icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012
purina12345
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja, ako mrcha? už skončila?

mistisa
15. feb 2012

@franzziska nooo ze by sme boli viacere na dobrej ceste k tehu? 😀

mistisa
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ajoj no co moja ako? co mas nove? 🙂

mata_ba
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahooj,ako? 🙂

mata_ba
15. feb 2012

babulky,este mam otazku...mali ste niekedy pocit,ze ked ste sa vycikali,mali ste par sekund na to pocit,ze by ste zase?ale pocit je len chvilkovy...teda mala som to pri zapale moc.mechura,ale to boli bolesti atd..teraz nic...teda okrem vytoku..ale neboli nic,nesvrbi..

azzura
15. feb 2012

@purina12345 dakujem 😉

azzura
15. feb 2012

@mattuliatko30 ja som dnes 3DC, tak uz sa tesim na prirodzenen snazenie a potom po dalsej mrche ideme na to IUI 😀

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@mistisa @mata_ba @purina12345 mam len take spinenie, ale velmi malo,,, je to na dobrej ceste 🙂 od dnes som zacala naplno merat BT, tak som zvedava, ci mi graf vyznaci ovulku... bo minuly mesiac mi nic nevyznacilo 😖
za 2 hodiny u nas napadlo asi 25 cm snehu a stale husto sneží, tak mam o zabavu postarane... musim natočit frézu a dat to do poriadku, bo ani z garaze nevyjdem 😅 ja uz chcem leeeeeeeeeeeeeto 😉

mata_ba
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj jaaaa...teplucko 🙂 a super,ze konecne konci ta svinucha 🙂

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@mata_ba veru super... tento mesiac ma perny ☹ musim dnes zavolat do Heliosu a dohodnut si konzultaciu s doktorkou... mam strach, aby nas zas nieco neprijemne neprekvapilo 😠

mata_ba
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak hadam to uz bude len dobre 😉 drzim pasteeee

fifitko25
15. feb 2012

@mistisa bola ružička aj mozzartove pralinky v srdiečkovom balení aj večera 😀 len to čoro-moro sme nedali, lebo sme boli akýsi rozbití a najedení 😀 tak možno dnes, ak nepríde červená 😉

fifitko25
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a som rada mojka, že ti je lepšie 😉 tu tiež stále sneží, už mám depresiu z tohto počasia 😖 keď nie sú extrémne mrazy, tak extrémne sneží 😠 😠 😠

mistisa
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a jaaj no mojko tak bude to snad dobre 🙂 no tu tiez dobre kyda len ja mam vyhodu ze som v panelaku 🙂 cez leto by som ale bola radsej na domceku niekde 🙂 no aspon ze mrsina ti uz konci moja 🙂 neboj nic daj vediet ako si dopadla na konzultacii oki? ja cakam mrsinu a potom zas dokimu.teraz mam pauzu kym nepride 🙂

fifitko25
15. feb 2012

@elebe myslím si, že pri folikulometrii je asi lepšie vnútorné sono, ako vonkajšie, lepšie vidíš všetko, čo je potrebné, vajko, vaječníky, maternicu aj priechodnosť 😉

mistisa
15. feb 2012

@fifitko25 no ako dobre mojko no u nas nebola vecera ani mozzartove pralinky ale bolo coro moro 🙂 tak dnes mam dobry den 😉 no ziadna mrsina nech sa neukazuje 🙂 minimalne dnes nie 🙂

elebe
15. feb 2012

@fifitko25 ale ja som išla k nemu len tak že či sa madam ovulka ráči dostaviť....nebola to folikulomerií...a predtím mi robieval aj vnútorné sono...keď mi pozeral maternico vaječníky a tak... 😕

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@fifitko25 aj ja mam z toho depku ☹ ani sa mi pracovat nechce ked vidim ako pada... ale nastastie prisiel ocino, vycistil mi krb a ze ide urobit poriadky zo snehom 😀 tak ma trosku odbremenil 😉 😉 😉
Zuzi teraz ma napadlo, ze ani neviiem aku diagnozu povedali tvojmu mm z toho spermiogramu?

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@vavenecka micinka, vcera som robila huspeninku 😀 u nas sa to vola studeno 😀 poslem ti jedno po UPS? 😀 😀 😀 😀

fifitko25
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a oligoasthenothreratospermia - uf ani napísať to neviem 😅

fifitko25
15. feb 2012

@elebe tak skús ísť na meranie, možno budeš potom múdrejšia 😉

elebe
15. feb 2012

@fifitko25 nabud.týždeň idem objednať drahého na SPG a potom navrhnem dokimu stimuláciu...ale musím mať SPG...Ďakujem pekne za rady 😉

franzziska
15. feb 2012

@mistisa ja neviem, koho tym myslis?

mata_ba
15. feb 2012

zase musim cikat 😠

mata_ba
15. feb 2012

@franzziska a povies mi preco si smutnucka?preco ti smutni ☹ ?

franzziska
15. feb 2012

@mata_ba a vycikala si sa? 😀 hm mam taku naladku..a @vavenecka ked tu je tak sa mi venuje a mi ju vzdy zlepsi a neni tu 😠 😀

mata_ba
15. feb 2012

@franzziska este nie...este to drzim 😀 ved som bola pred polhodkou 😠 to by bol len cvr 😀
ale nesmuuut...co ta mam dojst zgulovat?? 😉

fifitko25
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a inak aj keď je tá diagnóza brutálna, čo som našla na nete, berieme to zatiaľ trošku s rezervou, lebo mm bol chorý, keď dával vzorku a navyše nám do výsledku nenapísali sterilitu, ale doporučenie na IUI, takže isto máme nejakých živých bojovníkov 😉

yvi83
15. feb 2012

Ahojte baby..tak ja dnes 21DC a po IUI, nic necitim len ma podbrusko obcas pobolieva 😉