Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dobry vecer baby!!!!
dneska den na hovado, akoze total otras, mali sme poradu a ja som dosla taka znechutena-to je slabe slovo, ze rozmyslam o novej robote 😒 ani to uz nejdem rozoberat, skoda reci....treba mysliet pozitivne-ehm, lahko sa hovori...cize potrebujem asi nejake povzbudenieeeee, haaalooo 😀
@franzziska tak to som rada vitaj v klube 🙂 a ty máš kde grafík ??? Nech sa pokochám 🙂 a už dlho snažilikujete???
@palculienka2011 heh, to poznám, mala som taký stav z roboty asi pred týždňom - čístá pracovná depresia 🙄 len predýchaj moja, poriadne si to s mm užite a prídeš na iné myšlienky 😉
@palculienka2011 ahoj moja, tak toto ja mam na dennom poriadku. chuda moja kolegyna, ta sa ma napocuva. tiez som uz viackrat uvazovala, ze zmenim pracu, ale vzdy ma nakoniec presvedci super kolektiv a to, ze tam uz mozno dlho nebudem. ved ked nam vyjdu 2// tak mozme kaslat na hlupe porady.
@fifitko25 joj si ma odhalila. 🙂 dnes mam dobru naladu, lebo v praci bol veget a prisla som domov skor ako mm. Som ho normalne sokovala. U nas som totiz ja ten workoholik, ale nechcene. A dnes som pockala na manzelika, spolu sme si dali veceru a konecne si mozem s vami poklebetit, tak sa tesim.
@ivka228 no vidíš, ja mám v pondelky v práci blázinec, najradšej by som tento deň škrtla z kalendára 😠 no ale prežila som 😀 u nás workoholikuje mm, ešte stále je v robote.... mi volal, že majú v kancli 11 stupňov, lebo prenajímateľ priestorov, kde sedia, na víkend vypol kúrenie - v týchto mrazoch - no čistý debil 😠 😠
ahojte , idem sa podelit o skusenost..ja som vysadila antikoncepciu este v roku 2008, s manzelom sme si davali pozor a preto som mala podozrenie ze ktovie ci mozeme mat deti ked do roku 2011 sme boli stale len dvaja. Viem ze to viete ale pre istotu vsetko je len v nastaveni mozgu, musim sa priznat ze sme nepracovali na dietati intenzivne...ale nastal cas ze sme mali obaja rovnake tuzby byt rodicmi a tak sa aj stalo. Pri jednom milovani podotykam za mesiac som si povedala ze teraz to urcite vyslo, manzel sa zasmial a neveril...No a o mesiac sme mali jednu vyraznu ciarku a ta druha sa objavila az o par minut.O 5 dni som si urobila este jeden test a vysledok je ze mam 2 tyzdne do porodu... Takze verte ze prave teraz to vide...a skuste si to vychutnat nebrat to ako povinnost. pre mna to bolo doteraz jedno z najkrajsich splynutiiiiiii... Dufam ze sa vam coskoro objavia 2 ciarocky.
@palculienka2011 ked si tak spominam na moje otehotnenie..tiez som v praci mala dost zle obdobie najradsej by som dal hned vypoved ale nakoniec som otehotnela a vsetko sa vyriesilo...
Dufam ze aj tebe sa to coskoro podari...
@fifitko25
@ivka228 dik baby, take potrebujem. My sme tiez super kolektiv, aj praca ma bavi, ale sef je sef a ked je, aky je, tak ma moze robota bavit najviac na svete a nepomoze to. total demotivovana som, raz povie takto to rob, druhy raz zase takto rob, vsetko je zle, nic neni dobre, ach ach....fakt uz aby som bola tehu a dovi dopo ale ked si to takto budem hovorit, just nebudem....a do soboty este daaaaaalekoooooo ☹ nestastny zemepan som dnes, prominte
@fifitko25 u nas je v poslednej dobe najhorsi piatok. a to ked vidim, ze vsetci idu domov, len ja ostavam, tak to som upne na nervy z toho. Inak aj u nas v sklade mavaju nasi skladnici take psie podmienky. Minuly tyzden mali 12 stupnov. potom im tam dali ohrievace, ale co to pomoze, ked oni musia behat po celom sklade. Ja by som bila ludi, co vypinaju kurenie v tychto casoch.
@palculienka2011 ja mam zasa takeho sefa, ktory nic nevie. najhorsie na tom je, ze sa nas nikdy nemoze zastat, lebo nevie ako 😒
@l_e_n_o_c_k_a ale nebodaj ti chýbam? 😵 joooj,zlatino,dnes som bola v PU na úrade práce,potom v meste,u mamči,babky,na cintoríne ocinovi zapáliť sviečku,medzičasom som zistila,že mám krásny egg hlienik,tak keď sme prišli dom,som sa hneď na mm vrhla 😀 😀 a potom sme ešte papali a upratovala som veci,čo nám babka nabalila 😉 taaakže taký crazy day som dnes mala...a zajtra idem zas do PB,idem na chirurgiu si dať znamienka vybrať,tak neviem zas kedy sa tu ocitnem 😅 a ty si sa mi dnes ako mala? inak čo je tu nového?už som mimo obraz 😀
@palculienka2011 no úplne ako u nás, keď to tu čítam 😀 len samé zdrby a nikto nevidí snahu a iné výsledky.... motivácia žiadna, len makaj a makaj a keď nestíhaš v robote, zober si domov, ved je to samozrejme 😠 úplne ťa chápem a tiež sa teším na tehu, že to aspoň na nejakú dobu zavesím na klinec 😀
@franzziska ale cicuš a mrcha nikde,čo? a koľký si DC?
@bubacik5 ahooj, akooo?? nezachytila som graf ani najnovsie info...
baby ja sa ozvem neskor testovat budem asi po obede, ked kupim test, zatial paaaaaaaaaaa a dobruuuuuuuu 😉
@vavenecka no jasne, ze si mi chýbala... som si myslela, ze zhanas nejake perfis čižmy 😀
nove asi iba to, ze spula ma krasnu fotecku miminka 🙂
ja sa mam po starom, 48DC 😖 sestra nam dnes oznamila, ze sa chcu v júni zosobasit, tak som jej robila navrh oznamka doteraz a hladali sme inspiraciu na nete
@eri28 netestuj poobedeeeeee, istejsi bude ranny moc, prinajhorsom odober do nadobky ranny a urob neskor 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vavenecka ahoj, šialený pondelok v robote , ale prežila som... nakúpila som a odvtedy doma upratujem, lebo mám divnú náladu - všetko je dnes pre mňa akési zle, to bude tými pondelkami.... 😒 akurát došiel mm, ideme si dať trošku vínka a hádam aj čoro-moro bude, už mu je lepšie 😀 síce nám to bude na prd platné, lebo je už po ovu, ale aspoň sa potešíme 😀 😀 😝

@lucecita že vďaka 🙂 no u nás sa nakoniec mama obetovala a navarila krupičku 🙂 mňáááám, ešte lepšia bola ako naposledy, skvelá sa jej podarila 🙂