Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 jooj lasko ja už nad tymi vysledkami ani radšej neuvažujem lebo som v strese raz je to hematon raz toto ... ach jaj 😒 ale inak sa mam faj ale zasa ma začal trapiť moj žaludok už to vyzeralo že to prešlo ale mylila som sa 😠
@palculienka2011 mojka ty si na PN? prečo ? 😒
@vardzikova ano zlatko, peniaze otvoria kazde dvere a zrazu zistis, že aj nemožne je možne. Hmm, musis sa s tym zmierit, lebo inac ta porazi 🙂
tak to čo je vonku za chvíľka???? som odhrabovala sneh pred domom pol hoďku a to len chodník a kým som došla na koniec už bolo pred dverami zase nasnežené...auto z garáže by som ani nevytiahla...idem ja pokračovať v odhrňaní, lebo je to hrúza...a som si myslela, že mi taký intenzívny pohyb pomôže na spustenie pani milostivej červenej...tak som naštvaná... 😠 😠 😠
@vardzikova neboj nic, este zo dva tri tyzdne a bude ti dobre, nevolnosti zmiznu, hematom sa vztrebe, stitna sa polieci a mozes si uzivat tehulovanie 😉
@azzura 😠 😠 😠 😠 😠 svinsky štat bodaj by ho porandalo 😠 😠 😠 a inak lasko ako?
@palculienka2011 joj moja keby si mala pravdu 😀 😀 😀 😀 ale doma sa neskutočne nudim niečo neuveriteľne 😠 😠 😠 😠 😠
@vardzikova cica nenervač!!!!!!!!!!!!!!! Ja sa mam fajn, iba to brucho kedy splasne....ved ta tehotna kolegyna ma mensie ako ja 😠
@vardzikova dostala som v nedelu v noci hnacky, potom grcanie, totalne spatne mi bolo, do toho mrchu, doktorka mala podozrenie na slepak, tak sup do nemocky, tam mi robili rozne vysetrenia, slepak vylucili, potom bolo zase podozrenie na zapal, dalsie testy, aj to sa vylucilo, nezistili co mi je, asi dake predrazdenie zaludka, tak som doma...ale uz lepsie 🙂 tak oddychujem, buduci tyzden mame jarne prazdniny, tak si dva tyzdne oddychnem od roboty, pekne poovulujem a snad sa na nas stastie usmeje 🙂
@vardzikova ani sa ti necudujem, ja som doma treti den a tiez uz neviem, co so sebou, tak len spim, aby mi cas rychlejsie usiel 😀
@azzura a čo ta nafuklo či čo? 😀
@vardzikova ved to brusisko mam este z tej laparky, dnes je 2 tyzdne co mam po zakroku a brucho furt ako svet 😠
@palculienka2011 fiha tak ty maš v podstate prazdninky potvora jedna 😀 😀 ja si dnes skočim kupiť podpiru lebo všetky čo mam tak su mi male.. a už ma nebavi si ich stale upravovať, len musim počkať na vychadzky
@palculienka2011 mojka ale ja nedokažem spať po obede ani do obeda .. lebo potom by som nespala v noci ..takže len ležim v takej zvlaštnej polohe a kukam telku
@azzura jaaaj ja sa pamatam že som vtedy len prdkala a prdkala asi som vyprdkavala ten vzduch čo som mala v bruchu 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova sak v telke nic nejdeeee 😠 😠 😠 😠 ja som zo zufalstva zacala kukat ordinaciu v ruzovej zahrade 😀 😀 😀 😀 no ale ja zase so spankom problem nemam, doobedie prespim, poobede sa prebavkam tu s vami a vecer ma bavi moj mm 😀 😀
@palculienka2011 no ved to že v telke nejde nič ... tak ja ordinaciu nemusim.. a ja večer nemožem sex takže .. je to na prd 😀 😀 😀 😀
@vardzikova no my teraz tiez abstinujeme, takze hrame karty a taak 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 karty? mojka ... my hrame ACTIVITY ... super hra neviem či poznaš
@vardzikova poznam, ale ako to hrate vo dvojici prosim ta? 😀
@palculienka2011 noooo to by si pozerala ,.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova Ahojky. Citam ze mas nevolnosti. Chcem sa ta opytat v ktorom tt ti zacali lebo ja som v 6tt a este nic ... 😒
baby odkedy je dobre jest tie semiacka a grepak pred ovulou?staci par dni pred, ci uz teraz, 3dc mam zacat? aby som sa nepredavkovala 😀 😀 😀 😀
@vardzikova no zial,tak to funguje vsade...clovek moze aj umriet,ak nema na zaplatenie...ale nerozculuj sa..musis byt v klude 😉

@vardzikova 😀 😀 😀 to vies, ranne vtace dal doskace, ale skoro sa unavi 😀 😀 😀 uzivam si pnku, jak sa da 😀