icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
10. feb 2012

@lucecita čaviii,jasné,že chýbala 😉 šak odfoť,chceme vidieť 😠 hehe,z PN zhurta do spoločenského života 😀 😀

kikaneu
10. feb 2012

@lucecita ahoooj 🙂 tak som rada, že si už zdravá a ideš si konečne užívať život aj mimo bytu 🙂 držím prsty nech je nová práca lepšia ako tá stará 🙂 ja pohodovo, celkom príjemný deň bol, písomky som nechala v škole, ani za svet sa mi ich nechcelo brať domov 🙂 takže bude príjemný víkend 🙂 tiež chceme ísť na prechádzku s havou asi v nedeľu 🙂

chorucka
10. feb 2012

@lucecita mne mne mneeee si chybala 😀 😀

lucecita
10. feb 2012

@vavenecka tak tu sú, mrkaj 🙂 moje prvé mrkva rifle so čižiem 😀 😀 😀 😀

vavenecka
10. feb 2012

@lucecita jeeej,supeer 😉 a doteraz si aké nosila? 😀 a kde si kúpila?

lucecita
10. feb 2012

@kikaneu nooooo, veď aj teraz sme sa s mm vrátili z mesta, tak zasa budem o chvíľu chorá 😀 😀 😀 😀 😀 dnes s kámoškou na drink, zajtra so mnou baby počítajú a ideme na kubánsku párty, no amen víkend 😅 😅 😅 to je dobre, že si nechala robotu v robote a neťahala si ju domov a budeš si užívať weekend
@chorucka to m je jasné, že som ti chýbala, veď aj ty mne 😵

lucecita
10. feb 2012

@vavenecka doteraz som nosila síce mrkvy, ale skôr také širšie alebo mierne zvonové, tieto sú úplne že úplne obtiahnuté 😀 😀 😀 a kúpila som ich v butiku Katka, majú zľavy 😀

zuzanka9999
10. feb 2012

@dolla ahoj moja vitaj medzi nami. my sa snazime od augusta a stale nic :(

kikaneu
10. feb 2012

@lucecita tak si sa riadne rozbehla 🙂 ja si vegetím, ale musím ešte trošku upratať, nech sa montéri zajtra nezľaknú 🙂

lucecita
10. feb 2012

@kikaneu idem pod sprchu a hodiť sa do gala 😀 a čo idete robiť? už tú kuchyňu?

kikaneu
10. feb 2012

@lucecita tak, tak 🙂 treba 🙂 uži si večer aj noc 🙂 no ráno majú prísť montovať tú linku 😉

vavenecka
10. feb 2012

@lucecita budeš sexica,manžel ťa ani von nepustí 😀 😀 vidíš,tak tam so sa nebola kuknúť,keď som bola v PU,ccc

jorgie
10. feb 2012

ahojte. ja uz som tu strasne dlho nebola. minuly mesiac som bola tak velmi sklamana, ze mi trvalo par dni sa stoho dostat. musela som slubit mojmu muzikovy ze prestanem aspon na chvylu so vsetkym sledovanim a pocitanim a snazenim....tak som radsej ani sem nechodila ...celkom sa mi darilo sa nesledovat, ale teraz ked sa termin mrchy blizi tak si nejako neviem pomoct....dnes som 28DC a cakam ci mrcha pride alebo nie....ani neviem presne kedy by mala prist. minuly mesiac ma pekne ponatahovala a prisla az na DC31 ale dva mesiace predtym sa ukazala na dc27.
a co je tu noveho? su tu nejake nove tehulky za posledny mesiac?

kikaneu
10. feb 2012

@jorgie jéj, ahoj, už som aj pozerala, že som ťa dlho nevidela.....ani ja nejak nemám prehľad už či niekto pribudol alebo nie...marí sa mi, že hej, ale nicky si nepamätám....ja som medzi nimi nebola 😉 dnes som 6DC 🙂 tak ti držím palce, nech už mrcha nepríde teda.... 😉

jorgie
10. feb 2012

@kikaneu dakujem 🙂 aj ja vam drzim palce v novom kole, nech uz sa to konecne podari!

