Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba 24DC - 10DPO
http://www.fertilityfriend.com/home/29bfb5
Babyyyy jak sneziiii, idu vianoce :D
@bubacik5 😀 😀 😀
@fifitko25 @mata_ba ...a všetky ostatné kočky...tak ja dnes 33DC a včera len tak zo srandy ráno som dala test a bol samozrejme negatívny, nič iné som ani nečakala, takže ma zase tak hnusne naťahuje mrchaňa jedna 😠 😠 😠 😠 😠 ...po HAK som už mala pekné cykly 28-29 dňové a teraz toto...posledné dni už nemám ani žiadne príznaky...tak už len čakanie zostáva, ale aspoň si nebudem nič nahovárať, že možno to vyšlo, test by mi už isto iste ukázal...mrzí ma, že ani jednej z testovacích adeptiek to nevyšlo, je to nejaké teraz na ho... celé, nejak sme poľavili s novými tehuľkami...prajem vám krásny dník babuľky a už nepíšte toľko, bo je to nestíham čítať, ale ma zaujíma každé písmenko, tak potom čítam jak o dušu a ostatné povinnosti idú bokom... 😅
Čaute lasky niečo nove?
@franzziska no neviem ved nejako mrcha nechodi nikomu.ani mata ba ani fifitko hm.zaujmave ale je ze kazda testuje a testy su nulove ☹ asi vadne vyrobky 🙂 no a ty? ty si ako na tom?
@mistisa aha..chapem...no u mna klasika..pred tyzdnom som mala spinenie..takze tak
@franzziska iba spinenie? nie mrchu?
@mistisa ano
@fifitko25 márišku sediva, to neviem ani precitat 😠 kolko % spermii ma OK?
@l_e_n_o_c_k_a celkový pohyb: 62 % imobilné 38 % neprog. 23 % rýchlo prog. 19 % pomaly prog. 20 %
TZI faktor 2,02
vyznáš sa v tom?
@vardzikova ahooj,co noveho? 🙂

@mata_ba je ti aj zle? ja mam od rana taky divny pocit . ako keby som mala nieco v krku co chce ist von ale nic