icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikasv29
6. feb 2012

@ivka228 no u mňa ešte dosť dní ja mám totiž 35 dňový cyklus a keď budú teploty štrajkovať tak sa zbláznim rovno...

ivka228
6. feb 2012

@fifitko25 aj my mame otvorene viko, je este z piatku. ostalo nam dost, lebo to som vtedy nechcela velmi riskovat, ale teraz ho mozem pokojne dopit s mm. takze sa pridavam ku vam. A tu pozitivnu vlnu chvalim 😉

maja367
6. feb 2012

aj my chceme babo ☹

ivka228
6. feb 2012

@nikasv29 ja si vacsinou kratim cas tym, ze sa tesim na kazde najblizsie testovanie ostatnych dievcat, to su take milniky na mojej ceste. A stale cakam, ktora z vas pribudne. Kto je teraz najblizsie na rade s testovanim?

ivka228
6. feb 2012

@maja367 ahoj vitaj medzi nami. kedy ste zacali so snazilkovanim?

mata_ba
6. feb 2012

@nikasv29 presne taaak..ty si aspon mala ovulku 😉

bubacik5
6. feb 2012

@mata_ba ale no nebud smutna z toho...ved si spominala, ze si si zacala snovu platit DNP a ze ti to vyhovuje...musis si zobrat z toho pozitivum 🙂 aj ja by som strasne chcela, aby sa nam podarila, ale ked sa nepodari tak nevadi...aspon nebudem mat na svadbe taky velky brusek 🙂

fifitko25
6. feb 2012

@ivka228 zajtra bude testovat @lucecita a potom je na rade @chorucka a @mata_ba a ja 🙂 a ešte @eri28, lebo už mala ducha na teste a 4 dní jej mešká mrcha

mata_ba
6. feb 2012

@bubacik5 ale ved ano..len u mna je to jeden den tak,druhy inak...uz som bola ok a potom sestra zadelila,ze ked mi bude meskat mrcha tyzden,mam si ist dat pichnut injekciu,lebo pri anovulaku meska mrcha..reku super 🙄

mata_ba
6. feb 2012

@fifitko25 @ivka228 zlaticka moje,mna vyhodte..ja moc z anovulaku nenatestujem 🙄 ale vam drzim pasteeeeeeeeeee 😉

ivka228
6. feb 2012

@fifitko25 jeeej dakujem za strucny prehlad 🙂 som zvedava ako vsetky dopadnete. a po piatich tehulkach pride na rad ovulka, ta moja dufam. 🙂

maja367
6. feb 2012

@ivka228 no začali sme v noovembri ale to len 2 tyzdne lebo priatel isiel preč ... a na vianoce sme sa snazili 2 tydzne a odvtedy nič 😢

maja367
6. feb 2012

@ivka228 no ale odchadzame spolu byvat tak dufam ze to vyyjde a nebudeme musiet dlhočakat lebo uz sa tak tesiiime 🙂

franzziska
6. feb 2012

@nikasv29 ahoj ja mavam tiez take teploty..36,1 -36,2 takze neni si sama taka 😉 😉 je to normalka...teda ak potom samozrejme ak nejak poskoci..teda nejako okolo 0,5 stupna vyssie by mala

ivka228
6. feb 2012

@maja367 my uz sa snazime od augusta a stale nic, ale kazdy mesiac si najdem nejaku vyhovorku preco to tento mesiac nevyslo. V kazdom pripade vam drzim palce. Inak meranie bazalnej teploty by som odporucila, pomaha to spravit si lepsi prehlad vo svojich cykloch. Aspon ja mam z toho lepsi pocit.

ivka228
6. feb 2012

@mata_ba mozno motyka vystreli. pokym mrcha nedojde si stale na zozname 🙂 🙂

maja367
6. feb 2012

@ivka228 ked mam nepravidelny cyklus, zhruba pred pol rokom sa mi narusil ale mam urobene testy a vsetko je v poriadku ale taak niektory ma strasia ze ak mam nepravidelny cyklus ze to sa neda otehotniet a ja si to uz tak začinam aj do hlavy tlct ... ☹ drzim vam prsteky 🙂

fifitko25
6. feb 2012

@mata_ba ale joj, nevymýšľaj, ja tomu tiež neverím, no testnem - čo keď náhodou... hm?

@ivka228 a akú výhovorku si si našla na tento mesiac? 🙂 tiež by mi nejaká pomohla 😅

mata_ba
6. feb 2012

@ivka228 ale ja mam asi anovulacny...neuvolnilo sa vajko,takze asi nie...

@fifitko25 juuu,to by som sa tesila,keby ti to vyslo 😉

mata_ba
6. feb 2012

Lasky,opustam vas..vidime sa rano 🙂 papa a pekny vecer...a hviezdy moje (bojovnicky moje alias "in vino veritas"),neopite sa moc 😀 😉

fifitko25
6. feb 2012

@mata_ba a ja zas tebe, aby si verila, že nemáš an-ovulák 🙂

fifitko25
6. feb 2012

@mata_ba užite si večer mojka, pa

ivka228
6. feb 2012

@fifitko25 tento mesiac sme vsadili na kvalitu a to asi nie je dobre. preto ta zmena co som spominala. minuly mesiac sme presvihli ovulku, lebo kvoli stresom sa mi posunula a ja som si myslela, ze uz bola. 😒

bubacik5
6. feb 2012

@mata_ba jaaaj, ale nemusi to byt pravidlo...ja som mala anovulak a prisla mi mrcha na 31 DC a to mi mrcha chodieva neskoooor

mata_ba
6. feb 2012

@fifitko25 moja,ale z mojho grafu nic ine ani nemoze byt...ja by som rada verila...snad o mesiac 🙂 papa

nikasv29
6. feb 2012

@ivka228 no tak toto aj mňa poteší stále 😉 keď sem hodia testík a my skúmame či je tam duch 🙂

fifitko25
6. feb 2012

@ivka228 aha, no my sme minulý mesiac na kvantitu, teraz na kvalitu 😅 tak uvidíme, čo zaberie lepšie 😀

nikasv29
6. feb 2012

@mata_ba no áno mala na šťastie a ty si koľký DC možno aj tebe ešte dôjde... 😉

mata_ba
6. feb 2012

@bubacik5 hadam aj ja budem ten pripad 🙂 idem off...papa moja 🙂

ivka228
6. feb 2012

@maja367 urcite sa da otehotniet aj pri nepravidelnom, hlavne ked vies, ze si v poriadku. Keby sa nedalo, tak ja to mozem rovno zabalit a to sa este nechystam.