Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22 a prečo podľa mrchy je to inak a podľa babatka tiež inak .. potom je čo z toho pravda?
@vardzikova ja neviem.asi sa skorej podla sona treba riadit 🙂 podla velkosti babajka ti to povie....my mame 3,79 cm 😀
@spula22 fiha tak som zvedava aky budeme veľky my 😀 už sa neviem dočkať
@vardzikova ved ja som to pochopila, co si sa pytala... a naco by som isla ku doktorovi? ved mi povie ze mam cakat... 😝
@l_e_n_o_c_k_a aha prepač 😀 😉 maš asi pravdu ... opať budeš iba čakať tak to maš potom zbytočne k nemu chodiť
@vardzikova no nepochopím 😀 😀 😀 a na akú svadbu ideš 8.septembra?
@chorucka ahooj mojka 😉 😉 😉
@vavenecka Ferďo, kde sa mi flakas? 😀
@lucecita no ved nakoniec na tu sestrinu nezrušili ju ... ach jaj ale do vtedy sa ešte može všetko zmeniť 😒
@vardzikova zacala som to riesit cez Helios, doktorke som dnes napisala e-mail, ze co je vo veci, tak dufam, ze mi da skoru odpoved... najprv som tam volala, a povedali, ze ma dnes zakroky, tak ze najrozumnejsie bude napisat mail a ze sa mi ozve tak som zvedava kedy to bude
@vardzikova to som nevedela, ja že ju zrušili...no pekne, ani si mi o tom nenapísala 😀
@l_e_n_o_c_k_a super lasko ... ja som taketo skusenosti s dokym nemala ja som so svojim veľmi spokojna
@lucecita tak oni sami nevedeli či bude alebo čo potom sa rozišli ... a teraz spolu opat chodia 😠 a mne to pokazilo plany 😠
@vardzikova kiez by som to mohla aj ja povedat 😢 dufam, ze najdem lepsieho
@l_e_n_o_c_k_a najdeš uvidiš .. 😉
@vardzikova aké plány? ja tak chcem ísť na svadbu a nemám komu 😀
BABULKY,aj u vas je tak depkovo vonku? ☹
Ahojte! Nám sa to podarilo s manželom aj druhýkrát hneď otehotnieť na prvýkrát ako sme to plánovali ( teraz čakáme naše druhé bábo, som v 4.mesiaci). Pred otehotnením som brala femibion 800-ku. Podľa mňa aj to pomohlo. Samozrejme treba sledovať aj svoj cyklus. Keď máš cyklus 28 dní. Tak by ste mali byť spolu v 13-18 deň. Držím vám všetkým snažilkám palce!!!
Ahojte baby, ja k vam nepatrím a rada sa tu ošmietam a čitam ako sa všetky snažite o babo 😀 a strašne sa svami teším...aj ja by som rada povedala že sa snažime no, smola mne život neustale dava do života sami rany..ale to je nepodstatne mna teší každa nova sprava na koníkovi že niektorej z vas sa to podarilo a čaka babo 😅 tak baby držím vam všetkým snažilkam vela šťastia a nech vam to všetkým vinde a čakam každu dobru spravu čo sem date 😵 , tak len pište ......držkajte sa
@lucecita mne akurat pred pol hodinou sestra zahlasila, ze sa v juni ide vydavat 😀 som zvedava, ci to vsetko stihne povybavovat...
@vardzikova moja necitis v brusku taku hrcu?
caute baby nieco nove? 😎 😎
@vavenecka cauky moja...a je tu to tu zas...dneska doslo spinenie...takze zase a opät len spinenie..som ti vravela ze to takto bude neustale 😕
@franzziska ahoj..asi nic..len spula sem hodila fotku babatka 🙂
caute kockyyyy🙂))) co ako sa mi mate??? boli sem smuzikom na lyzovacke tak som tu par dni nebola🙂

@anett6212 hej,hej,pojdem k domi hned 3 DC 🙂 neviem sa dockat...lebo aj keby bolo daco zle,tak sa mozem zacat liecit konecne...