icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
10. feb 2012

@kikaneu no veru,proste keď už to chcela riešiť,tak to mala s ním,alebo s nadriadeným a nie to rozposlať celej firme...samozrejme,nevie sa,kto to je,lebo centrum,odkiaľ to posielala,vydá IP len na základe súdneho príkazu...a áno,ja som veru prípad sám osebe 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a no veď jasnéé 🙂 ja sa rada smejem,aj keď teraz obmedzene,až sa stehy nepotrhajú 😀 vyzerám pri tom trošku priblblo 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@kikaneu jasne, drzim palce, nech to dobre dopadne

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka uz som si myslela ze si sa nahneval Ferdííík moj 😀

kikaneu
10. feb 2012

@vavenecka veru, čistá žiarlivosť....mala to urobiť inak, ak už je taká morálne založená....
@l_e_n_o_c_k_a ďakujem 🙂

chorucka
10. feb 2012

@mata_ba a nemas PMS?

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale prdyyyyy,ja sa hnevám len na mm a rozčulujem sa na mame a neschopných ľuďoch 😀 😀

vavenecka
10. feb 2012

@kikaneu presne...nuž ale chudák chlap,na jednej strane nemal také veci robiť,ale na druhej by som nechcela byť v jeho koži,keď sa teraz každý naňho díva

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka boozinku mam chut na nieco strasne dobre, co si ideme dat?

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a mhm,ja si idem dať asi umytie riadu a vyčistenie cicinho WC 😀 o chvíľu som späť 😠 a ty vymysli,čo si teda naozaj dáme 😉

kikaneu
10. feb 2012

@vavenecka veru.....zavaril si riadne
@l_e_n_o_c_k_a och, dievčatá....manžel robí čosi v kuchyni, je mu horúco (má na sebe asi 3 vrstvy oblečenia) a otvoril si okno.....na porazenie ako tu ťahá, som sa zakuklila do deky 😀
a neviem čo si dáte vy, ale ja tu mám trioladu od Milky 🙂

vavenecka
10. feb 2012

@kikaneu tak nech sa vyzlečie,nie? 😀 😀 chúďa naše 😖 ja chcem niečo slanéééé,už som čokolády prejedená 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka ja by som si dala taku dobru pizzu, slintáááááám... 😉

@kikaneu aspon ho mas doma, ja a @vavenecka sme slamenne vdovy 😖
moj tak robi, ze nahajcuje do krbu a potom vetra, chlapom nevysvetlis, musia mat stale pravdu

franzziska
10. feb 2012

@vavenecka jej ty mas umyvacku riadu? 😲 😀 😀
@kikaneu boze ja uz tyzden tu nemam nic sladkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja už som si pre istotu zubále umyla,až nežerem 😀 😀 ešte si dám tak pre chuť dve tabletky kyseliny listovej a môžem ísť spokojne spať 😀
@franzziska jasnéé,dokonca dve,jednu pravú a druhú ľavú 😠 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka idem do perin troska si polezat, bo zas noc bude "bujara" ... dobru noc Ferdík moj 🙂
dobru noc vsetkym 😀

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak sa vyspinkaj pekne 🙂 dobruuuuuu 🙂

kočeny,taká milá fotečka na zasmiatie pre dobrý spánok: akože pregnancy tips 😀 😀

kikaneu
10. feb 2012

@vavenecka
@l_e_n_o_c_k_a veru, musia a pritom ju nemajú.....nevyzlečie sa, lebo je lenivý....radšej sa bude potiť ako by sa mal vyzliecť....ni fuj, pred chvíľou odo mňa odišiel a nechal tu po sebe len ponožkový smrad.... 😠
ja tu mám umývačku riadu 🙂 len ešte nezapojenú...zajtra príde jej veľký deň 😀
dobrú noc dievčatá 🙂

vavenecka
10. feb 2012

@kikaneu ponožkový smrad,no konec 😀 😀 😀 😀 😀 to je ešte lepšie ako môj obrázok 😀 aj tebe dobrú 😉

kikaneu
10. feb 2012

@vavenecka veru 🙂 ja ešte nejdem....som myslela, že vy už idete obe 😉 ešte si idem tvoje fotky zo svadby pozrieť 😉

vavenecka
10. feb 2012

@kikaneu ja ešte ee,až niekedy po desiatej 🙂 no kukni teda,snáď sa budú páčiť 😉 aj ty mas na MS?

kikaneu
10. feb 2012

@vavenecka hej, mám 🙂 nádherní ste boli...veľmi vám to spolu svedčí 🙂 a mali ste svadbu rok po nás a na moje narodeniny 🙂 v jeseni je to super 😉

vavenecka
10. feb 2012

@kikaneu jooj,ďakujeem 🙂 ja akurát kukám vás 😉 veru,jeseň je skvelá,aj keď my sme mali počasie a teplotu ako v lete,vonku 25°C,som sa tešila do studeného kostola 😀

kikaneu
10. feb 2012

@vavenecka tak my sme také šťastie nemali....na fotení sme trochu vymrzli, ale tak ja som asi zvyknutá, no moja prvá družička sa až klepala 🙂 bolo len niečo málo nad 10 stupňov 🙂 suprové fotky máte, fakt 🙂

vavenecka
10. feb 2012

@kikaneu aj vy ste boli zlatučkí 😉 a fotky sú tiež super 🙂 sme si zaspamovali trochu upozornenia,ale nevadíííí 😀 😀 ďakujem,to sme len tak za jazdy vymýšľali,kde by sme sa fotili,všetko to bolo kúsok od domu,tak sme sa nemuseli nikam trepať 😀 ale teplo bolo vtedy strašné...a to som chcela,že jesenné fotky,lístie farebné,ale prd,listy zelené,slnko ako v auguste 😠 😀 ale bolo fajn,no v noci už chladno

kikaneu
10. feb 2012

@vavenecka ďakujeme 🙂 tak my sme zas slnko nemali žiadne....a boli sme v areáli kláštora len 8 km od domu, čiže tiež nie ďaleko 😉 ale aj som rada, že je to už za nami 🙂 tento rok veru bolo super....my sme si vonku na terase popíjali kávičku a pojedali koláčik narodeninový a musela som si vyhrnúť tepláky nad kolená, lebo mi bolo horúco, tak si viem predstaviť ako muselo byť tebe v tých šatách (inak celkom dobre hrejú,nie?) 🙂

vavenecka
10. feb 2012

@kikaneu aj ja som rada,že už mám po tom 😉 bolo to super,ale to šialenstvo posledné dni predtým,to už zažiť nechcem 😠 už len také milšie veci ako bejbinko a tak by som rada 🙂 a to hej,šaty hrejú poriadne,asi keď mi bude zima,tak si ich oblečiem,mám ich na dverách stále zavesené 🙂

kikaneu
10. feb 2012

@vavenecka ja som ich tiež mala doma vyše pol roka, ale som ich potom vrátila 🙂 ale po svadbe som ich už nemala oblečené 😉 veru, bolo to šialené tempo, minimum spánku, maximum vybavovania....nikdy viac 🙂 aj ja by som rada, ale nejak sa mu k nám nechce

kikaneu
10. feb 2012

@vavenecka moja, vypínam sa....dobrú noc prajem 🙂

vavenecka
10. feb 2012

@kikaneu no veru,ani k nám sa mu nechce 😒 oki,aj ja už idem,tak peknú nocku,papa 🙂

eri28
10. feb 2012

baby dakujem za zvysne gratulucie 😉