Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita ideš skúsiť testovať aj po poklese?tebe chodí mrška tak skoro?na 25 dc?
@l_e_n_o_c_k_a a preco nezobral?sice,ani mne nebral..drzim paste
@bubacik5 ahooj..ako?
@vardzikova ahojky..
@mattuliatko30 ak nepríde dneska, tak zajtra skúsim testovať, samozrejme aj na základe teploty zajtra ráno...nie, nemávam 25, ja mávam klasicky 27-29DC
@mata_ba neviem preco nezobral, asi ked nic nevidel na sone tak preto
@lucecita tak uvidíš....dúfam,že zajtra teplota ešte povyskočí....a už neklesne 🙂))
ahojte dnes som sa tu akurat zaregistrovala tak spoznavam tuto stranku. 😉 a samozrejme vas babenky 😀 som prvosnazilka pokusame sa o babenko len nejak sa nedari.skusame uz 3 roky a nic tak sme zacali chodit do BA k dr. divekymu.porobil mi vysetrenia a ideme v stredu na prvu konzultaciu do Gin Fivu k dr. Drábekovi tak som zvedava 🙂 nemam ovulaciu neuvolnuju sa mi vajicka tak ma asi budu nastavovat a stimulovat vajecniky a potom asi IUI .Rada prijmem kazdu radu a tesim sa na to ze volny cas budem travit s vami tu 😀
@l_e_n_o_c_k_a hm..no hadam uz bude teraz len dobre...a ty si odkial??
@mata_ba no snad ano, ja som z Liptova 😉
tak zienky uz sme domka 😀 fazulka sa ma dobre 😀 3,79cm a srdiecko bilo ako zvon 😀
@vardzikova caff micka 😀 este grckas? 😒
čaute babuľky, tak už som doma od dokiho, už je aj ovulka, vajko 20mm,normálne by som sa nechala nahovoriť na snažilkovanie ale sliznica 3mm tak radšej nebudeme riskovať, všetko v poriadku, maternica sa pekne stiahla aj krčok tak nech už je mrcha
@spula22 moja, to ste kráááásne veľký, moc sa teším 😵
@lucecita babuľka dúfam že tá tvoja mrcha zamrzla niekde pred Púchvom a dá si pohov
@spula22 neviem, prečo som takto klesla 😀 aaaaaaaale pokiaľ neprišla, tak dúfam 😀 a tedaaaa, to aký valibuk je z fazuľky, to už je riadna fazuľa 😅 😅 😅
@purina12345 supeeeeer, ja som vedela, že všetko je v poriadku..ale tá malilinkatá sliznica 😠 ale tak radšej počkajte do mrchy a potom šup do snaženia 😉 aj ja dúfam, že zmrzla, mám len také mierne bolesti, ale prsia stále cítim rovnako...vždy mám po poklese hneď od rána aspoň výtok, a teraz nič, tak stále dúfam a veríííím 🙂
@purina12345 no to teda uz sme riadna fazula 🙂 som rada, ze mas vsetko o 😀 velmi sa tesim s tebou 😀
@lucecita hehe riadna fazulisko 🙂 a kedy ides skusit testikovat ? 😀
@spula22 to je super, teším sa s tebou 😵 fotku nemáš?
@purina12345 som rada, že máš dobré výsledky 😉 😉 teším 😉
@spula22 jeeej..krásna fazuľka..... 🙂)) teším sa ,že je všetko v poriadku....
ahojte Kočky.. tak my sme zamakali 😀 uvidime koncom mesiaca 😅 btw.. chcela som Vám odporučiť jeden český fajn filmík: Muži v nádeji 😎 Príjemné a úspešné snaženie a pohodový deň 😉
@mattuliatko30 dakujem 😀 aj ja sa tesim 🙂
@lucecita hehe kyva 😀 budeme sa setrit 😀 zajtra cakam na info a na 2// 😀
@fifitko25 milacik neplackaj ☹ ved uvidis, ze o chvilku budes mat aj ty 😀 dufam, ze uz tento mesiac vam to vyslo 😀

Ahojte babulky som tu davno nebola?Ako sa mi mate a co je tu nove?Nejaka nova tehulka ?🙂