Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba tak si hvorim ze kto vie ci som nemala posunutu ovulku aj ja a preto mi mrcha meskala,,a keby som nesla na vyvolavaku mozno uz by som mrchu mala,,mam pocit ze vyvolavacka mi ju oddialila este viac...
@chorucka no kukaj ani fotku nechce dat 😀 sa zamlcala
@chorucka @kandee1201 vy ste trdla..ja kavu miesam len s manzelikom 🙂 nejde mi to pridat..skusim este raz..ale to bude chyba testu
@fifitko25 ahoj mojka, troska menej... aj som sa celkom dobre vyspala, iba trikrat som sa bola prebalit....
rano som sa dozvedela ze susedovcov v noci vykradli (bývaju oproti nam - spalnu mame z opacnej strany domu, nepocula som ani ň) a to tym istym co im zamrzla ta voda v dome, jedna pohroma za druhou 😒
co mas dneska v plane?
@mata_ba slabo to je vidiet len ako zacinaju ciarky zdola to bude chybny test ale tak ked ich ukazalo tak podla mna ukaze aj na druhom nie?
@mata_ba aha no na dalsich fotkach vidim lepsieee 😉 urob este jeden nie ved nas nenechaj cakat 😀
@kandee1201
@mata_ba
co co, co sa deje? 😝 😝
@adriana_13 aj ja som nad tym gelom rozmyslala 😉 uz si ho objednala?
@kandee1201 neviem..kazdy je zabaleny zvlast..ale aj ja si myslim,ze to chyba..najlepsie to je tusim vidiet na tej poslednej..urcite je to chyba..
@franzziska neboj nic..asi chybny test 🙂
@mata_ba cau moja toto urobil i mne tehu test minuly mesiac a mala som tam malu ciastocnu ciarku, potom mi ukazali dalsie negativne vysledky a mala som neuveritelny 50 DC a potom dosla mrcha, mohla prebehnut v tele i nejaka hormonalna diskoteka. urcite si sprav este jeden, aby si nebola sklamana ako ja:/
@l_e_n_o_c_k_a este nie ..stále vaham,,,a chcem zistit ci ho nemaju v lekarni lebo ved naco platit postovne... 🙂 ale asi ho kupime na 99%
@mata_ba tak totoooo hm hm n to mas za to ze si povedala ze teraz nechces tehu 😀 😀 Podla mna keby si spravila este 1 test tak tam budu // lebo musis mat nieco v moci ked to zfarbilo aj ked na nespravnom mieste
@kandee1201 co na to povies ty?
@mata_ba @franzziska @kandee1201 @adriana_13 @chorucka @fifitko25 @kikaneu @gelinka75 @vavenecka
baby, kuknite sem: http://www.otehotnenie.sk/product/ovulacny-test... mate s tym skusenosti?
@zuzanka9999 dakujem..beriem to ako chybu 🙂 asi som mala posunutu ovulku,tak by bolo skoro..ja som testla len kvoli tomu,ze ma dost zacali prsia boliet a zajtra ma dojst mrcha..ale pochybujem o tehu 😉
@adriana_13 aj ja sa skusim popytat u nas, mam znamu magistru v lekarni, aj ked nieco nemaju skladom do 1 dna to vedia objednat
@mata_ba aj mne sa zda, ze je chybny testik 😔
@mata_ba ved urcitre si sprav este dalsi test, vklude mozes byt tehu, ved uvidis ci dojde mrcha. kotrý si DC?
@l_e_n_o_c_k_a mne sa zda ze @fifitko20 to ma skus sa jej spytat 😎
@l_e_n_o_c_k_a aj ja si to myslim 🙂
@zuzanka9999 uvidim co teplotka..v utorok testnem..aj ked chorucka a kandee protestujuze az v utorok 😀 a som 27 DC
@l_e_n_o_c_k_a ahoj 🙂 mne to nepríde ako vierohodné, neviem...nemienim to skúšať 😉
@l_e_n_o_c_k_a mojka ja mám ten mikroskop na určenie plodnych dni cez sliny ale Ešte som ho neskusila, zabudla som naň 😉 dnes je tak Krásne, išla by som na lyže, ale je hrozná kosa.... Pôjdeme asi k našim ked upracem byt a pôjdem pozrieť deduska, dnes je to týždeň o pohrebe tak ojdem sviecku zapalit 😔
@chorucka presne tak musi daco v moci bit inak by nefarbilo nie?
MRCHA JE TU 😒 😒 😒 😒 😒 😒 5 DNI PO VYVOLAVACKE

@chorucka to neprezradi