icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka aha... tak uvidime... radsej viac plnky ako cesta, no nie? 😅 😅

lucecita
10. feb 2012

@vavenecka juuuuuuuuj, to bude romantiky a lásky, čoooooo? 😀 😀 😀 😀 a čo pekné si z tých výplat kúpiš? 😅

vavenecka
10. feb 2012

@mata_ba to si teda tesný blíženec 😀 ja 25.5. 🙂 šak skús testnúť zajtra,nanajvýš nájdeš jednu čiarku,aspoň budeš vedieť 🙂 aj keď druhá sa môže objaviť neskôr 😠

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a presne si to vystihla 😀 😀
@lucecita neviem ešte,ale radi by sme niekam na víkend išli,čosi kúpime na tých zľavových portáloch,čo tu vyrašili jak huby po daždi 😀 a ešte lepšie by bolo za ne kupovať výbavičku,keby bolo komu 😉

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka ak bude ta teplotka rovnaka alebo vyssia-testnem..ak bude teplota stale vysoka v utorok testnem a ak bude aj potom vysoka,testnem az v piatok..ale to uz urcite bude mrcha 😀

vavenecka
10. feb 2012

@mata_ba ty trubka 😀 😀 testuj,testuj,výrobcovia tehutestov sa len potešia 😀

gelinka75
10. feb 2012

baby ste mi narobili chute s kolacikmi, esteze dnes dostaneme svadobne a zajtra ideme na svadbu 😀 😀

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka chuda moja penazenka 😀 ale tak nakupila som par testov od lauritky,jeden mam od bab,co som dostala na rozlucke so slobodou a jeden mi este zostal ako darcek od sestry na vianoce 😀

lucecita
10. feb 2012

@vavenecka my tak chceme so súrodencami kúpiť rodičom nejaký wellnes, v lete majú 30. výročie sobáša 🙂 my s mm ideme šetriť na letenky, asi pôjdeme v lete mrknúť segru do UK 😉 ale ináč, taký wellnes víkend by som si aj ja dala, skúsim nahovoriť mm na naše prvé výročie svadby o pár týždňov 😀

vavenecka
10. feb 2012

@mata_ba no vidíš,tak máš čo míňať 😉
@lucecita to bude skvelý darček,ja by som asi mamči dala na narodky v máji,nech si ide niekam oddýchnuť 🙂 a mm zahlásil,že v lete by išiel na dovču kdesi do chorvátska,tak som zvedavá,čo z toho zase bude 😠
@l_e_n_o_c_k_a
@mata_ba
@lucecita kočenky,idem si ja ľažkať na chvíľu,som akási unavená,oči ma boli,neviem,či aj tlak nemám nízky...vidíme sa neskôr,zatiaľ paapik 😵

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka oddychni si..aj ja by som sla hajat...papa

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka cauky 🙂

lucecita
10. feb 2012

@vavenecka oddychuj, aj ja idem do kuchyne k riadom oddychovať 😀 😀 😀 a potom do mesta 😉 vidíme sa neskôr

fifitko25
10. feb 2012

@lucecita blahoželám mojka a veľa pracovných úspechov 😀

lucecita
10. feb 2012

@gelinka75 a nevezmeš ma so sebou na svadbu? ja strašne chcem ísť, ale akosi sa nikto nežení a nevydáva 😠 😀
@fifitko25 ďakujem, ale to znamená, že sem budem až po robote chodiť, ale neva, hádam to dočítam 😀

gelinka75
10. feb 2012

@lucecita no vies, ze moc sa mi nechce, dlho sme neboli a behom roka uz tretia svadba 😅 ide to aj do penazi 😠

lucecita
10. feb 2012

@gelinka75 tak ja pôjdem za teba 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
10. feb 2012

baby, frčím do kuchyne k riadom a potom do mesta za manželom...neskôr sa ozvem, pekné poobedie všetkým 😉

mistisa
10. feb 2012

@fifitko25 co mojka nastupujes do prace?

chorucka
10. feb 2012

Ahojte som vas zanedbala 😀 😀 a este vas zanedbam do vecera 😀

mistisa
10. feb 2012

Agolutin za mnou a teraz cakacka na mrsku 🙂 jajaj som zvedava 🙂

fifitko25
10. feb 2012

@mistisa ja uz som z prace konečne doma 😀 a do pondelka nechcem o robote ani počuť 😀

mistisa
10. feb 2012

@fifitko25 no moja myslim ze ta chapem chacha 🙂 ja som tam mesiac nebola a predstava ze by som mala nastupit ma nici 🙂 chacha 😀 som sa rozmaznala doma 🙂

fifitko25
10. feb 2012

@mistisa tiež som bǒa týždeň PN po oslednom nevydarenom pokuse o tehu... A po týždni sa mi vôbec nechcelo, zvykla som si doma na ten klud 🙂 sa Teším na materskú 😀

mistisa
10. feb 2012

@fifitko25 presne tak 🙂 ja uz mesiac jak to uslo.este tak skoro nepojdem do roboty ked ma ta laparka caka 🙂
maju tam velku zimu a je riziko nachladnutia a nechcem ochoret.maju tam 8 stupnov ☹

adriana_13
10. feb 2012

@mistisa ja cakam uz 4 den po vyvolavacke,,som na nervy

mistisa
10. feb 2012

@adriana_13 nooo ja som dnes dostala vyvolavacku tak uvidime 🙂 snad dojde 🙂 budeme verit chacha

fifitko25
10. feb 2012

@mistisa Brrrr moja to kde robíš, v chladničke?? 🙂

adriana_13
10. feb 2012

@mistisa drzim palce,,ja som si povedala ze ak niesom tehu nech uz ta hnusoba príde...

mistisa
10. feb 2012

@fifitko25 chacha no asi ano 🙂 v sklade a tam sa furt otvaraju dvere brany a pod.ked sa naklada kamion a tam je hrozna kosa.uz na poschodi je teplejsie ale dole.bola som tam kvoli papierom nejakym a baby normalne svoje zimne bundy sale,rukavice,capice a tak robili chudence ☹ este ze som doma 🙂