icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kandee1201
11. feb 2012

@chorucka to neprezradi

adriana_13
11. feb 2012

@mata_ba tak si hvorim ze kto vie ci som nemala posunutu ovulku aj ja a preto mi mrcha meskala,,a keby som nesla na vyvolavaku mozno uz by som mrchu mala,,mam pocit ze vyvolavacka mi ju oddialila este viac...

kandee1201
11. feb 2012

@chorucka no kukaj ani fotku nechce dat 😀 sa zamlcala

mata_ba
11. feb 2012

@chorucka @kandee1201 vy ste trdla..ja kavu miesam len s manzelikom 🙂 nejde mi to pridat..skusim este raz..ale to bude chyba testu

l_e_n_o_c_k_a
11. feb 2012

@fifitko25 ahoj mojka, troska menej... aj som sa celkom dobre vyspala, iba trikrat som sa bola prebalit....
rano som sa dozvedela ze susedovcov v noci vykradli (bývaju oproti nam - spalnu mame z opacnej strany domu, nepocula som ani ň) a to tym istym co im zamrzla ta voda v dome, jedna pohroma za druhou 😒
co mas dneska v plane?

mata_ba
11. feb 2012

vidite?neda sa to dobre odfotit..

mata_ba
11. feb 2012
kandee1201
11. feb 2012

@mata_ba slabo to je vidiet len ako zacinaju ciarky zdola to bude chybny test ale tak ked ich ukazalo tak podla mna ukaze aj na druhom nie?

kandee1201
11. feb 2012

@mata_ba aha no na dalsich fotkach vidim lepsieee 😉 urob este jeden nie ved nas nenechaj cakat 😀

franzziska
11. feb 2012

@kandee1201
@mata_ba
co co, co sa deje? 😝 😝

l_e_n_o_c_k_a
11. feb 2012

@adriana_13 aj ja som nad tym gelom rozmyslala 😉 uz si ho objednala?

mata_ba
11. feb 2012

@kandee1201 neviem..kazdy je zabaleny zvlast..ale aj ja si myslim,ze to chyba..najlepsie to je tusim vidiet na tej poslednej..urcite je to chyba..

mata_ba
11. feb 2012

@franzziska neboj nic..asi chybny test 🙂

zuzanka9999
11. feb 2012

@mata_ba cau moja toto urobil i mne tehu test minuly mesiac a mala som tam malu ciastocnu ciarku, potom mi ukazali dalsie negativne vysledky a mala som neuveritelny 50 DC a potom dosla mrcha, mohla prebehnut v tele i nejaka hormonalna diskoteka. urcite si sprav este jeden, aby si nebola sklamana ako ja:/

adriana_13
11. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a este nie ..stále vaham,,,a chcem zistit ci ho nemaju v lekarni lebo ved naco platit postovne... 🙂 ale asi ho kupime na 99%

chorucka
11. feb 2012

@mata_ba tak totoooo hm hm n to mas za to ze si povedala ze teraz nechces tehu 😀 😀 Podla mna keby si spravila este 1 test tak tam budu // lebo musis mat nieco v moci ked to zfarbilo aj ked na nespravnom mieste
@kandee1201 co na to povies ty?

mata_ba
11. feb 2012

@zuzanka9999 dakujem..beriem to ako chybu 🙂 asi som mala posunutu ovulku,tak by bolo skoro..ja som testla len kvoli tomu,ze ma dost zacali prsia boliet a zajtra ma dojst mrcha..ale pochybujem o tehu 😉

l_e_n_o_c_k_a
11. feb 2012

@adriana_13 aj ja sa skusim popytat u nas, mam znamu magistru v lekarni, aj ked nieco nemaju skladom do 1 dna to vedia objednat

l_e_n_o_c_k_a
11. feb 2012

@mata_ba aj mne sa zda, ze je chybny testik 😔

zuzanka9999
11. feb 2012

@mata_ba ved urcitre si sprav este dalsi test, vklude mozes byt tehu, ved uvidis ci dojde mrcha. kotrý si DC?

chorucka
11. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a mne sa zda ze @fifitko20 to ma skus sa jej spytat 😎

mata_ba
11. feb 2012

@chorucka nechcem robit uz dnes..lebo hento je 20-ka..a z ranneho mocu..tak neviemm ak bola ovulka ozaj posunuta som len 5DPO..

chorucka
11. feb 2012

@mata_ba ked si mala posunutu ovu tak rataj ze mrcha pride myslim ze na 12-16den od ovu tam su nejak tie fazy podelene 😀

mata_ba
11. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj ja si to myslim 🙂

@zuzanka9999 uvidim co teplotka..v utorok testnem..aj ked chorucka a kandee protestujuze az v utorok 😀 a som 27 DC

mata_ba
11. feb 2012

@chorucka hej s tym pocitam..preto testnem az v utorok najskor..a uvidim co teplotka..

kikaneu
11. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj 🙂 mne to nepríde ako vierohodné, neviem...nemienim to skúšať 😉

fifitko25
11. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a mojka ja mám ten mikroskop na určenie plodnych dni cez sliny ale Ešte som ho neskusila, zabudla som naň 😉 dnes je tak Krásne, išla by som na lyže, ale je hrozná kosa.... Pôjdeme asi k našim ked upracem byt a pôjdem pozrieť deduska, dnes je to týždeň o pohrebe tak ojdem sviecku zapalit 😔

kandee1201
11. feb 2012

@chorucka presne tak musi daco v moci bit inak by nefarbilo nie?

adriana_13
11. feb 2012

MRCHA JE TU 😒 😒 😒 😒 😒 😒 5 DNI PO VYVOLAVACKE