icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
15. feb 2012

@spula22 no,ale ked zajtra klesnem s teplotou,tak budem jasna..aaach..uz chcem 06:00 rano 😀

spula22
15. feb 2012

@mata_ba tak testikuj a napis 😀

mata_ba
15. feb 2012

@spula22 nemaj strach..rano sa bud budem jedovat a vyplakavat alebo vyplakavat a tesit sa 😀

mata_ba
15. feb 2012

pocuvajte,ked tak rozmyslam..preco sa odporuca na tehu testoch,aby sa vysledky neodcitavali po 5-10 min.?ved ak v moci nie je hcg,tak by to vobec nemalo ukazat druhu ciarku,nie??

palculienka2011
15. feb 2012

@mata_ba asi kvoli takym pripadom ako fifitko, ze sa jej po niekolkych hodinach farba rozpila a tvorila machule, ktore mohli ale nemuseli nieco znamenat

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 no ved hej..len ja som si uvedomila,ze minuly mesiac ako som mala taketo haluze,tak ked som sa o par dni kukla,mala som super ciarku...ale nebrala som to nijak..aj ked,mozno som bola tehu,lebo kramy boli hrozne..boleeeeeeeest a uplne hrce isli..

palculienka2011
15. feb 2012

@mata_ba z tohto dovodu ja tehu testy po hodine vyhodim do kosa niekde vonku, aby som nemala lakanie ist sa hrabat 😀 😀 😀 ak tam nieco je, bude to tam aj zajtra, pozajtra,...

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 no a to je to,ze by to nemalo ukazat ani o hodinu ci o tyzden..chapes...

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 mne treba zase cikat..mna trafi....

palculienka2011
15. feb 2012

@mata_ba uz aj mna zacina triafat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale moze to byt aj preto, ze mas po grc prazdny zaludok, tak tebou ta voda len pretecie...

palculienka2011
15. feb 2012

brdooo...to co zase vonkuuuu??zrazu len uplna tma v izbe, vietor taky, ze nam okna vyrazi, booozeee esteze som zachumlena v perinach 😀

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 ty si so mnou taka spolutrpitelka 😀 a naahodou,akurat som dopapala mandarinku 😀 😀 keby aspon malo co pretiect..ale 5 glgov??

palculienka2011
15. feb 2012

booozinku, dala bych si mandarinku...vlastne cokolvek okrem sucharov, caju a varenej ryze by bolo lepsie 😀 😀 😀 na chvilu ta opustam, idem sa sprch, smrdiiim 😀 😀

anlady
autor
15. feb 2012

@fifitko25 😨 to je nejaké komplikované,sranda,môj manžel má dvojča,ale jedovaječné.

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 aj ja sa tesim do sprsky a to su iba 4 hodiny 😀 a vies co..mne celkom chuti,ked si raz za cas dam ryzu s mrkvickou... 🙂 ale to maximalne tak 3 dni a dost 😀

nativanativa
15. feb 2012

@purina12345 micka ahoj , nevies preco mi nechce graf zaznamenat teplotu ? ty sa vyznas urcite ...
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac

aliaxa
15. feb 2012

@aknedz dufam ze bude vsetko v poriadku a som zdrava nerada by som zas nejake lieky brala teraz beriem duphaston a ide mi na nervy ale uz sa mi znizuju davky od pondelka budem uz len dve brat sa tak tesim 🙂

palculienka2011
15. feb 2012

@mata_ba ja ryzu fakt neznasam, jedine ryzovy nakyp a k cine ju mam rada, inac eeee teraz mam chut na kyslu zemiakovu polievku s luskovou fazulkou, taku ako nam v skole robievali 😀 😀 😀 ale neviem najst ziadny recept, ma to nejaky speci nazov?

aknedz
15. feb 2012

@aliaxa tak držím palce! Ja som sa v 5tt napchávala homeopatikami a teraz zase 😖 skriabe ma v hrdle a mam nadchu

aliaxa
15. feb 2012

@aknedz uha tak to nemas bohvieco ked si chora ...tak sa skorej uzdrav

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 bleeee..neznasam lusky 😀 😀 😀 a recept na tu luskovu?ci na ryzu s mrkvou?mojka,ked mas rada nakyp,tak si ryzu polej nejakou marhulovou alebo inou ovocnou stavickou..

aknedz
15. feb 2012

@aliaxa ďakujem 😉

spula22
15. feb 2012

@mata_ba hehe uz sa tesim 🙂 hned ako pridem z prace pozriem, ako si na tom 😀

palculienka2011
15. feb 2012

@mata_ba juj kebyze si mozem poliat tak polejem, ale mam naordinovanu prisnu dietu a bohvie, co by mi to so zaludkom urobilo 😖 len pri tej predstave mi nejak divne buble v bruchu 😀 😀 😀

palculienka2011
15. feb 2012

@mata_ba daaakujem ti, poklad si, ja kukam len recepty na mimibazare a tam je sice vsetko mnamooozne, ale uz podla obrazkov to nevyzera ľúbezno 😀 😀 takze hned ako vyzdraviem, bude luskovaaaa

mata_ba
15. feb 2012

@palculienka2011 a tu je este jeden recept http://www.schutou.sk/index.php/recepty/polievk...
no moja,tak to musis vydrzat..co uz...

mata_ba
15. feb 2012

@spula22 ja ti poviem ako na tom budem...negatiiivne 😀 ale ved uvidim podla teploty

fifitko25
15. feb 2012

@palculienka2011 moja kde byvas ked píšeš o fujavici?? 🙂 ja som zo ZA a tu je to celkom Ok 😀

palculienka2011
15. feb 2012

@fifitko25 v ba sa vsetci certi zenia, chvilu svieti slnko a v momentne tma, metelica a vietor buraaca..koniec sveta