Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@adriana_13 super tesim sa budeme spolucakat 😀
@fifitko25 dufajme, v ktorom si momentalne DC?
@zuzanka9999 26 DC v utorok alebo v stredu necakam mrchu 🙂 lenže uz ma pobolieva bruško, takze sa uz na mňa chystá 😠 ale prsia ma zatiaľ nebolia, Čo je divné, len ked si Dám podprsenku 😕
@fifitko25 tak ti drzim palce ja mam dnes 19 DC tak ja mam cas ete dva tyzdne skoro do mrchy🙂
@fifitko25 meska mi len 4 dni a robila som si len ovu testy, lebo aj na zaklade neho zistis ci si ci nie. robila som si ich 3 dni za sebou a ciarky druha silnela kazdy den viac a viac. v piatok bol len duch, vcera silnejsia a dnes opät silnejsia. a teplota stupla. a nadchu mam len 3 den a od vcera ma strasne bolia prsia nemozem sa ani vystriet lebo velmi to boli
@zuzanka9999 Ďakujem, príliš veľa šancí tomu nedávam, ale Možno.... Tiež držím palce, aby vám to uz vyšlo 😉
ahojte babiky, uz je po svadbe aj po snazilkovani, to isto budu dvojicky, penicilinove vajicko a alkoholom opojene spermijky, co z toho bude 😀 😀
@fifitko25 dakujem dakujem, ja uz si myslim ak by som otehotnela tak je to zazrak a to som si myslela ja koza ze to bude jednoduche ze mne sa to stat nemoze- ze neotehotniem rychlo...
@zuzanka9999 no to sme si aj my mysleli a uz je to rok Čo nic ☹
cauteee...uff, len teraz som vstala, boli sme sa svadbit...no ale k veci 😀 28dc-dnes v noci mala dojst, nic, rano Baby test citlivost 10 neukazal nic, prsia bolia len uplne jemne, v bruchu mam vselijake pocity, ale mrchu necitim, co vcul?
@palculienka2011 ahoj, tak uz len cakat a vyskusat po par dnoch test ak nepride mrcha. ja tiez este cakam. este cakam a meska mi 4 dni.
@anett6212 ahoj, najhorsie cakanieeeeeeee, lebo dava plane nadeje 😠 ked ma dojst, nech dojde a ne toto 😒
Bré ránko žabky, tak ja vybuvaná, obed sa varí a pečie, tak vám môžem napísať 🙂 dnes som si konečne naordinovala alchemilku, ktorá sa mi už lúhuje a na ktorú sa tešííííííííííím 😀 😀 😀 graf takýto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita
@lucecita sikovnica, ja dnes nepohnem ani prsom 😀 davame si lemracku nedelu, zajtra ma caka brutalny den v robote, tak si chcem oddychnut...

@anett6212 no lenže aj choroba je jedným z priznakov 😀 mas nervy, že cakas, ja by som uz testovala ked mrcha mešká 🙂