Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 citala si moj prispevok vyssie co som pisala vavenecke a purinke?tak je vsetko,co sa mi zase deje..aj teplotka..neviem,ci mam testovat alebo pockat...uvidim co povie zajtrajsie teplota..ak bude rovnaka alebo stupne,skusim testnut..ak klesne,je to jasne...
@vardzikova ahaaaa, no to som nevedela, si mi to nepísala....sakra, tak nech rýchlo zmizne 😠 ale tak na druhej strane, stále len ležať nemusíš, či musíš mať kľud na lôžku?jasnééé, kvôli fazuľke sa vydrží všetko 🙂
@lucecita heeeej musim ležať vždy ... nemam chodiť vôôôbec iba na wc a naspať 😠 ale ja to zvladnem som predsa bojovnica 😉
@vardzikova ešteže môžeš na WC chodiť, si predstav, že ani tam by si nemohla 😀 😀 😀 😀 😀 mi blondínky sme bojovníčky ako hrom 😉
Ok lasky moje idem si ja ľahnuť lebo takto nemožem presedieť pol dna ... pridem neskôr ked sa budem potrebovať vystrieť ... zatiaľ sa mi majte .. a nepište veľa aby som nemusela dve hodiny dočitavať 😀
@lucecita cica ty si ale riadna šišina ti poviem 😀 😀 😀 😀 no to by bola šupa kebyže ani na wc nemožem 😀 😀 😀
@vavenecka mnaaam..aj ked teraz si len piseme o tom a mam nejake divne pocity v zaludku..ble 😀 😀 ale ten jediny som dnes tusim nevygrc 😀 ja napriklad nemozem chodit kupovat kolace,lebo ked vidim vela sladkeho po kope,tak uz ani nemam chut na to 😒 ale ked je doma len par,tak dobem 😀
@vardzikova milač, pekne oddychuj a potom mi napíš, von frčím až okolo osmej večer 😉
@vavenecka no niekedy to s tými nákupmi preháňa, ale tak ja mám aspoň pokoj od veľkých nákupov, lebo on nakupuje aj potraviny a taaaaaaak...je to moje zlatíčko 😀 a bohužiaľ, nie je na požičanie a ani na predaj 😀
@vavenecka uz sa chladí 😉 dala som 2 smotany... plnka je skvela, jemna a svieza 🙂 ked stuhne pofrkam cokoladkou 🙂
@l_e_n_o_c_k_a šikulkaaaa a ešte máš 5 minút k dobru 😉 veru,plnka je supiš 🙂
@vavenecka 😀 mam taky dojem, ze na zajtra nezvysi... len to cesto sa mi zda akesi nizke... na aky velky plech to davas?
@l_e_n_o_c_k_a na taký normálny väčší hlboký...práveže keď som robila cesto z 1 a pol dávky,tak sa mi zdalo moc vysoké 😕

@mattuliatko30 milačik to som ja fotila s fotačikom lebo on mi to nemohol vytlačiť lebo nema tlačiaren vieš
😀