icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aduska_ba
6. feb 2012

Ahojte babulky som tu davno nebola?Ako sa mi mate a co je tu nove?Nejaka nova tehulka ?🙂

mattuliatko30
6. feb 2012

@lucecita ideš skúsiť testovať aj po poklese?tebe chodí mrška tak skoro?na 25 dc?

mata_ba
6. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a a preco nezobral?sice,ani mne nebral..drzim paste

mata_ba
6. feb 2012

@bubacik5 ahooj..ako?
@vardzikova ahojky..

lucecita
6. feb 2012

@mattuliatko30 ak nepríde dneska, tak zajtra skúsim testovať, samozrejme aj na základe teploty zajtra ráno...nie, nemávam 25, ja mávam klasicky 27-29DC

l_e_n_o_c_k_a
6. feb 2012

@mata_ba neviem preco nezobral, asi ked nic nevidel na sone tak preto

mattuliatko30
6. feb 2012

@lucecita tak uvidíš....dúfam,že zajtra teplota ešte povyskočí....a už neklesne 🙂))

mistisa
6. feb 2012

ahojte dnes som sa tu akurat zaregistrovala tak spoznavam tuto stranku. 😉 a samozrejme vas babenky 😀 som prvosnazilka pokusame sa o babenko len nejak sa nedari.skusame uz 3 roky a nic tak sme zacali chodit do BA k dr. divekymu.porobil mi vysetrenia a ideme v stredu na prvu konzultaciu do Gin Fivu k dr. Drábekovi tak som zvedava 🙂 nemam ovulaciu neuvolnuju sa mi vajicka tak ma asi budu nastavovat a stimulovat vajecniky a potom asi IUI .Rada prijmem kazdu radu a tesim sa na to ze volny cas budem travit s vami tu 😀

mata_ba
6. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a hm..no hadam uz bude teraz len dobre...a ty si odkial??

l_e_n_o_c_k_a
6. feb 2012

@mata_ba no snad ano, ja som z Liptova 😉

fifitko25
6. feb 2012

@mistisa ahoj a vitaj medzi nami 😉 držím palce, aby sa váš problém rýchlo vyriešil 😉

fifitko25
6. feb 2012

@aduska_ba nádeje tu boli u kikaneu (mrcha už došla) a lucecity (mrcha ešte nič, ale pokles teploty), ale asi nič z toho ☹ 😒 proste zlé zlé obdobie je teraz ☹

spula22
6. feb 2012

tak zienky uz sme domka 😀 fazulka sa ma dobre 😀 3,79cm a srdiecko bilo ako zvon 😀

spula22
6. feb 2012

@vardzikova caff micka 😀 este grckas? 😒

spula22
6. feb 2012

@lucecita a to pjeco ta kleslo ☹. ale este nic nieje stratene, kym nedorazi 🙂

purina12345
6. feb 2012

čaute babuľky, tak už som doma od dokiho, už je aj ovulka, vajko 20mm,normálne by som sa nechala nahovoriť na snažilkovanie ale sliznica 3mm tak radšej nebudeme riskovať, všetko v poriadku, maternica sa pekne stiahla aj krčok tak nech už je mrcha
@spula22 moja, to ste kráááásne veľký, moc sa teším 😵
@lucecita babuľka dúfam že tá tvoja mrcha zamrzla niekde pred Púchvom a dá si pohov

lucecita
6. feb 2012

@spula22 neviem, prečo som takto klesla 😀 aaaaaaaale pokiaľ neprišla, tak dúfam 😀 a tedaaaa, to aký valibuk je z fazuľky, to už je riadna fazuľa 😅 😅 😅
@purina12345 supeeeeer, ja som vedela, že všetko je v poriadku..ale tá malilinkatá sliznica 😠 ale tak radšej počkajte do mrchy a potom šup do snaženia 😉 aj ja dúfam, že zmrzla, mám len také mierne bolesti, ale prsia stále cítim rovnako...vždy mám po poklese hneď od rána aspoň výtok, a teraz nič, tak stále dúfam a veríííím 🙂

mistisa
6. feb 2012

@fifitko25 dakujem pekne 😀

spula22
6. feb 2012

@purina12345 no to teda uz sme riadna fazula 🙂 som rada, ze mas vsetko o 😀 velmi sa tesim s tebou 😀
@lucecita hehe riadna fazulisko 🙂 a kedy ides skusit testikovat ? 😀

spula22
6. feb 2012

nasa babulka 😀 aj vam kyva 😀 ze caffte bambulky 😀 😀 😀

fifitko25
6. feb 2012

@spula22 to je super, teším sa s tebou 😵 fotku nemáš?

@purina12345 som rada, že máš dobré výsledky 😉 😉 teším 😉

lucecita
6. feb 2012

@mistisa ahojky a vítam ťa medzi nami snažilkami a v čo najkratšom čase želám na tehu teste // 😉

fifitko25
6. feb 2012

@spula22 to je náááááááááádhernáááááááááá fotka,krásne vidieť mini-človiečika 😵 😵 😵 asi som dojatá.... musím si odbehnúť z kancla, lebo sa rozrevem 😅

lucecita
6. feb 2012

@spula22 jejoooo, to nám kýva či to má mikrofón a spieva si uspávanku? 😀 😀 😀 😀 opatrujte sa aj s fazuľou 😅 ... ak dneska nepríde a ráno bude lepšia teplota, tak skúsim testnúť ráno ako mi radil FF, ona nemá totižto prísť stredu 😉

mistisa
6. feb 2012

@lucecita ahojko dakujem pekne chvalabohu som optimista tak mam v sebe tie geny take "ze neboj sa bude dobre a coskoro budes tehu" 😀

mattuliatko30
6. feb 2012

@spula22 jeeej..krásna fazuľka..... 🙂)) teším sa ,že je všetko v poriadku....

tweetinka.co
6. feb 2012

ahojte Kočky.. tak my sme zamakali 😀 uvidime koncom mesiaca 😅 btw.. chcela som Vám odporučiť jeden český fajn filmík: Muži v nádeji 😎 Príjemné a úspešné snaženie a pohodový deň 😉

lucecita
6. feb 2012

@mistisa tak to je super prístup po troch rokoch 😀 😀 😀 ale tak čo už, nemôžeš to brať ani inak, lebo nádej zomiera posledná 😉 a asi si aj veselá kopa, žeeee? to sa tu teda narehoceme 😅 😅 😅

spula22
6. feb 2012

@mattuliatko30 dakujem 😀 aj ja sa tesim 🙂
@lucecita hehe kyva 😀 budeme sa setrit 😀 zajtra cakam na info a na 2// 😀
@fifitko25 milacik neplackaj ☹ ved uvidis, ze o chvilku budes mat aj ty 😀 dufam, ze uz tento mesiac vam to vyslo 😀

lucecita
6. feb 2012

@spula22 bóóóóóóóóóženko, vieš ako na ne čakáááááááááááám aj ja? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