icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

franzziska
14. feb 2012

@fifitko25 😀 😀

@vavenecka atd

ja som dneska s teplotou takto..ale kedze to tam neslo vyznacit aj spinenie, tak som to zapisala ako normalnu MS aby mi mohlo aspon teploty vyznacit

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/franzziska/g...

yvi83
14. feb 2012

@fifitko25 my uz 3 roky a teraz v piatok sme tiez boli na nasom prvom IUI 🙂 len sa bojim, ze ak nevijde, bude to este vacsie sklamanie ako doteraz...no snazim sa na to nemysliet a dufam ze sa to podarii 🙂

vavenecka
14. feb 2012

@mata_ba letí ti srdiečko na potešenie 😉

azzura
14. feb 2012

@fifitko25 zažijeme iny rozmer vašne 😀 😀 😀 . Ja sa nebojim že ako to bude, len nech to už konecne vyjde 😠 😠 😠 .

mistisa
14. feb 2012

@fifitko25 nooo tak fajn to vydrzi chacha 😀 je inac dobre.lepsie ako tie mrazy vrrrrrr 😠 take uz nechceme 🙂

fifitko25
14. feb 2012

@yvi83 fíha, tak to držím palce 😵 😵 a prečo ste išli na IUI, partner mal tiež problém?

fifitko25
14. feb 2012

@azzura sa aj celkom teším na niečo nové 😀 len neviem, ako túto "neveru" zvládne mm 😀 😀 😉

azzura
14. feb 2012

@yvi83 ahoj, tak popis ako prebieha IUI, nech viem co ma caka??

tweetinka.co
14. feb 2012

@fifitko25 jeeej.. zlata. Super nápadík 😀 nechceš si to dať patentovať? A tie, čo nechcú dve čiaročky, tak ich môžu darovať tej, ktorá ich potrebuje 😉
ja ne-čakám mršky budúci pondelok (teoreticky.. neviem ako je môj organizmus rozhádzaný..) ale od rána si užívam romantiku (viac ako v iné dni).. ráno ma čakala ružička s takým listom, že som skoro od dojatia plakala 😎 a poobede/navečer chystáme romantikuš večeru..

Kedy čakáš - alebo kedy mali dojsť mršky? dúfam, že nedojdú a na ďalšom teste budú dve čiaročky 🙂

yvi83
14. feb 2012

@fifitko25 praveze nam nijaky problem nezistili...spg mal v poriadku, este mu doktor povedal ze na dnesnu dobu ma vyborny, mne robili LPS a tiez v poriadku, mala som len maly myom ale ze ten tehu nebranil tak sme to riesili takto a uvidime 😕

aknedz
14. feb 2012

@fifitko25 fíííha, tak to budete mať krásny výlet! Držím palce, užite si to! 😉 A k tomu sklamaniu, nič to, ono keby tam dnes nájdeš čiarku, tak podľa mňa by si si to tam tak neužila lebo by si stále dávala na všetko pozor aby to malinkému neublížilo, nechcela by si možno ani špeciality ochutnať a podobne. Kedy odlietate? Ono je fakt, že test ani nemusel ešte ukázať ale ja by som už na tvojom mieste nerobila lebo by si sa bála aj letieť 😉 keď sa červená nedostaví dlho, urobíš až potom🙂 a ak sa dostaví, tak si pekne oddýchnete, manželík zrelaxuje a nové ovzdušie vám obom spraví dobre, že potom bude najlepší čas na snažilkovanie!

