icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
14. feb 2012

@bana_ba ahoj, vitaj a nesmut 🙂 zacina sa tu formovat nova marcova skupina a v jednote je sila...to dame...skor ci neskor 😉

mata_ba
14. feb 2012

@fifitko25 urcite dostanes nieco 🙂 mrchu ee

@mistisa rozky boli nejake tvrde 😀 nove?ani nic...teda...mala si niekedy pocit,ze si nieco ihned musis kupit?kupovala som kolegovi pivo a v tom mi udrel do oci radler..okamzite bol v kosiku,v robote som sa tak zchuti napila a netrvalo dlho a letela som na WC 😖 doteraz ma bolelo brucho typicky mrchovsky a potom zacalo pichaaaat ako o zivot...divne 😒

@franzziska ja by som vam vseeetko kupila,ale nemozem..na co mate tych chlapov?! 😉
to nebolo teraz..on si s nou pisal este pred svadbou a vedela som o tom..len to bolo inak ako my to podal on..tak som mu povedala,ze nech ma neklame,lebo to bude zle...ale uz oki..vyzehlil si to ruzickou 😅

mata_ba
14. feb 2012

@vavenecka jeeeeeeeeeej,dakujeeeeeeem 🙂

kandee1201
14. feb 2012

@mata_ba radlera v robote? 😀 tak to hej

kandee1201
14. feb 2012

zacala som sa ucit hackovat detsku ciapocku 🙂 a k podivu celkom mi to ide 😅 inak pekneho Valentiina kocky

mata_ba
14. feb 2012

@kandee1201 ked musis,tak musis 😀

mata_ba
14. feb 2012

Tak toto sa mi este nestalo baby 😀 beham si tak po tescu,idem kupit kolegovi pifco a ako tak idem popri pivach,v tom mi do oci udrel radler...nenormalna chut ma zachvatila,tak radler uz aj lezal v kosiku 😀 pridem do roboty,hned ho otvaram a mnaaaaaaam...ale len na chvilku..netrvalo dlho a z mnaaaaam bolo bleeeeeeeee na zachode...a k tomu takeeeeeeeee pichanie v podbrusku,ze hotovo...tak uz radler chudacik sam stoji vedla na stole...
a nemohla som odolat a kupila som svagrinke 5 bodyniek pre drobca..ta uz to ma za par...a mozno budem krstna 😅 😅

bana_ba
14. feb 2012

@palculienka2011 neviem,ci nieco robim zle,ale vsetko musim pisat 2x 🙂 takze sa pridavam k skupine mesiac marec 🙂

mata_ba
14. feb 2012

@vavenecka to nebolo teraz..on si s nou pisal este pred svadbou a vedela som o tom..len to bolo inak ako my to podal on..tak som mu povedala,ze nech ma neklame,lebo to bude zle...ale uz oki..vyzehlil si to ruzickou

bana_ba
14. feb 2012

@palculienka2011 napises mi kolko sa vy uz snazite a ci ste uz skusali nejake triky? 🙂

mata_ba
14. feb 2012

@bana_ba Ahojky,vitaj medzi nami 🙂 my sa snazime polroka a nic...teraz ked pride mrcha,idem na hormonalny profil..ty uz mas nejake vysetrenia za sebou?alebo manzel?

palculienka2011
14. feb 2012

@bana_ba my stvrty cyklus...a zatial mam za sebou mesiac merania bazalky-ale pre mna nevyhovujuce, pijem alchemilku, grepovy dzus na ovu hlien, ananasovy na uhniezdenie a tento mesiac ordinujem mm macu...a mm je objednany na spermiogram a ja kupujem ovu testy...inac ale vooobec sa nesustredim len na otehu 😀 😀 😀 😀 😀

bana_ba
14. feb 2012

@mata_ba ahoj,tak to sme na tom podobne. my sme sa rozhodli pockat rok, ked som bola nazaciatku snazenia na preventivke,robil mi sono a povedal,ze som v poriadku a dalej som neriesila. mm zatial nepodstupil vysetrenia. mam normalny 28dnovy cyklus,teplotu si nemeriam, ovu sa riadim len orientacnym 14-stym dnom,ale snazime sa pravidelne 🙂 nemyslela som si,ze to pojde tak tazko :(

bana_ba
14. feb 2012

@palculienka2011 ja nerobim zatial nic 🙂 ale dnes som kupila alchemilku a macu a este kys.listovu. neda sa mi nemysliet na to a dni pred mrchou su otrasne :-/

