icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kandee1201
6. feb 2012

@naty88 ahoj 😉 tak tebe sa to super darilo 😀 ako dlho si brala pred otehu femibion?

kikaneu
6. feb 2012

@lucecita jáj moja, nevyzerá to teda dobre.....ale kým nie je mrcha tak ešte nie je nič stratené 😉

lucecita
6. feb 2012

@kikaneu ja viem mojka, ale tak čo už 😠 nejako to bude...ale dnes nemám skoro žiadne mrcha bolesti...zmizli, sú len také mierne, ani ich skoro necítim

kikaneu
6. feb 2012

@lucecita tak uvidíš, ešte je šanca, že teplota zase stúpne....každopádne držím palce 🙂

lucecita
6. feb 2012

@kikaneu veď práve, merala som si teplotu v obvyklom čase, ale bola som asi pol hoďky hore...a bolo mi chladno, tak to môže byť aj tým, aspoň si to navrávam 😀 😀 😀 a ty ako v práci?

mata_ba
6. feb 2012

@kikaneu ahoj..co nove?

kikaneu
6. feb 2012

@lucecita si mohla pomerať hneď ako si sa zobudila 🙂 veď uvidíš zajtra 😉 ja pohodovo, v pondelky je vždy v robote pohodovo 🙂 horšie potom tie ostatné dni 😅

kikaneu
6. feb 2012

@mata_ba ahoj 🙂 u mňa nič a u teba?

mata_ba
6. feb 2012

@kikaneu tiez nic..uz chcem mrchu,ale vraj pri anovulacnom zvykne meskat,co ma teda vobec netesi ☹ a graf rovnako www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

lucecita
6. feb 2012

@kikaneu to ma napadlo tiež, ale až neskoro...no uvidíme ako zajtra ráno ako vystúpi alebo ešte klesne 🙂 no tak fajne, máš za sebou prvý deň, už len 4 😀 😀 😀

fifitko25
6. feb 2012

@anett6212 a Kolky si DC?

kikaneu
6. feb 2012

@mata_ba joj, moja, nemysli na to toľko.....mrcha príde a aby si nebola prekvapená, môže ešte aj ovu prísť....veď uvidíš, len buď v pohode 😉

kikaneu
6. feb 2012

@lucecita tak, tak....keď sa mi podarí, tak dobehnem cez voľnú hodinu pozrieť, že ako sa to vyvíja 🙂 len ma spomeň v príspevku nech to mám hneď nájdené 🙂 no hej, už len 4, ono to zbehne raz-dva ako stále.....tento týždeň je náročný, samý test, samá písomka 🙂

lucecita
6. feb 2012

@kikaneu jasné, spomeniem...budeš hneď ako prvá 😀 😀 😀 testy a písomky na začiatku druhého polroku? to sa už takto teraz praktizuje? chudák deti 😀

mata_ba
6. feb 2012

@kikaneu ja by som rada na to nemyslela,ale niekto v mozgu mi to furt pripomina 😖

fifitko25
6. feb 2012

@mata_ba mojka, keby si nebola tak ďaleko, tak založime klub smutnych duši a šli by sme niekam na panaka, lebo aj ja sa cítim mizerne a stále by som plakala 😔

mata_ba
6. feb 2012

@fifitko25 ani nehovor..hned by som sla...hned by nam bolo veselsie 🙂 by sme si poplakali,trinkli sa a bolo by 🙂 ale ved nebud smutna..mozno ti to vyslo 😉

lucecita
6. feb 2012

Babyyyy, tak ja si idem zasa uvariť krupičkovú kašu, zasa som dostala na ňu chuť 😀 😀 😀

kikaneu
6. feb 2012

@lucecita to sú testy po lekcii, mali byť ešte v prvom polroku, ale bola som PN, zabudla si? 🙂 tak teraz dobiehame učivo 🙂

kikaneu
6. feb 2012

@mata_ba joj, moja.....to tiež poznám....ale neboj, bude dobre 🙂

kikaneu
6. feb 2012

@lucecita pošlem ti aj môjho manžela....aj on ju dnes spomínal, no ja som veľmi lenivá dnes, nechce sa mi ju variť 🙂

fifitko25
6. feb 2012

@mata_ba necítim to tak a vraj žena cíti, ked je tehu ☹ aspoň som kúpila vinko a večer si Dáme s mm...

lucecita
6. feb 2012

@kikaneu to viem, že si bola PN, ale som nevedela, že si mala mať so žiakmi nejaké testy...tak nech im dobre dopadnú a ja idem teraz variť aj pretoho tvojho manžela...nech sa kľudne zastaví 😀 😀 😀 😀

kikaneu
6. feb 2012

@lucecita no vidíš 🙂 kolegyne sa smiali, keď som prišla, že toľko testov popísali 😀 (lebo zapisovali učivo podľa plánu) 🙂 dúfam aj ja, že im dobre dopadnú....ešte opakujeme zajtra a od stredy už testujeme 🙂 už som mu vravela, sa smial 🙂

mata_ba
6. feb 2012

@kikaneu raz urcite..len kedy...

@fifitko25 citas mi myslienky?? 😕 presne som rozmyslala,ze kupim cervene vinko a dam si vecer s drahym.. 🙂 my sme nejak rovnako naladene 🙂

kikaneu
6. feb 2012

@mata_ba všetky sa raz dočkáme 🙂 a nebuďte depresívne dievčatá @fifitko25 🙂

mata_ba
6. feb 2012

@kikaneu ked ja raz som,raz nie som..ale chcem uz ovulacny cyklus a chcem si najst dve ciarky...aj ked viem,ze vsetko ma svoj cas atd...len moj rozum sa nejak nevie dohodnut so srdcom...

fifitko25
6. feb 2012

@mata_ba ja som tiež kúpila červené 🙂 🙂
@kikaneu viem moja, no dnes mi je divne akosi ☹ cítim akúsi nespravodlivost či Čo... Snažím sa zamestnať upratovanim bytu, ale akosi to nepomáha ☹

fifitko25
6. feb 2012

@mata_ba pekne si to napísala, rozum a srdce nie su v harmónii....

kikaneu
6. feb 2012

@mata_ba
@fifitko25 jáj, dievčatá....aj ja to poznám, no podivne som teraz už dosť dlho v psychickej pohode (neviem ani čím to je) a ste mi narobili chúťky na vínko...asi si aj my dáme 🙂