fifitko25
14. feb 2012

@tweetinka.co no ja mrchu nečakám dnes - zajtra, som 28 DC a cítim už kadečo na mrchu, test negatívny, tak asi nič tento mesiac ☹ už to bude rok, čo nič a som z toho mierne nervózna, minulý mesiac 4 pozitívne testy, ale neudržalo sa ☹ a odišlo preč....
dúfam,že môj mm tiež nezabudne na Valentína, máme ísť večer von, kvietok by ma tiež potešil, keď už tehu test nie... 😠
držím palce, aby si mala krásne // v pondelok 😉

fifitko25
14. feb 2012

@yvi83 ahaaaaaa, fíha,lebo u nás máme pomalé žraloky, tak nám odporúčili IUI... ale uvidíme, čo bude o mesiac.... a ako to prebiehalo? kde ti robili zákrok? daj vedieť, mňa aj @azzura to zaujíma 😉 Ďakujeme 😵

yvi83
14. feb 2012

@azzura ja som brala clostil od 4DC do 9DC, na 12DC na folikulometriu, mala som 1 folikul 13mm, 14DC som si bola dat pichnt pregnyl na prasknutie, 14DC IUI a uz v ten den som zacala brat duphaston...rano manzel odovzdal spermijky , ja som tam ostala a cakala kym ich precistia cca 1,5 hod...zakrok trval asi 5min, kus to bolo neprijemne, hlavne ked krcok maternice zachitil akoby stipcom, potom som si pol hod polezala a sli sme domov 🙂

yvi83
14. feb 2012

@fifitko25 uz som odpovedala azzure, tak precitaj, ak nieco tak sa pytajte 😉

tweetinka.co
14. feb 2012

@fifitko25 kam to letíte? 😎 Nestíham to tu celé čítať 🤐 btw.. lekárne z nás majú radosť.. 😀 😀 😀 každá milión testov doma 😀 Tak manželík nech sa pochlapí a poteší Ťa 🙂

fifitko25
14. feb 2012

@aknedz Ďakujeme miláčik 😵 tešíme sa, to je jasné 😉 ideme 2.3.,ja prídem 13.3. a mm 22.3., lebo on tam ešte má potom pracovné povinnosti.... a potom pôjde ešte na jeden spg a podľa výsledkov sa rozhodneme,čo ďalej....
mrcha síce nedošla, ale dôjde, cítim ju v kostiach 😠 na 28 DC je možno ešte skoro testovať, no minule mi ukázalo ducha už 26 DC, takže je jasné, že tento mesiac je pasé...... dúfam, že zmena prostredia a nový vzduch prinesú očakávané výsledky 😉

fifitko25
14. feb 2012

@yvi83 aaaaaaaau 😖 že štipec 😖 mne narástol po pregnyle folík na 24 mm naposledy, síce jeden,ale poriadny...... a samotný vstrek je nepríjemný? či len to implementovanie?
mne doki vymenil duphaston za utrogestan, bo mi z neho bolo zle.... a v ktorom meste si bola? koľko ste museli zaplatiť? a ako dlho trvalo objednanie?

aknedz
14. feb 2012

@aliaxa jasne, chapem a myslela som aj na taketo situacie - preto som aj napisala, že by tá zmluva natrvalo síce automaticky skončila s dosiahnutím toho veku ale mal by ju možnosť zamestnávateľ predĺžiť na určitú dobu podľa potreby, viem, že sú aj rodiny, kde je veľmi potrebné aby ešte niekto pracoval aj keď je dôchodca.
Len si zober môj prípad, 4 paničky, ktoré majú domy, vyrastené, vyštudované deti vyplatené pôžičky a zabezpečenú rodinu alebo sú slobodné si ešte pracujú lebo sa im nechce odísť a riaditeľ keby ich chce vyhodiť, tak im musí dať odstupné, na čo nemá, tak musel prepustiť mladých, čo mali sme zatiaľ zmluvu natrvalo, ja som sa to dozvedela mesiac pred svadbou, plány do budúcnosti, kupovanie bytu, branie hypotéky, túžba po bábetku - ktoré teda nakoniec aj čakám ale neviem ako výdeme finančne, pretože manžel nezarába tak aby uživil troch, hypotéku nám nedajú, pretože by sme nevydokladovali taký príjem a tetušky si pracujú....ja som na takéto prípady myslela

