Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 ahojky,tak som si dala discard a posunulo mi to na 19 DC,ale tiez prerusovana ciara..ale furt to nesedi...a ani sa mi to nepaci,lebo vtedy sme nekeksikoval 😀
@kandee1201 asi, ale už som to dala aj tu 🙂 tak môžeš pozrieť 😉
@kikaneu fiiha pekne velke 😀
@franzziska no, na dĺžku má 3,7 metra 🙂
@kikaneu 😅 peknaaa priestranna 😉 tam sa bude dobre varit
@kandee1201 ďakujem, myslím, že hej 🙂
@palculienka2011 ved uvidis, drzim palce nech voooobec nedojde. 🙂 a netestovala si?
@lucecita ani ja, ale predpokladám, že veľa 😀 ďakujeme, manžel má strednú stavebnú školu, tak sa v ňom asi niečo skrýva 🙂 a navrhovali sme to podľa priestoru, ktorý sme mali, kde bol v stetne vývod na vodu, tam sme museli dať drez, kde otec-elektrikár povedal, že dokáže potiahnuť kábel na varnú dosku, tam sme umiestnili varnú dosku....chladnička by inam už ani nevošla 🙂 a teraz musíme ešte vymyslieť, kde dáme stôl 😀
@bubacik5 testovala vcera, nic a dnes som ocikala ten isty test,lebo si nechcem minat ten jeden, co si skreckujem 😀 😀 ale ked do rana nedojde, asi skusim zajtra, aj ked teraz som nadobudla pocit,ze v noci dojdeeee 😠 😠 😠 😠 hrooza, nechceeem
@mata_ba ahoj, kukam jak puk na 4 ciarky 😀 😀 skus zajtra, hento bol urcite blby test 😖
@palculienka2011 ahoj 🙂 to je haluz,co? 😀 testnem asi az v utorok..uvidim podla teplotky...
@mata_ba tak drzim palce na zajtrajsiu teplotu, ale ty si tento cyklus brutaaal zahada pre mna... 😀 😀
@mata_ba ten test asi vydel podlahu v izbicke co mas tak opakoval hahaaaa
@mata_ba mame rovnaku aj s kikaneu 😉
@palculienka2011 co pre teba..ale ja som mimo sama zo seba 😀 a hlavne sa snazim tvarit,ze nic..ale ked furt citim prsia,to u je mimo..ja,co som nikdy nemala ziadne pocity v prsiach,vcera ma jemnulinko boleli,kusok od pazuch a dnes..celyyyy den,niekedy to pichne ako keby som sa porezala a teraz staaale pichanie v bradavke..ale len v pravom prsniku..
@kandee1201 nooo a zahada vyriesena 😀 pekna je :-P dievcata,dobre sme si vybrali 😀
@franzziska ako moja? 🙂 ako sa dari? 🙂
@palculienka2011 ved uvidis, nechaj sa prekvapit....a bude to tak ako to ma byt....som teda zvedava 🙂 budem cakat vysledok 🙂 a drzat palce 😉

@kikaneu nemas to nastavene len pre priatelou?hmm