Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 po týždňovom testovaní strašná radosť a pritom je to "len" ovu test. držím palce, nech sa zadarí 🙂
@eri28 aj dvojičky by som brala. mne minule v práci jeden obchoďák povedal, že ja budem mať určite dvojičky 🙂 🙂 🙂 . ale v rodine nemáme, tak pravdepodobnos´t menšia
@nikinka1111 aj ja tebe 😀 😀 snad nieco z toho bude
dievčatá, tak si pekne užite večer, môj mm odchádza do práce, tak budem sama. majte sa krásne.
@delideli no vidiš to a ja som si myslela že ked mam ovulaciu tak mam zaroven aj plodne dni ... mam taky pocit žeby som si to mohla naštudovať lebo pozeram že vo viacerich veciach som sa zmylila
@gelinka75 iba tak na dovolenke, ja tuto krajinu miluje, citim sa tu lepsie ako doma, aj ked su tu neni v mojom okoli neaky bohaci, je tu super.
moj ma cnn, fudbal na pocitaci.
mi sedime kazdy pri svojom a ked pride do obyvacky este dalsi spolubyvajuci hotova net ka cafe, hi hi 😀 😀 😀
proste pohodicka 😉
najlepsie ked si moj donesie lap top do spalne teraz to uz nerobi, najradsej by pri fudbale aj spal, aj to druhe 😀 😀 😀 😀
@nikinka1111 ahojjjjjjjjjjjjjjjj
akurat som mojmu rozpravala,pred chvilou, ze trochu vinka nech pride ta, navsteva, z tej ameriky, taky usmev vykuzlil, akoby sa pokazilo lietadlo na min 9 mesiacov 😀 😀 😀 😀
ano okej blava 😀 😀 😀
@purina12345 Dakujem pekne za zaujimave čitanie. Určite sa mi to zíde. V podstate ked som si kupila teplomer na meranie bazalnej teploty tak nemusim si kupovať tie ovu testy alebo je to potrebne ?
Baby chcela som sa opytať použila niektora alebo počula niektora o Conceive Plus gel- malo by to pomôcť pri pohlavnom styku aby sa spermijky dostali rychlejšie do cieľa. Rada by som si ho kupila ale stoji to 20 eur tak neviem či sa to oplati .
@delideli a ešte som sa chcela opytať kde by som si ten graf mohla najst? aby som si to mohla značiť aj ja 😀
@vardzikova ja som to nikdy nepocula, a ako myslis ked si poznas hlien a kazdy den budes meriat a rozumies grafu, asi ich nepotrebujes, potom to zbytocne metie moj nazor 😉
@vardzikova www.fertilityfriend.com tu sa registruj a mozes zacat vyplnat, dufam, ze budes rozumiet, keby nie tak poradime 😉
@vardzikova nemáš za čo ďakovať 🙂 tie ovu testy to je už na tebe či si ich kúpiš, ak vieš rozpoznať ovu tak ich nepotrebuješ, pri meraní teplotky zistíš ovu až tri dni po, mne napr. tri krát graf preznačoval ovu ale podľa hlienu a bolesti som vedela presne kedy bola a nakoniec to aj potvrdil a tá stránka na značenie je www.fertilityfriend.com
@gelinka75 aj ja mám chuť na snažilkovanie 😅
@nikinka1111 tak tfuj tfuj tfuj, nech sa zadarí a v kľude si môžete dať deň pauzu aspoň sa bojovníci budú mať čas posilniť 🙂
Baby opytam sa otazku- ked som to pochopila správne žena má v podstate ovuláciu 14 den cca a tie tri až štyri dni pred nou ma žena plodne dni a kedy vlastne končia? končia v den ovulácie alebo pokračujú dalej?
@nikasv29 nikdy som namala s tým skúsenosti ale počula som že do dvoch týždňov by mala prísť mrcha od vyvolávačky, a nechystáš sa zasa skúsiť testnúť?
@gelinka75 Dakujem - určite napišem 😀
@vardzikova skôr má žena 12-16 dní od očakávanej mrchy ovulku a pred ovuláciou také 3 dni sú plodné takže odpočítavaj ak sa ti dá, teda ak ju mávaš pravidelnú
@purina12345 no moja, tak este si chvilocku pockas 😅 len skoda, ze to mate take vymenene..skus to nejak poriesit, nejaka dovo? 😀

@eri28 aj ja som dnes kupila cabernet, lebo ked mam chut dat si kusok, tak nie je... 😠