mata_ba
14. feb 2012

@bana_ba to poznam doverne 😀 ja som nikdy ani HA nebrala a vidis...ale teraz som sa rozhodla,ze ak pride mrcha (meska dni,test negat.),co pride urcite,tak idem 3 DC a 20 DC k lekarovi na horm.profil...a ak budem ok,poslem draheho na spermiogram..a popri tom pijem alchemilku,tiez papam grepy pred ovulkou a po ovulke tiez ananasovy dzus ako @palculienka2011 🙂 na tom tu asi vsetky ficime 😀 😀 😀 a pred ovu som papala macu..bleeeee...ale ako vravim,uz to zacneme riesit s dokim

fifitko25
14. feb 2012

baby čo poviete na tento môj test? takto som ho našla teraz doma, keď uschol.... nie je to divné? kým bol mokrý, nič a keď uschol, akoby sa čosi ukazovalo....ale zas prešlo veľa hodín odvtedy, robila som ho 5:30 a vraj po pol hodine už nie sú výsledky správne.....

bana_ba
14. feb 2012

@palculienka2011 musim uznat,ze sa vobec nesustredis 😀 ziadna z nas... 🙂

mistisa
14. feb 2012

@mata_ba ooo budem hladna chacha 😀 aspon nepriberiem 🙂 no moja veru mala a zareagovala som presne tak isto ako ty a myslim ze zhodou okolonosti to naposledy bolo tiez pri radleriku.o moja tak to si asi z chuti vypila nie?alebo nebol moc studeny?a mrsina dosla? dufam ze nie hm?

fifitko25
14. feb 2012

ech, nie je to dobre vidieť na tejto fotke, ale je tam druhá akoby čiarka

mistisa
14. feb 2012

@fifitko25 mojko skus este zajtra hm? mrchu este nemas ze?

bana_ba
14. feb 2012

@mata_ba takze zacinam dzusikovat 😀 hej zaregistrovala som tvoje cakane na mrchu 🙂 snad uz nedojde 🙂 no a kedze neviem kedy mam ovulku,tak mi to mozes lriblizit ako to odsledujem? okrem merania teploty,to robit nechcem 🙂

fifitko25
14. feb 2012

@mistisa ale to nič nebude, škoda, že tá fotka je zlá a neostrá, v plnej kvalite je tam vidieť takú tenučkú linku či čo... len od testovania ubehlo skoro 10 hodín, takže je to isto pasé

mata_ba
14. feb 2012

@mistisa nie,brala som nechladeny 🙂 a vsimla som si,ze bublinky mi teraz nerobia dobre...aj rano,ked sa napijem mineralky,mam istotu WC 😀 a mrcha este neprisla...ale test rano negat. ☹ a cely cas som sa dnes citila total mrchovsky a ako som bola na WC,tak sa ta typicka mrchovska bolest zmenila na hnusnuuu pichajucu 😕 😕 divne no...ale grafik mam este dnes pekny 😀 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

palculienka2011
14. feb 2012

@fifitko25 zlatinko je to hrozne zle vidiet, neda sa ti z blizsia odfotit, krutim tu monitorom ako besna a pod urcitym uhlom tam daco vidiiiim 🙂 🙂 🙂 🙂

mata_ba
14. feb 2012

@fifitko25 mojka,ja by som to nebrala nijak..je to uz dlha doba...a aj oni pisu,ze sa to uz nema kukat...neber to ako predmezne...

palculienka2011
14. feb 2012

@bana_ba mozno by si na zaciatok mohla skusit ovu testy, co ked mas ovulu iny ako 14. den? alebo si vies odsledovat podla hlienu?

fifitko25
14. feb 2012

@palculienka2011 joooooooooj, keď sa tu nedá vtrepať fotka lepšej kvality, skúsim ešte do albumu, či to bude lepšie 😠

mata_ba
14. feb 2012

@bana_ba ja som len teraz zacala merat a je to sranda 😀 a inak odsledovat..nooo...teoreticky pri ovulke niektore pocitujeme bolest v podbrusku,napatie v prsiach...a dolezity je hlienik...napriklad podla hlieniku by som povedala,ze som mala ovulku 16 DC a podla teploty az 23 DC...tazko povedat...alebo super su ovu testy.aj ked ja som ho este nepouzila...ale tie ti presne povedia 🙂

fifitko25
14. feb 2012

@mata_ba tiež si myslím, že je to nanič 😒

bana_ba
14. feb 2012

@palculienka2011 neviem 🙂 ale ak mi napises,ktory je ten najplodnejsi lahko to zistim 🙂 pocula som,ze ovu testy su nespolahlive,ci?