇ nie do svojho zdravia. A nam v nedelu po svadbe cely den pršalo 😀 ale to mi už bolo jedno

eri28
19. nov 2011

@nikinka1111 ja som sa pytala doktorky na tu ovu, ci zena ma kazdy mesiac a ona povedala, ze ano, inac by nemala menzes. mne skoncil 30.10 menzes a ovu 3 , 4 slaba ciarka, potom som az 6, 7 a zase slaba neviem ci som nestihla testnut ovu spinkali sme obden, potom som skusala pred tyzdnom testnut nemala som baby test a zase ta ista ciarka ja neviem ci neboli vadne 😀 😀 😀 😀 😀 😀
cakam zajtra po zajtra na tie moje dni uz od vecera pichanie v bruchu u mna je to predzvest 😀 celu noc kukam a rano nic, jak male decko 😀 😀 😀 😀 😀 , vedcinou v noci sa mi spusti uvidim co dnes, idem do prace a ten trapas by som neprezila 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
19. nov 2011

baby dobre rano ja idem dnes do tej , prace, ale mi je zle, minuly mesiac tento den 19, som skoncila pod nozom mozno psychika, ale je mi na vracanie 😝 , som zvedava dufam, ze nieco odpracujem, alebo sa budem pytat domov.
a na lici mam akne to je novinka pre mna vsak nie som v puberte, baby, ci hej
pekny den 😀 😀 😀 😀 😀 , odo mna vsetkym

delideli
19. nov 2011

dobre ranko vsetkym 🙂
@eri28 :tak nech ti je lepsie a rychlo ti to utecie v robote..
@vardzikova : ano, v idealnom pripade, ak mas 28 dnovy cyklus, tak je ovulacie okolo 14 dna +/- 2 dni a plodne dni su tak tie cca 3 dni pred nou (asi tolko su maximalne schopne prezit spermie v tele zeny)..ale napr. ja aj ked bezne mavam cyklus 28 dni (+/- 2 dni), tak ten posledny som mala iba 25 dnovy, ovulaciu uz 11.den, t.j. podla grafu mi vyznacilo plodne dni uz od 8.dna cyklu..

gelinka75
19. nov 2011

@delideli aj ja som mala kratsi cyklus a ovu uz velmi skoro, som zvedava ako to bude tento mesiac
@eri28 ty robis len cez vikendy? 😕

baby dnes mi grafik klesol, tak nebudem testovat 😀 ovu isto pride za par dni, sice hlien nemam stale dobry, tak cakam dnes, ze zacne http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

lucecita
19. nov 2011

Dobré ráko dievčatá, som včera bola večer mimo netu a teda mám čo robiť, aby som dobehla toto čítanie 😀 😀 ste sa tu nejak rozbehli za ten večer...môj dnešný grafík vyzerá takto : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@barushka2 ahojky, vitaj medzi nami a veľa šťastíčka pri snažilkovaní

lucecita
19. nov 2011

a aby som nezabudla...včera som si kúpila alchemilkový čajík a chcem sa spýtať ako a kedy ho mám piť....

kikaneu
19. nov 2011

@gelinka75 no teda 🙂 tak nevadí, aspoň sa môžete snažiť ďalej 🙂 my sme pohádaní 😖 tak dúfam, že nie na dlho....joj
a môj graf takto....nejak sa to drží: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

lucecita
19. nov 2011

@kikaneu najlepší sexík býva po udobrení, tak sa skús k nemu pritulkať 😀 😀 😀

delideli
19. nov 2011

@lucecita : dobre ranko. ja som pila alchemilku od zaciatku cyklu do ovu,resp. este 2-3 dni potom, kedze som ovu urcovala podla grafu..teraz beriem femi kvapky,kde je aj alchemilka,takze cajik som vynechala,aby som to neprehnala..a asi tiez budem len do ovu,lebo na nich tusim pisu ,ze by ich tehuky uz brat nemali 🙂

nikinka1111
19. nov 2011

@eri28 ja si od od 7.dňa cyklu robím ovu testy, posledné dva slabé čiarky, dnes 12 deň cyklu, a ovu nikde, teplota nízka. posledné 2 cykly som mala 24 dňové, predtám vždy 28, tak sa utešujem že sa mi to možno zas upravilo. ale poctivo sa snažíme, zatiaľ nám to tiež vychádza obdeň 🙂

purina12345
19. nov 2011

@kikaneu @lucecita @delideli @gelinka75 @vardzikova @spula22 @nikinka1111
čaute kočky, tak mne posunulo zasa ovu 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/purina
ale myslím že určite bola v ten deň, mala som totiž hrozné bolesti pravého vaječníka
a ak sa nájdu nejaké zvedavce pridávam link na zaujímavé čítanie, lucecitka sa tam može tiež dozvedieť o dávkovaní čajú a aké vitamíniky najviac potrebujeme na plodnosť
http://www.fertility.sk/sk_SK/riesenie-problemo...