icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikasv29
6. feb 2012

@vardzikova ahoj moja neviem s kým sa poradiť ale tu je môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3a7b31 mám pocit že tento mesiac z toho nič lebo sú nejaké nízke teplotky.. čo ty na to??? Ďakujem

mata_ba
6. feb 2012

@fifitko25 no pekne by bolo,keby sa konecne ti dvaja (srdce verzus rozum) dohodli na kompromise 😀 😀 napr.ze cez den rozum a v noci,ked spime srdce 😀

@kikaneu @fifitko25 tak budeme vinkovat v sestici 😀

mata_ba
6. feb 2012

@nikasv29 ahoj,podla mna to mas v pohode 🙂 lebo inak mas nizke teplotky a tym padom nemozes mat nejak moc vyssie..ked si pozries ine grafy,tak to vychadza vyskovo presne ako tebe 🙂 tie co maju vacsinou okolo 36,5,tym to vyskoci nad 37...ale ty mas tych 36,1-3,tym padom to sedi 🙂 teda moj nazor

nikasv29
6. feb 2012

@mata_ba aha tak Ďakujem ja som pred tým nemerala takže to nemám s čím porovnať tak preto sa pýtam, lebo ostatné baby majú nad 37 tak mi to bolo divné... ale mám pocit že to nevyšlo nejako mi nič nie je iba ma občas pichá vo vaječníkoch ináč nič také... a keď to nevyšlo, tak nech radšej hneď príde mrcha a zbytočne to nenaťahuje.... ☹

bubacik5
6. feb 2012

@spula22 nadherna fotecka 😀 😀 😀

bubacik5
6. feb 2012

@mata_ba ahojky, ja sa mam dobre. http://www.fertilityfriend.com/home/393359
ale akosik sa mi nalievaju prsia...tak asi pride mrcha.... a ty ako?

bubacik5
6. feb 2012

@vardzikova jeeej chudatko, sak hadam to coskoro prejde a budes si moct uzit tehulkovanie v klude 😉

mata_ba
6. feb 2012

@nikasv29 ja tiez terat meriam prvykrat a hned anovulacny cyklus ☹ zevraj pri nom meska mrcha ☹ som na nervy z toho...ale tak ty este nevesaj hlavu 😉

@bubacik5 len ci sa ti nenalievaju kvoli niecomu inemu 😉 ja na prd ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

ivka228
6. feb 2012

Ahojte dievcata. strasne dlho som sa neozvala, ale nic nove sa u mna nekona. Vcera dosla cervena a mm bol viac sklamany ako ja. Ale tento mesiac som si povedala, ze ziadne kazdy druhy den. Budeme keksikovat kazdy den. Ved uz to raz vyjst musi, ci nie?

fifitko25
6. feb 2012

@ivka228 ahoj moja, veru si tu dlho nebola, aj som sa o teba začala báť 😕 mrzí ma tá červená 😠 pokazila radosť viacerým dievčatám 😠

nikasv29
6. feb 2012

@mata_ba uvidíme ale ozaj nemám žiadne príznaky akurát má bolia prsia a to popichávanie v podbrušku akosi tomu nedávaj veľkú nádej ☹

ivka228
6. feb 2012

@fifitko25 ahoj moja ako sa mas? Cina sa uz blizi, ze? Ja som ok, len v praci sme toho mali vela takze ma unava vzdy vecer zmohla

spula22
6. feb 2012

@bubacik5 dakujem 😀 aj mne sa paci 😀 😀 😀

fifitko25
6. feb 2012

@ivka228 no, momentálne nesrším dobrou náladou, cítim sa akosi mizerne či čo 😒 😒 som 20 DC, čakám čo bude o 9 dní, je to hrozné.... stále sa pozorujem a snažím sa na nič nemyslieť, ale nejde to ☹ stále mám pred očami strašiaka posledného nevydareného mesiaca 🙄
vo štvrtok mi zomrel deduško ako bonus, takže radosť žiť 😖

bubacik5
6. feb 2012

@mata_ba no ved uvidime...ale ved ani ty nemusis vesat hlavu...moze sa stat este zazrak 🙂

mata_ba
6. feb 2012

@nikasv29 ale znamenie je to dobre...a mas citlivejsie prsia pred mrchou?netes sa,ale ani nezufaj 😉

lucecita
6. feb 2012

@kikaneu prišiel oco, tak som sa musela offnúť...povedz manželovi, že ho čakám aj s plným tanierom kašičky 😀 😀 😀

nikasv29
6. feb 2012

@mata_ba no veď to že aj pred mrchou ich mám citlivejšie... a vôbec neviem aké sú tie teplotky či dobré či ani nie... keby nebolo treba toľko čakať....

mata_ba
6. feb 2012

@bubacik5 tak mne pomoze jedine zazrak 🙂

mata_ba
6. feb 2012

@nikasv29 jaaaaj..nuz ine ako cakanie nam nezostava..al nebud smutna..ved nemas byt preco este

ivka228
6. feb 2012

@fifitko25 to cakanie je hrozne, chvalabohu mna tento mesiac mrcha nenapinala, skor prisla predcasne, ale u teba si da dufam pohov. Nezabudaj, ze koncom roka mame cakat prirastok. Hoci je to asi dost hlupost spoliehat sa na nejaky horoskop. To s tvojim deduskom ma velmi mrzi ☹ ale dufam, ze ten smutok vyzenie radost z 2//. Drzim palce moja. Hlavu hore.

nikasv29
6. feb 2012

@mata_ba a akurát dneska švagriná porodila tak ma preto depky chytajú... ☹ v dobrom jej závidím...

bubacik5
6. feb 2012

@mata_ba ale ved ani ten neni vyluceny 😀

ivka228
6. feb 2012

@nikasv29 nechcem kazit naladu, ale poslednu dobu ma bolia prsia aj pred mrchou. ale teploty su zatial ok, pekne skackave 🙂 stale to moze stupnut. este je daleko do mrchy. mozno velmi daleko 😉

nikasv29
6. feb 2012

@ivka228 mňa od kedy som dostala prvú mrchu tak má vždy bolia prsia to je znak že dôjde 😒 a tie teplotky no uvidím... nech ozaj radšej dostanem na čas mrchu akoby mala zbytočne meškať a nič z toho... potom by to bolo viac boľavé ☹

fifitko25
6. feb 2012

@ivka228 ďakujem, idem sa prepnúť na pozitívnu vlnu... čakám manžela s fľaškou červeného, tak si asi za pohárik dáme 😀

aliaxa
6. feb 2012

purina12345 ahoj moja nebola som na pohotovosti napisala som na nete poradcovi a tam mi odpisali ze tie bolesti mozu byt kdeze som na zaciatku tehotenstva a ze mam oddychovat a uz mi je lepsie

mata_ba
6. feb 2012

@nikasv29 ani mi nehovor,ja mam tehotnu sestru,svagrinu,super kamosku a dalsie 3 kamosky... ☹ a vsetko baby okolo mna..mne uz zostava len im hladkat bruska.. ☹

@bubacik5 vyluceny nie je,len nepravdepodobny...

ivka228
6. feb 2012

@nikasv29 co som si vsimla kazdu tehulku boleli na zaciatku prsia, ale rozhodujuce to nie je. takze este niekolko dni treba pockat.

nikasv29
6. feb 2012

@mata_ba u nás je tiež veľa tehotných ale viac z manželovej strany... júúúj tak im závidím... ale nič iné nám neostáva... len čakať a snažiť sa ďalej.