icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

red_kika
15. feb 2012

@mata_ba ale co by.... ziadne skore uzavery

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@fifitko25 ano vyznam sa, mozes porovnas s nasim 😢
u nas : celkovy pohob: 70%
rýchlo prog: 19%
pomaly prog: 32%
neprog: 19%
imobilne: 30%
Stupen prog: 2
Index motility: 140
Normálne: 0,5%
Abnormálne 99,5% 😢
Patologia hlaviciek: 99%
Patologia strednej casti: 41%
Patologia bicika: 22%

27.2. mame konzultaciu v Heliose, tak dufam, ze to dobre dopadne...

fifitko25
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a čo znamená tá patológia? my máme abnormálne 100 % tiež mojka ☹ bičík máme 40 % a stredná časť 62 %, takže sme na tom asi ešte horšie ako vy ☹

mata_ba
15. feb 2012

@red_kika no ved uvidime co dalej..dnes som napr.zacala cikat kazdu hodinku..a nech som vypila od rana pollitra cajiku..ale ktovie,ci nie som prechladnuta..

red_kika
15. feb 2012

@mata_ba podla kazdej tehotenskej knizky je to tiez priznak tehotenstva - zvysena potreba cikania 😎

mata_ba
15. feb 2012

@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a BABY!!ziadne zle myslienky a plackovia..pekne hlavu hore,vitaminky a onedlho sa budete pretekat,ktora ma vacsie brusko!!!

mata_ba
15. feb 2012

@red_kika hej viem..uz som sa dnes pytala,ci mali niekedy pocit,ked sa vycikali,ze musia zase,aj ked je to len chvilkovy pocit..a ozvali sa dve -tehulka a maminka 😀

palculienka2011
15. feb 2012

dobreeee raaaanko 😀 😀 😀 😀 😀

red_kika
15. feb 2012

@mata_ba no vidis - a pri takych teplotach ake mas, to proste musi mat len jeden vysledok 😵 😵

palculienka2011
15. feb 2012

@mata_ba ty ocuvaj, ty si nejaka podozrivaaaa 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@fifitko25 uz ste kupili nejake vitaminy? ja som opat objednala to co v Heliose odporucili Tribulus a Carnitargin od jednej firmy zo Ziliny... ak chces poslem ti link na nich

@mata_ba mať tvoj optimizmus milacik 😉

azzura
15. feb 2012

@yvi83 ahoj, ozaj a kedy by ne-mala dorazit mrchana???. Ja idem buduci tyzden na folikulimetriu, takže tento cyklus skusime len tak, aj tak mm je chory. Uz aj ja by som to chcela mat za sebou

fifitko25
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a
@mata_ba ja to beriem športovo, aj mm, čítala som na mnohých fórach, že žiadny muž nemá 100 % normálnych bičíkovcov, je to chorobami a dobou, v ktorej žijeme 😉 mňa teší fakt, že nám nenapísali sterilitu, toto zvyšné sa dá liečiť a dopovať vitamínami a potom, dnes existujú v medicíne už iné zázraky,k dieťatku sa nejako už prepracujeme 😉 😉

fifitko25
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a pošli ten link do IP mojka, please 😅

palculienka2011
15. feb 2012

@fifitko25 ahoj, ani ty furt nic?? toto co jee? 😲 kukam na ten tvoj spg, brdo, ale aj tak nechapacka, ved si sama zistila, ze babo ste schopni splodit, tak urcite nie je vsetko take cierne, ako to vypada 😉 ja som takaaaa zvedava na ten nas spg

mata_ba
15. feb 2012

@red_kika nemusi..aj minule som si bola ista a zacala sa tesit,ze jupi,bude babo..dokonca aj moja mama si bola ista..ze mam leskle oci a som ina atd..a ho...takze kym mi ujo doki nepovie,ze som tehu,neverim tomu..

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 no ved toto 😀 uvidime...povedal slepy 😀

red_kika
15. feb 2012

@mata_ba 😵 neboj aj to bude o par dni 😵 😵 😵

fifitko25
15. feb 2012

@palculienka2011 ešte nič, bolí bruško mrchovsky 😠 no keď bol mm na spg, tak mal 3 dni teplotu a teplota zabíja žraloky, tak to berieme s rezervou 😉 teraz ho dopujem vitamímni a uvidíme o mesiac, či sa to vôbec zlepší, alebo nie a potom sa rozhodneme, čo ďalej 😉

mata_ba
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a @fifitko25 ale vy to zmaaaknete 😉 prinajhorsom doki vyberie najsportovcov a bude 😉

mata_ba
15. feb 2012

@red_kika par moze byt aj 99 dni 😀

red_kika
15. feb 2012

@mata_ba 😝 ja som myslela na povedzme 10 - nech sme aspon v 5tt 😵

azzura
15. feb 2012

@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a baby, odskusam ja ake to je sexikovat so striekackou a potom Vam dam vediet 😀 😀 😀 😀 . Musim vyhrabat nas smg, aby som si ho s vasimi porovnala

mata_ba
15. feb 2012

@red_kika juuuuuuj,to by bolooo 😀

red_kika
15. feb 2012

@mata_ba podla mna aj bude

vardzikova
15. feb 2012

@mata_ba ahooj mojka tak dnes som bola pre výsledky zo štitnej a vpiatok som sa objednala k dokymu .. predstav si že si musim zaplatiť prachy aby ma objednala skôr lebo inak by ma dala až na marec... ja jej hovorim že som tehotna a to znamena že asi niečo nebude v poriadku a potrebujem nato lieky..a onaže ked chcete tak si musime zaplatiť prednostne vyšetrenie.. ako logicky že chcem lebo sa mi nechce ešte mesiac čakať .. ved to je už chore v tom našom štate

azzura
15. feb 2012

@vardzikova ahoj, nerozčuluj sa, to ti neprospieva. Ako keby si nevedela ako to na tomto svete chodi 😠

vardzikova
15. feb 2012

@palculienka2011 mojka ake dobre ranko? ved už je obeeed 😀 😀 😀 😀 😀 pozeram že to maš trošku popletene 😀 😀 😀

palculienka2011
15. feb 2012

@vardzikova ahoj...sa vykasli na prachy, v tomto state uz davno nejde o zdravie cloveka 😠 drzim palce, aby vsetko dopadlo dobre, ale urcite dopadne 😉

vardzikova
15. feb 2012

@azzura no ale tak nerozčuli ta to ... ci bože .. taketo svinstvo ale predstav si že dnes som vysedela pol dna v čakarni len kym ma objednali na endo... a to mi davala termin až v aprili, potom som sa nato vysrala išla som za gyn. a on mi odporučil na sidlisku tri ineho dokyho tak som tam zavolala a ona ma chcela objednať až na marec čož bolo lepšie ako april ale aj tak neskoro ... no ale nakoniec ked si človek priplati tak to ide 😠