Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 urcite dostanes nieco 🙂 mrchu ee
@mistisa rozky boli nejake tvrde 😀 nove?ani nic...teda...mala si niekedy pocit,ze si nieco ihned musis kupit?kupovala som kolegovi pivo a v tom mi udrel do oci radler..okamzite bol v kosiku,v robote som sa tak zchuti napila a netrvalo dlho a letela som na WC 😖 doteraz ma bolelo brucho typicky mrchovsky a potom zacalo pichaaaat ako o zivot...divne 😒
@franzziska ja by som vam vseeetko kupila,ale nemozem..na co mate tych chlapov?! 😉
to nebolo teraz..on si s nou pisal este pred svadbou a vedela som o tom..len to bolo inak ako my to podal on..tak som mu povedala,ze nech ma neklame,lebo to bude zle...ale uz oki..vyzehlil si to ruzickou 😅
@mata_ba radlera v robote? 😀 tak to hej
zacala som sa ucit hackovat detsku ciapocku 🙂 a k podivu celkom mi to ide 😅 inak pekneho Valentiina kocky
@kandee1201 ked musis,tak musis 😀
Tak toto sa mi este nestalo baby 😀 beham si tak po tescu,idem kupit kolegovi pifco a ako tak idem popri pivach,v tom mi do oci udrel radler...nenormalna chut ma zachvatila,tak radler uz aj lezal v kosiku 😀 pridem do roboty,hned ho otvaram a mnaaaaaaam...ale len na chvilku..netrvalo dlho a z mnaaaaam bolo bleeeeeeeee na zachode...a k tomu takeeeeeeeee pichanie v podbrusku,ze hotovo...tak uz radler chudacik sam stoji vedla na stole...
a nemohla som odolat a kupila som svagrinke 5 bodyniek pre drobca..ta uz to ma za par...a mozno budem krstna 😅 😅
@palculienka2011 neviem,ci nieco robim zle,ale vsetko musim pisat 2x 🙂 takze sa pridavam k skupine mesiac marec 🙂
@palculienka2011 napises mi kolko sa vy uz snazite a ci ste uz skusali nejake triky? 🙂
@bana_ba my stvrty cyklus...a zatial mam za sebou mesiac merania bazalky-ale pre mna nevyhovujuce, pijem alchemilku, grepovy dzus na ovu hlien, ananasovy na uhniezdenie a tento mesiac ordinujem mm macu...a mm je objednany na spermiogram a ja kupujem ovu testy...inac ale vooobec sa nesustredim len na otehu 😀 😀 😀 😀 😀
@mata_ba ahoj,tak to sme na tom podobne. my sme sa rozhodli pockat rok, ked som bola nazaciatku snazenia na preventivke,robil mi sono a povedal,ze som v poriadku a dalej som neriesila. mm zatial nepodstupil vysetrenia. mam normalny 28dnovy cyklus,teplotu si nemeriam, ovu sa riadim len orientacnym 14-stym dnom,ale snazime sa pravidelne 🙂 nemyslela som si,ze to pojde tak tazko :(
@palculienka2011 ja nerobim zatial nic 🙂 ale dnes som kupila alchemilku a macu a este kys.listovu. neda sa mi nemysliet na to a dni pred mrchou su otrasne :-/
@bana_ba to poznam doverne 😀 ja som nikdy ani HA nebrala a vidis...ale teraz som sa rozhodla,ze ak pride mrcha (meska dni,test negat.),co pride urcite,tak idem 3 DC a 20 DC k lekarovi na horm.profil...a ak budem ok,poslem draheho na spermiogram..a popri tom pijem alchemilku,tiez papam grepy pred ovulkou a po ovulke tiez ananasovy dzus ako @palculienka2011 🙂 na tom tu asi vsetky ficime 😀 😀 😀 a pred ovu som papala macu..bleeeee...ale ako vravim,uz to zacneme riesit s dokim
@palculienka2011 musim uznat,ze sa vobec nesustredis 😀 ziadna z nas... 🙂
ech, nie je to dobre vidieť na tejto fotke, ale je tam druhá akoby čiarka
@mistisa nie,brala som nechladeny 🙂 a vsimla som si,ze bublinky mi teraz nerobia dobre...aj rano,ked sa napijem mineralky,mam istotu WC 😀 a mrcha este neprisla...ale test rano negat. ☹ a cely cas som sa dnes citila total mrchovsky a ako som bola na WC,tak sa ta typicka mrchovska bolest zmenila na hnusnuuu pichajucu 😕 😕 divne no...ale grafik mam este dnes pekny 😀 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@fifitko25 zlatinko je to hrozne zle vidiet, neda sa ti z blizsia odfotit, krutim tu monitorom ako besna a pod urcitym uhlom tam daco vidiiiim 🙂 🙂 🙂 🙂
@bana_ba mozno by si na zaciatok mohla skusit ovu testy, co ked mas ovulu iny ako 14. den? alebo si vies odsledovat podla hlienu?
@palculienka2011 joooooooooj, keď sa tu nedá vtrepať fotka lepšej kvality, skúsim ešte do albumu, či to bude lepšie 😠
@bana_ba ja som len teraz zacala merat a je to sranda 😀 a inak odsledovat..nooo...teoreticky pri ovulke niektore pocitujeme bolest v podbrusku,napatie v prsiach...a dolezity je hlienik...napriklad podla hlieniku by som povedala,ze som mala ovulku 16 DC a podla teploty az 23 DC...tazko povedat...alebo super su ovu testy.aj ked ja som ho este nepouzila...ale tie ti presne povedia 🙂
@palculienka2011 neviem 🙂 ale ak mi napises,ktory je ten najplodnejsi lahko to zistim 🙂 pocula som,ze ovu testy su nespolahlive,ci?

@bana_ba ahoj, vitaj a nesmut 🙂 zacina sa tu formovat nova marcova skupina a v jednote je sila...to dame...skor ci neskor 😉