icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
10. feb 2012

@mattuliatko30 milačik to som ja fotila s fotačikom lebo on mi to nemohol vytlačiť lebo nema tlačiaren vieš
😀

mata_ba
10. feb 2012

@mattuliatko30 citala si moj prispevok vyssie co som pisala vavenecke a purinke?tak je vsetko,co sa mi zase deje..aj teplotka..neviem,ci mam testovat alebo pockat...uvidim co povie zajtrajsie teplota..ak bude rovnaka alebo stupne,skusim testnut..ak klesne,je to jasne...

lucecita
10. feb 2012

@vardzikova ahaaaa, no to som nevedela, si mi to nepísala....sakra, tak nech rýchlo zmizne 😠 ale tak na druhej strane, stále len ležať nemusíš, či musíš mať kľud na lôžku?jasnééé, kvôli fazuľke sa vydrží všetko 🙂

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka aj my sme mali veterniiik 😀

vardzikova
10. feb 2012

@lucecita heeeej musim ležať vždy ... nemam chodiť vôôôbec iba na wc a naspať 😠 ale ja to zvladnem som predsa bojovnica 😉

lucecita
10. feb 2012

@vavenecka no pekne, ale tak treba prevetrať manželovi kreditku 😀 😀 😀 😀 môj je práveže maniak na nákupy..aspoň mi poradí či si to mám kúpiť alebo nie, ale niekedy mi lezie pri tom na nervy 😀

vavenecka
10. feb 2012

@mata_ba veterník je geniálny zákusok,tu ich majú také veľké ako tanierik a len 90 centi stoja...a ešte aj vysoké sú...mňaaaaam 😀

lucecita
10. feb 2012

@vardzikova ešteže môžeš na WC chodiť, si predstav, že ani tam by si nemohla 😀 😀 😀 😀 😀 mi blondínky sme bojovníčky ako hrom 😉

vavenecka
10. feb 2012

@lucecita jasné,treba,lebo kým dojde tá moja almužna,tak aj holá budem chodiť 😀 alebo skôr bosá 😠 tak to závidím,že rád nakupuje,niekedy ho požičaj 😅 😀

vardzikova
10. feb 2012

Ok lasky moje idem si ja ľahnuť lebo takto nemožem presedieť pol dna ... pridem neskôr ked sa budem potrebovať vystrieť ... zatiaľ sa mi majte .. a nepište veľa aby som nemusela dve hodiny dočitavať 😀

vardzikova
10. feb 2012

@lucecita cica ty si ale riadna šišina ti poviem 😀 😀 😀 😀 no to by bola šupa kebyže ani na wc nemožem 😀 😀 😀

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka mnaaam..aj ked teraz si len piseme o tom a mam nejake divne pocity v zaludku..ble 😀 😀 ale ten jediny som dnes tusim nevygrc 😀 ja napriklad nemozem chodit kupovat kolace,lebo ked vidim vela sladkeho po kope,tak uz ani nemam chut na to 😒 ale ked je doma len par,tak dobem 😀

vavenecka
10. feb 2012

@mata_ba to vieš,také dobré veci sa strávia hneď 😀 😀 a tak mne to problém nerobí,skôr to,že si potom neviem vybrať 😠

lucecita
10. feb 2012

@vardzikova milač, pekne oddychuj a potom mi napíš, von frčím až okolo osmej večer 😉
@vavenecka no niekedy to s tými nákupmi preháňa, ale tak ja mám aspoň pokoj od veľkých nákupov, lebo on nakupuje aj potraviny a taaaaaaak...je to moje zlatíčko 😀 a bohužiaľ, nie je na požičanie a ani na predaj 😀

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka tak u mna je to jasne..sacherka,veternik,kavove zrno,bananova rolada alebo kremes..alebo spic 😀

vavenecka
10. feb 2012

@lucecita nieeeeee,to si mi načo toto písala???že ešte aj potraviny nakupuje... 😠 😠 zajtra sa rozvádzam a hľadám klon tvojho mm 😀 😀

vavenecka
10. feb 2012

@mata_ba tak ty si dobre rozhodná 🙂 ja mám rada aj novinky,ale veterník to vždy istí...no v ďalšom výbere vždy zasiahne moje blíženecké znamenie,tak sa neviem rozhodnúť 😀

lucecita
10. feb 2012

@vavenecka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no zajtra je sobota, neviem či budú úrady otvorené 😉 ale nehľadaj toho môjho, on je len môj 😵 a utorok mi aj tampóny kúpil 😀 😀 😀

fifitko25
10. feb 2012

@lucecita milač meníš zamestnanie???? 😀

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka moje blizenecke znamenie sa teraz nevie rozhodnut...ja si hovorim,ze kaslem na to,ze aj tak dojde mrcha a ta druha ja mi do toho furt keca 🙄

vavenecka
10. feb 2012

@lucecita ok,tak v pondelok...alebo ešte počkám do apríla,nech si užijem tú marcovú mega výplatu 😀 😀 a tak tampóny by aj mne asi kúpil,keby som mu povedala,len neviem,č také,aké by som chcela 😠 a občas kúpi čosi,keď sa mi nechce ísť do obchodu a presne mu vysvetlím,čo chcem 😀

lucecita
10. feb 2012

@fifitko25 áno, keď nie chlapa, tak aspoň prácu 😀 😀 😀 utorok nastupujem. ale to nie je ten zrušený pohovor, čo som ti v správe písala, ale dačo iné 🙂 proste som mala tento týždeň z pekla šťastie 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka uz sa chladí 😉 dala som 2 smotany... plnka je skvela, jemna a svieza 🙂 ked stuhne pofrkam cokoladkou 🙂

vavenecka
10. feb 2012

@mata_ba aj ty si blíženec? 😀 njn,je to ťažké,telo sa asi musí rozhodnúť samo 🙂

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a šikulkaaaa a ešte máš 5 minút k dobru 😉 veru,plnka je supiš 🙂

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka 😀 mam taky dojem, ze na zajtra nezvysi... len to cesto sa mi zda akesi nizke... na aky velky plech to davas?

lucecita
10. feb 2012

@vavenecka on nakupuje všetko a rád, on také môže a ja zasa nákupy potravín nejako nevyhľadávam, len keď nám dačo chýba, alebo nemáme doma a ja budem variť...prečo bude mega výplata?

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka ano 🙂 20.6. 😀 no jo,len nech sa rozhodne do nedele 😀

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a na taký normálny väčší hlboký...práveže keď som robila cesto z 1 a pol dávky,tak sa mi zdalo moc vysoké 😕

vavenecka
10. feb 2012

@lucecita my to máme teda opačne 🙂 no keď teraz chodí do dvoch robôt,tak bude mať aj dve výplaty 😠