fifitko25
14. feb 2012

@tweetinka.co joj mojka, do Číny ideme 😀
ja mám doma 10 testov od lauritky, naposledy na mne lekárne zarobili dosť 😠

adriana_13
14. feb 2012

DOSTALA SOM 3 KRÁSNE RUŽIČKY 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

azzura
14. feb 2012

@yvi83 a to sa nerobi v case ovu?? To si nemala male folikuli??? A este potom možte sexikovat a poistit to? kolko dni pred zakrokom nemožete sexikovat? Fakt to bolelo??? Ako sa citis???

tweetinka.co
14. feb 2012

@fifitko25 waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw.. parádička.. Kedy? nakoľko? super... dúfam, že už je malinké nachystané a že mu ukážete krásy tohoto sveta - nech sa teší 😀

aknedz
14. feb 2012

@aliaxa a ešte pokiaľ to pôjde takto ďalej, tak to bude stále horšie, pretože keď sa mladé rodiny nebudú môcť aspoň ako tak zabezpečiť - pretože im budú blokovať miesta dôchodci, ktorí nepotrebujú pracovať (okrem výnimiek typu tvojej maminy) tak budú svoje prvé deti mať stále viac po tridsiatke mladí a potom o pár rokov, ozaj budú dôchodci nútení pracovať aby ešte živili rodinu, ktorú si mohli založiť až v neskorom veku. Moji rodičia ma mali v 22r. a teraz majú 50, dôchodok ešte ďaleko, ja vyštudovaná...oni s radosťou odídu do dôchodku...lebo mali iné podmienky pre založenie rodiny skôr, aj keď boli nižšie platy. Ja by som sa rada zapísala do nejakej roboty, že tam budem robiť 10 rokov a dostala nejaký byt za to(ako kedysi mladí dostávali), aj keď napr.nízkorozpočtový byt - ale také "vymoženosti" majú len iní u nás ale už nebudem ďalej rozoberať, nepatrí to do tejto témy a nechcem sa dotýkať otázky nár.menšín 😉 Tak sa nehnevaj, každý si samozrejme formulujeme názory podľa vlastných životných situácií 😅

fifitko25
14. feb 2012

@tweetinka.co no malinke nie je, test negatívny ☹
ale tešíme sa, aspoň zmeníme vzduch, letíme 2.3. 😉 na 11 dní

yvi83
14. feb 2012

@fifitko25 pri tom vstreku citis taky tlak v podbrusku a aj po zakroku som mala asi pol hodinku bolesti ako mred mrchou, aj som sa pytala ci to je normalne a ze je to dosledkom roztiahnutia maternice po tom vstreku...my chodime do centra Gynpor v Sliači, ja s nimi komunikujem cez telefon aby sme zakazdym nemuseli cestovat, takze ked som dostala mrchu, zavolala som, naordinoval clostil a prisla som na folikulometriu. Ja by som na IUI uz sla skor, len pred IUI je podmienka, ze musis absolvovat laparoskopiu koli priechodnosti vajcovodov a kedze sme po lapar. neotehotneli 2 mesiace, zavolala som ze chceme IUI....stalo to 100eur 😅

aliaxa
14. feb 2012

@aknedz to ani ja neuznavam ked clovek ma vsetko a este je v praci aj ked pobeera dochodok ☹

aliaxa
14. feb 2012

@aknedz jasne ze sa nehnevam nemam sa preco 🙂 ved je dnes valentin

aknedz
14. feb 2012

@aliaxa tak krásneho valentína želám!! a nejaký milý darček 😉

azzura
14. feb 2012

@yvi83 aj ja som akurat teraz po laparke, ale mne doky povedal že ideme po tom až po druhej mrche, lebo vraj telo by to este po tom zakroku nezvladlo. Mo som zvedava ako dopadnes, tak potom daj akekolvek info. Ozaj, na to možes ist kolko krat???