Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 ano vyznam sa, mozes porovnas s nasim 😢
u nas : celkovy pohob: 70%
rýchlo prog: 19%
pomaly prog: 32%
neprog: 19%
imobilne: 30%
Stupen prog: 2
Index motility: 140
Normálne: 0,5%
Abnormálne 99,5% 😢
Patologia hlaviciek: 99%
Patologia strednej casti: 41%
Patologia bicika: 22%
27.2. mame konzultaciu v Heliose, tak dufam, ze to dobre dopadne...
@l_e_n_o_c_k_a čo znamená tá patológia? my máme abnormálne 100 % tiež mojka ☹ bičík máme 40 % a stredná časť 62 %, takže sme na tom asi ešte horšie ako vy ☹
@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a BABY!!ziadne zle myslienky a plackovia..pekne hlavu hore,vitaminky a onedlho sa budete pretekat,ktora ma vacsie brusko!!!
dobreeee raaaanko 😀 😀 😀 😀 😀
@mata_ba ty ocuvaj, ty si nejaka podozrivaaaa 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a
@mata_ba ja to beriem športovo, aj mm, čítala som na mnohých fórach, že žiadny muž nemá 100 % normálnych bičíkovcov, je to chorobami a dobou, v ktorej žijeme 😉 mňa teší fakt, že nám nenapísali sterilitu, toto zvyšné sa dá liečiť a dopovať vitamínami a potom, dnes existujú v medicíne už iné zázraky,k dieťatku sa nejako už prepracujeme 😉 😉
@l_e_n_o_c_k_a pošli ten link do IP mojka, please 😅
@fifitko25 ahoj, ani ty furt nic?? toto co jee? 😲 kukam na ten tvoj spg, brdo, ale aj tak nechapacka, ved si sama zistila, ze babo ste schopni splodit, tak urcite nie je vsetko take cierne, ako to vypada 😉 ja som takaaaa zvedava na ten nas spg
@palculienka2011 no ved toto 😀 uvidime...povedal slepy 😀
@palculienka2011 ešte nič, bolí bruško mrchovsky 😠 no keď bol mm na spg, tak mal 3 dni teplotu a teplota zabíja žraloky, tak to berieme s rezervou 😉 teraz ho dopujem vitamímni a uvidíme o mesiac, či sa to vôbec zlepší, alebo nie a potom sa rozhodneme, čo ďalej 😉
@l_e_n_o_c_k_a @fifitko25 ale vy to zmaaaknete 😉 prinajhorsom doki vyberie najsportovcov a bude 😉
@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a baby, odskusam ja ake to je sexikovat so striekackou a potom Vam dam vediet 😀 😀 😀 😀 . Musim vyhrabat nas smg, aby som si ho s vasimi porovnala
@mata_ba ahooj mojka tak dnes som bola pre výsledky zo štitnej a vpiatok som sa objednala k dokymu .. predstav si že si musim zaplatiť prachy aby ma objednala skôr lebo inak by ma dala až na marec... ja jej hovorim že som tehotna a to znamena že asi niečo nebude v poriadku a potrebujem nato lieky..a onaže ked chcete tak si musime zaplatiť prednostne vyšetrenie.. ako logicky že chcem lebo sa mi nechce ešte mesiac čakať .. ved to je už chore v tom našom štate
@vardzikova ahoj, nerozčuluj sa, to ti neprospieva. Ako keby si nevedela ako to na tomto svete chodi 😠
@palculienka2011 mojka ake dobre ranko? ved už je obeeed 😀 😀 😀 😀 😀 pozeram že to maš trošku popletene 😀 😀 😀
@vardzikova ahoj...sa vykasli na prachy, v tomto state uz davno nejde o zdravie cloveka 😠 drzim palce, aby vsetko dopadlo dobre, ale urcite dopadne 😉
@azzura no ale tak nerozčuli ta to ... ci bože .. taketo svinstvo ale predstav si že dnes som vysedela pol dna v čakarni len kym ma objednali na endo... a to mi davala termin až v aprili, potom som sa nato vysrala išla som za gyn. a on mi odporučil na sidlisku tri ineho dokyho tak som tam zavolala a ona ma chcela objednať až na marec čož bolo lepšie ako april ale aj tak neskoro ... no ale nakoniec ked si človek priplati tak to ide 😠

@mata_ba ale co by.... ziadne skore uzavery