icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
10. feb 2012

@gelinka75 tak ja by som bola šťastná keby sa nám podarilo čo najskôr, čítala som že žena do pol roka od kyretu má väčšiu šancu na otehu a že aj donosí

vardzikova
10. feb 2012

@gelinka75 a čo si bola choručka? aj ked v tomto počasi sa ani nečudujem 😠 mna stale škriabe hrdlo

vardzikova
10. feb 2012

@adriana_13 lasenko určite to bude druha možnosť ak ste sa s mm neulievali počas ovu tak by sa to mohlo podariť či? 😀 😀 😀 😀 😀

purina12345
10. feb 2012

@vardzikova ahoj cicuš, už sa teším na fotečku drobčeka 🙂

gelinka75
10. feb 2012

@vardzikova nijeeeeeee ako vravi @lucecita 😀 😀 to som si davala odspodu, lebo mi vysli nejake stery pozitivne, tak na preliecenie 😉 ale fakt som rada, ze mam za tym

henrietad
10. feb 2012

@micak @mata_ba @fifitko25 @anlady @vardzikova ahojte už som doma a cakalo ma toooolko pozitívnych príspevkov od vás! dakujem 🙂

gelinka75
10. feb 2012

@purina12345 tak ja by som na tvojom mieste skusila uz dalsi cyklus, naco tak dlho cakat 😀

vardzikova
10. feb 2012

@purina12345 ahoj cicuš 😉 aj ja sa veľmi tešim a už sa neviem dočkať kedy toho drobčeka konečne uvidim 😀 a ty inak lasko ako?

vardzikova
10. feb 2012

@gelinka75 ahaaaaa ja blondinka .. už chapem lasko ty mi to musiš takto polopatisticky vysvetliť vieš že kym mne zapne tak prejde aj cely den 😀

gelinka75
10. feb 2012

@vardzikova a bude aj foto? 😉

purina12345
10. feb 2012

@gelinka75 však keby bola sliznica už teraz ok tak by som už aj teraz skúšala ale nabudúcu ovulku som už nabrúsená a teším sa 🙂 v nemocke mi povedali po 4 mrchách a môj aby sme počkali dve ale keďže už aj maternica aj krčok pekne stiahnutý po prvej ideme na to 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
10. feb 2012

@henrietad kedy si robila tehu test dnes?

vardzikova
10. feb 2012

@gelinka75 tak beriem lasko foťačik lebo on nema tlačiaren takže by mi to nemal ako vytlačiť 😠

gelinka75
10. feb 2012

@purina12345 to sa mi paci, ze si uz aspon takto v pohode a fazulka bude raz dva v brusku 😉

purina12345
10. feb 2012

@vardzikova tak to ti verím 😉 tak telo sa dáva pomaly do spätného režimu, meriam teplotku no akosi pomaly stúpa, ale po mrche ideme už na to a moc sa teším

vardzikova
10. feb 2012

@purina12345 juuuj lasko tak to sa tešim s tebou že sa už citiš lepšie 😉 držim pršteky aby vam to vyšlo čo najskôr 😀

purina12345
10. feb 2012

@gelinka75 júúj veď sa aj snažím myslieť pozitívne, práve si uchlipkávam zo ženského čajíku ale asi si kúpim Gynastan a tiež dúfam že budeme mať zdravú fazuľku v brušku a už pri nás ostane 😵

henrietad
10. feb 2012

@vardzikova ano dnes, pridám aj graf - http://www.fertilityfriend.com/home/36f210 neviem presne kedy som mala ovu lebo doktor na folikulometrii vravel v pondelok 30teho, že je tam čerstvo prasknuty folik opýtala som sa čo znamena čerstvo a povedal že možno aj hodinku...ale teplota by tomu velmi nezodpovedala, takže neviem presne ktory dc som...

adriana_13
10. feb 2012

@vardzikova to si píš že neulievali 🙂) my sa neulievame ani teraz počas čakania na mrchu...ved nikdy nevies.. 😝

vardzikova
10. feb 2012

@henrietad no ale teplotka ti stupne až po ovu .. ja som prave preto nikdy nemerala aleiba som si robila ovu testy tie boli podľa mna dosť poľahlive

vardzikova
10. feb 2012

@adriana_13 och lasko ja si pripadam ako v celibate ved už som nesexovala od začiatku januara ....

franzziska
10. feb 2012

@henrietad gratulujem moja 😉 😉 😉 😅

purina12345
10. feb 2012

@vardzikova ďakujem 🙂

vardzikova
10. feb 2012

Babky tak ja vas opušťam idem sa nachystať a potom pridem ked dojdem od dokyho . Zatiaľ sa majte krásne čafte

adriana_13
10. feb 2012

@vardzikova keby som cakala mimi tak by mi to az tak nevadilo 😀 😀 😀

henrietad
10. feb 2012

@vardzikova aj ja by som išla do testov, ale som si povedala že keď je ta folikulometria tak nabuduce a teraz dufam že nabuduce už nebude..resp pri dalsom 🙂

adriana_13
10. feb 2012

@vardzikova tešííme sa na novinky 🙂

henrietad
10. feb 2012

@franzziska Ďakujem, sama sa tomu ešte bojím veriť, uvidím čo povie test v nedeľu🙂

fifitko25
10. feb 2012

@micak utrogestan je čistý progesterón - hormón, ktorý potrebuje maličká fazuľka pri svojom zrode a uhiezďovaní 😉 ona ho produkuje aj sama, ale keď je ho málo, môže sa stať, že sa neuchytí a zanikne, preto ho beriem 😉 keby to náhodou vyšlo, nech sa to nestratí

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vardzikova Kati, tento myslis? bo tento mam domka 😉