Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 a čo si bola choručka? aj ked v tomto počasi sa ani nečudujem 😠 mna stale škriabe hrdlo
@adriana_13 lasenko určite to bude druha možnosť ak ste sa s mm neulievali počas ovu tak by sa to mohlo podariť či? 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ahoj cicuš, už sa teším na fotečku drobčeka 🙂
@vardzikova nijeeeeeee ako vravi @lucecita 😀 😀 to som si davala odspodu, lebo mi vysli nejake stery pozitivne, tak na preliecenie 😉 ale fakt som rada, ze mam za tym
@purina12345 tak ja by som na tvojom mieste skusila uz dalsi cyklus, naco tak dlho cakat 😀
@purina12345 ahoj cicuš 😉 aj ja sa veľmi tešim a už sa neviem dočkať kedy toho drobčeka konečne uvidim 😀 a ty inak lasko ako?
@gelinka75 ahaaaaa ja blondinka .. už chapem lasko ty mi to musiš takto polopatisticky vysvetliť vieš že kym mne zapne tak prejde aj cely den 😀
@vardzikova a bude aj foto? 😉
@gelinka75 však keby bola sliznica už teraz ok tak by som už aj teraz skúšala ale nabudúcu ovulku som už nabrúsená a teším sa 🙂 v nemocke mi povedali po 4 mrchách a môj aby sme počkali dve ale keďže už aj maternica aj krčok pekne stiahnutý po prvej ideme na to 😀 😀 😀 😀 😀
@henrietad kedy si robila tehu test dnes?
@gelinka75 tak beriem lasko foťačik lebo on nema tlačiaren takže by mi to nemal ako vytlačiť 😠
@purina12345 to sa mi paci, ze si uz aspon takto v pohode a fazulka bude raz dva v brusku 😉
@vardzikova tak to ti verím 😉 tak telo sa dáva pomaly do spätného režimu, meriam teplotku no akosi pomaly stúpa, ale po mrche ideme už na to a moc sa teším
@purina12345 juuuj lasko tak to sa tešim s tebou že sa už citiš lepšie 😉 držim pršteky aby vam to vyšlo čo najskôr 😀
@gelinka75 júúj veď sa aj snažím myslieť pozitívne, práve si uchlipkávam zo ženského čajíku ale asi si kúpim Gynastan a tiež dúfam že budeme mať zdravú fazuľku v brušku a už pri nás ostane 😵
@vardzikova ano dnes, pridám aj graf - http://www.fertilityfriend.com/home/36f210 neviem presne kedy som mala ovu lebo doktor na folikulometrii vravel v pondelok 30teho, že je tam čerstvo prasknuty folik opýtala som sa čo znamena čerstvo a povedal že možno aj hodinku...ale teplota by tomu velmi nezodpovedala, takže neviem presne ktory dc som...
@vardzikova to si píš že neulievali 🙂) my sa neulievame ani teraz počas čakania na mrchu...ved nikdy nevies.. 😝
@henrietad no ale teplotka ti stupne až po ovu .. ja som prave preto nikdy nemerala aleiba som si robila ovu testy tie boli podľa mna dosť poľahlive
@adriana_13 och lasko ja si pripadam ako v celibate ved už som nesexovala od začiatku januara ....
@henrietad gratulujem moja 😉 😉 😉 😅
@vardzikova ďakujem 🙂
Babky tak ja vas opušťam idem sa nachystať a potom pridem ked dojdem od dokyho . Zatiaľ sa majte krásne čafte
@vardzikova keby som cakala mimi tak by mi to az tak nevadilo 😀 😀 😀
@vardzikova aj ja by som išla do testov, ale som si povedala že keď je ta folikulometria tak nabuduce a teraz dufam že nabuduce už nebude..resp pri dalsom 🙂
@vardzikova tešííme sa na novinky 🙂
@franzziska Ďakujem, sama sa tomu ešte bojím veriť, uvidím čo povie test v nedeľu🙂
@vardzikova Kati, tento myslis? bo tento mam domka 😉

@gelinka75 tak ja by som bola šťastná keby sa nám podarilo čo najskôr, čítala som že žena do pol roka od kyretu má väčšiu šancu na otehu a že aj donosí