icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a
http://www.mojalekaren.sk/profertil-60-cps/#utm...
a tie prípravky, čo si písala, sa dajú kúpiť bez predpisu?

fifitko25
9. feb 2012

kočky čaute, idem, bo tu závisláčim už dlho a mm si vyžaduje moju pozornosť 😀 pekný večer

vavenecka
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a dnes aj včera som bola na praxi,ale dnes som išla o hoďku skôr,bo som bola na kontrole so znamienkami...a zajtra idem,len ríďo spomínal,že asi zavolá,aby sme zajtra nešli do práce,ale nevolal,tak asi ideme 😠

vavenecka
9. feb 2012

@fifitko25 ahooj cicuš,pekne sa povenuj a potom brú nocku 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@fifitko25 ano bez predpisu, objednala som to vsetko z netu... o tom profertile je tu tema, skus precitat 😉 https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/pomohol-...

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@fifitko25 dobruuu mojka 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@vavenecka zajtra je uz piatok, nejako vydrzis tych pár hodin 😉 kontrola dobre dopadla?

vavenecka
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale jasné,veď mne to je jedno 🙂 a ešte sme sa dali do inej kancelárie,kde je trošku teplejšie a tam máme výhľad na stanicu mestskej polície 😀 😀 fešní chlapci to robia na tej polícii,či mestskej,alebo a štátnej 😠 😠 😀

vavenecka
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a jaj a ano,kontrola OK,v piatok na stehy (budúci) 😉 som sa tými policajtami nechala oblbnúť a zabudla som odpísať 😀

eri28
9. feb 2012

ciate baby som doma v stupave a zajtra volam dokimu den D mrcha neprisla 7 dni dnes 😀 😀 😀 😀

lusinda1989
9. feb 2012

@eri28 ahoj a ty co robis na svk?

chorucka
9. feb 2012

@eri28 ahoj prisla si sama ci z cokoladkou

su_san
9. feb 2012

@eri28 držím zajtra pästíky, nech je to pozitívne...a kebyže náhodou nie, tak nezúfaj...ale ja verím, že to tam bude čierne na bielom, veď pozit tehu test a mrcha nikde by mala byť tutovka 😀 brú nocku

lucecita
9. feb 2012

@kikaneu mne sa to nedalo vydržať, som grckala, dala druhý ružový sen a studený obklad s alpou na čelo a už mi je celkom fajne 😀

kikaneu
9. feb 2012

@lucecita och moja, ty sa asi tej operácii nevyhneš, čo? aspoň, že ti to ružové svinstvo zaberá, lebo mne nie 😝

su_san
9. feb 2012

kočky, dobrú noc všetkým, idem off, zajtra ťažký deň v práci, a aj víkend bude perný, tak snáď zajtra len samé dobré správy budú...vardziková uvidí krásnu fazuľku, anett nepríde mrška a test bude pozitívny, aj chorucka držím pästíky...myslite aj na mňa, zajtra 28DC, ale pobolieva ma už zase podbruško, tak doobedu ma to už neminie, škoda, dúfala som, že príznaky prestali, tak mám šancu, no nič, teším sa na ďalšie kolo...cmuk a nech sa tehu vírusíky šíria 😀 😀 😀

mata_ba
9. feb 2012

@kikaneu jeeeej,ty sa mas 🙂 aj my snivame o nasej novej kuchyni a obyvacke a izbach..a o domceku 🙂

chorucka
9. feb 2012

@lucecita ahoj ty co stvaras prosim ta znova grckas?

annie6
9. feb 2012

@bubacik5 kamoska mala svadbu normal v kostole, neviem ci zenich ateista, alebo co bol, ale bolo to jedno, svadba bola 😉

lucecita
9. feb 2012

@kikaneu asi nie...zajtra idem na kontrolu k obvodnej, tak to poviem doktorke a som zvedavá čo ona na to...a ty si sa ako mala v práci?

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka same brucha a kociky 😀 😀

kikaneu
9. feb 2012

@mata_ba to hej, teším sa, bol to môj veľký sen, len teraz sa dopracujeme na nulové konto a šetríme odznova....to ma dosť škrie, že si nemôžeme dovoliť viac....no ale nevadí 🙂 keď bude celá hotová, tak pofotím a dám fotočky 🙂

kikaneu
9. feb 2012

@lucecita ja dobre 🙂 čo dobre, perfektne dnes bolo 😀 inak, dnes som sa zoznámila s mojím bratrancom, bol zapísať syna do prvého ročníka 🙂 a ešte jednu kočku od nás z dedinky som stretla tiež na zápise s dcérkou.....a to som si myslela, že tam kde učím nikoho nepoznám 😀
tak potom daj zajtra vedieť, že čo povedala...som zvedavá...
a inak veľmi sa teším, že už je piatok, tak sa mi už nechce vstávať, že až.....dnes som už pila alchemilku (ale robím si len jeden hrnček denne - dva by som asi nezvládla 😝 ) a zajtra už meriam teplotu 😉

mata_ba
9. feb 2012

@kikaneu tak urcite,je to obrovska investicia..ale na roky rokuuuce 🙂 a je to vase hniezdocko lasky 🙂 urcite bude krasne 🙂

kikaneu
9. feb 2012

@mata_ba no už je....už len kuchyňa je nedokončená 🙂 ak chceš, tak na Modrastrecha, mám album ;) môžeš pozrieť 🙂

mata_ba
9. feb 2012

@kikaneu a veru,ze aj idem! 🙂

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba zaplníme Zem 😀 😀

lucecita
9. feb 2012

@kikaneu no vidíš, náhoda je blbec 😀 😀 😀 aj ja som rada, že je piatok, aj keď ja mám tie dni také zliate, keď som doma 😀 aj ja by som si dala alchemilku, ale aspoň do soboty musím vydržať 😀 a dávaš si ju s medom alebo niečim či samotnú? ja si teplotu meriam vždy o 6 a mm vstáva o pol šiestej a pres šiestou odchádza z domu, tak som vždy hore a meriam 😀 😀 😀

kikaneu
9. feb 2012

@lucecita veru 🙂 tiež poznám zliate dni 😉 iba takú samú, med nejem vôbec a cukor nedávam.....ja vstávam 5:15....hrôza 😠 aj ja som s mojim vstávala, keď som mala v lete dovolenku 🙂 teraz vstávame aj cestujeme spolu ráno 🙂

mata_ba
9. feb 2012

@kikaneu aj tam si pod svojim nickom?ja tam nie som zaregistrovana a tak ta neviem najst..teda neukazalo mi nic..ani len teba..