Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kandee1201 praveze som nikdy nemala s prsami problem...a v noci,podla toho ako som si lahla,tak ma zaboleli..vecer trsicku palili bradavky..a dnes od rana ich citim..dala som si podprdu,ktoru nosim casto a mam pocit,ze ma skriabe stale..divne...
@chorucka nooo len aby si sem za chvilu ty nesupla kolajnice 😉 ja som dnes 27 DC..
@kandee1201 pozicaj od muza 😀
@kandee1201 mnam babovka a aku pecies ja mam naj olejovu 😀
@kandee1201 ja som testla vcera a nicove nic 😒 ale co uz Som zvedava aka teplota bude zajtra lebo co som pozerala vytazne grafy tak niektore mali 13DPO aj nizku teplotu tak kim nieje krv tak este dufam ze nic nieje stratene 😎
@kandee1201 vcera som testla a nic ale to isto mam zly test 😀
Juuuj nerad pustam mm za pocitac Zatial Paaaa
@mata_ba
@kandee1201
@chorucka to isto nebol dobry mas pravdu 😉
@chorucka som nepiekla babovku ani nepamatam ale teraz skusam nejaku http://www.oblubenerecepty.sk/babovky/852-babov... a este do nej pohadzem kocky cokolady mliecnej mnam
@mata_ba muz ma prazdne teraz 😀 nepozica
@chorucka neviem co to bude za babovku lebo cesto vypada divne 😝
@chorucka lasko už som tu ale už je asineskoro či?
@spula22 cicuš tak to ti poviem 😀 😀 😀 😀 😀
@aliaxa ahoj mojka maš krasnu fazuľku v ktorom tt si?
@vardzikova ahoj my mozme byt narovnako...mame rovnaky termin porodu len tymas o den neskor ja mam 18 aty 19 🙂
@aliaxa lasko a aky ste už veľky? my mame 2,5 cm 😀
@vardzikova tak to akosi neviem doktor mi nepovedal...myslis ze to je niekde v knizke ?
@aliaxa neviem lasko .. ja knižku dostanem až nabuduce ked pojdem na dalšie sono a to bude o tri tyždne 😀 😀
@vardzikova ja som uz dostala vcera tak tam mam napisane termin porodu 18.9.
@aliaxa no moj mi povedal že mi da nabuduce 😉 tak ja si ešte počkam 😀
@vardzikova tak sa tes a kedy ides ja idem 5.3 ale v utorok este idem na krv
@aliaxa ja idem na buduci tyžden na odber opať 😖 , na sono idem 1.3. a k dokymu idem potom2.3.už nakontrolu či pojdem do robotky alebo ostanem ešte doma
@vardzikova fuha tak ty tam dost casto chodis co mas nejake problemy? ja idem na krv prvykrat v utorok ale nejak ma pobolieva na lavo asi vajecnik alebo co to je a stale mam pocit na prehananie
@franzziska ale je to fest neprijemne..dufam,ze to rychlo prestane..

@chorucka no tak aj ty testni