Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba hej protestujeme 😎 testuj aj dnes preco sa tesit az v utorok ked mozeme dnes 😀
@kandee1201 mam len jeden desiatkovy test a chcem ho usetrit..a urcite by mi uz teraz neukazal..
@mata_ba aha mas len jeden jooooj ☹
@adriana_13 je mi to luto.. ☹ ale zase konecne vies ako si na tom..
@kandee1201 20-kove este mam..ale neviem..muslis ze by aj teraz ukazalo?
@kandee1201 aj ja si myslim 😎
@adriana_13 ☹
mata_ba hodinku dvee nepi a sprav 10-inkový.Mne napríklad 20 tkový ukazoval až 3 dni po menzese aj to slabo.Určite 10.
Inak si nemyslím že 3 čiarky su chyba, čo ked je na teste omylom nanesených 3 paličky tej látky..ved chybný test by mal nezreagovat, ked je tam tá látka reaguje na HCG, nie?
@mata_ba a kedy necakas mrchu?
@kandee1201 zajtra..ale mala som tu ovulku posunutu..tak asi bude meskat..
@fifitko25 NEVADÍ ČO UŽ,,,IDEME DALEJ,,,,aspon že prišla ked už mala príst...
@mata_ba presne tak,,ide sa dalej,,,aspon sa netrapim cakanim...
@mata_ba a kolko si po ovulke?
@kandee1201 dnes 5dpo..ale to podla teploty..pocitovo som mala ovulku pred 11dpo..takze neviem..
@mata_ba ale je taka zvlastna ta mrcha taka hnedkasta a bez tej sliznice ci co je to,,,ale to bude asi tym agolutínom,,
@mata_ba viedela su tam naozaj tenučké paličky.Logicky m´by na tom mohlo dačo byť pretože do tých testov sa nemohla primotať látka ktoré reaguje na moč bez HCQ, čiže bud tam tá látka je a reaguje alebo je test chybný a nereaguje, lebo látka tam nie je čo aj na testoch upozorňujú. Určite chyba nie je v tom že tam dali inú látku ktorá reaguje.
Ak si 11DPO a po týchto testoch vyskúšaj zajtra ráno z ranného moču..v pondelok kup 10 testy a otestuj aj utorok , stredu.
20 ti určite neukážu teraz.Držím place🙂
Inak prsia boli moj prvý príznak, v noci som sa zobudila že ma pália a ráno som automaticky vstala a urobila bez premýšlania test.intuitívne.
@mata_ba sprav test hociaky sak na teste je napisane ze ho mozes pouzit v ktorukolvek hodinu Nas tu trapis 😀 ze
@kandee1201
@danjelca @kandee1201 @chorucka baby tak som testla esteraz inym a nic..cize klasika 🙂
@mata_ba 😒
@mata_ba hmmmm tak to potom neukaze este ked podla teploty tak no neviem
@mata_ba ☹
@chorucka @kandee1202 @danjelca www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
len dufam,ze tie moje prsia maju dobry dovod 😀
@kandee1201 hore hlavu..raz sem mizno dam pozitivny 😀
@mata_ba hadam hej.mna prsia nebolia nikdy ani pred mrchou teba pred mrchou bolia?alebo ta uz boleli niekedy?

@l_e_n_o_c_k_a neviem jedna baba tu pisala ze aj jej manzel mal podla tej donny ovulku haha ked ju skusil