my sa chystame za tyzden na dovolenku...tak si hovorim, ze ak to tento mesiac nevyslo tak sa nam to snad podari na dovolenke....budeme tam dva tyzdne teda aj cez ovu...ziaden stres a povinnosti, len more, slniecko a snazilkovanie... 😀

lucecita
10. feb 2012

@kikaneu ďakujem mojka 😉 tak sem hoď foto ako to u vás vyzerá, alebo daj na strechu 😀 aj ty si uži večer a čoromoro 😀
@vavenecka nie je doma, šiel behať s kámošom, ale už ho očakávam každú chvíľu 😀 a tam choď mrk, keď tu budeš, majú zľavy 😀
@jorgie ahooooj, držím palce, nech konečne nepríde...aj ja som si vravela, že sa nebudem sledovať, ale nejak mi to nedalo, ale som 4DC, tak ideme zas a znova na to 😀 a to znamená, že ani ja nie som medzi tými, čo si našli // 😅 😅 😅 a kam idete na dovču?

kandee1201
10. feb 2012

@jorgie
@kikaneu no eri28je tehotna ma to potvrdene od dokiho

kikaneu
10. feb 2012

@jorgie ďakujem 🙂 nooo, to by som aj ja brala, ísť niekam do teplúčka, tohtoročná zima je tu hnusne krutá.....fuj, mám plné zuby nosenia pančúch pod nohavicami, vyzerám ako medveď.... 😠 a dobre rozmýšľaš, veď ak nevyšlo teraz, tak vyjde potom 😉
@lucecita až zajtra budem fotiť, dnes nič nové 🙂 odkiaľ vieš, že bude čoromoro? 😀 ktovie či bude (mne sa teda zatiaľ nechce 😉

kikaneu
10. feb 2012

@kandee1201 ahoj 🙂 máá? no tak potom super 🙂

jorgie
10. feb 2012

@lucecita ja viem ako je to s tym nesledovanim...mne sa to dari tak 3 tyzdne ale cim viac sa mrcha blizi tym je to tazsie 🙂 je mi luto, ze vam to nevyslo..dalsie kolo, dalsia sanca...moc drzim palce!

na dovcu ideme do Hawaii...ono to je vlastne nasa svadobna cesta 😀 😀 my sme mali svadbu minule leto ale kvoli nedostatku dovolenky sme nemohli ist na svadobnu cestu az doteraz 😀

adriana_13
10. feb 2012

Kočky kolko dni po oplodnení mi ukáze test ze som tehu,,,ak teda nemam zrovna moc HCG napríklad,,,viem ze normalne uz aj 10 dní od oplodnenia ale to su tie normálne prípady 🙂 moze sa stat ze test bude pozitívny napr az o 3 tyzdne po oplodneni??... ak by om bola som tehu samozrejme,,,

kandee1201
10. feb 2012

@kikaneu a este nikasv29 ma ducha slabeho na teste

jorgie
10. feb 2012

@kikaneu tu zimu vam teda nezavidim! u nas to neni zima len prsi a prsi a prsi...uz ani neviem ako slnko vyzera 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka no uz som nazad... straaaaaasna kosa je von 🤐

jorgie
10. feb 2012

@eri28 gratulujem k tehu!!!

lucecita
10. feb 2012

@kikaneu no tak si myslím, že bude, asi som veštica 😀 šak ja som myslela, že zajtra budeš fotiť 😀
@jorgie tak sme na tom rovnako s tým sledovaním, ale držím päste, nech mrcha o pár dní nepríde 😉 juuuuj, Hawai, to bol môj sen kedysi, šťastnú cestu 😉
Oki baby, ja idem off a na drinka, vidíme sa zajtra...pekný večer všetkým babuľkám pri dnešnom miešaní 😉 😉 😉

vavenecka
10. feb 2012

@lucecita ohohooo,príde plný sily 😀 no najbližšie sa do PU dotrepem asi až 5.3.mám vtedy kontakt na ÚP 😒 a to už asi zľavy nebudú

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a vitaaj 😀 no ešteže ja sedím doma s výhrevným telesom na nohách 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka vitám 😀 ja sa hrejem pri krbiku a pozeram do ohna... idem zavolat mm bo cely den sa mi neozval

kikaneu
10. feb 2012

@jorgie no fúha, neviem či by som chcela, aby pršalo vkuse 🙂 ale zas aspoň o 10 stupňov keby sa oteplilo, hneď by bolo lepšie.... 🙂 tak si užite Havaj slnečný, krásny 🙂 takže svadobná cesta? super 🙂
@lucecita potom ti poviem zajtra, či bolo 🙂 nafotím, pridám, všetko bude 🙂 tak aj tebe pekný večer, neprežeň to s alkoholom 😉