icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
16. feb 2012

@su_san a potom,ze maju zeny vrasky..a preco sa asi tak chodi do obchodu?ach ☹ ja som 33 DC,ale uz sa chysta ta svina..

su_san
16. feb 2012

@fifitko25 tak aj ty čakáš mojka??? už sa modlím aby to prišlo, lebo som nafúknutá ako balón...mám väčšie brucho ako vardziková v albume.... 😉

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba ja este pockam aspon 4 mesiace a potom uvidim. je to hrozne ked chceme a nejde to. ja som sa uz akosi zmierila s tym a nejdem na to mysliet. ked to ma prist, tak to pride.

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 ved ano..ale ja chcem ist aj tak..kvoli zdraviu...

fifitko25
16. feb 2012

@su_san čakám ale radšej by som nečakala 😀 ale cítim bruško, preháňa ma už 3 dni aj prsia trošku bolia.... uvidíme, čo bude 🙂

anett6212
16. feb 2012

@su_san ahoj moja a teplota ako? ja som dostala na 32 DC. a pritom teplota bola este v ten den rano stale vysoka. tak neviem co sa to deje. dnes som uz 4 DC. takze priblizne o 10 dni bude ovulka. ale uz nejdem nic riesit. pockam este 4 mesiace ked nic, tak pojdem za lekarom. ale zatial si hovorim ked to ma prist tak to pride. a uvidime

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba to hej. to je pravda.

franzziska
16. feb 2012

@anett6212 @mata_ba @su_san @fifitko25
ahojte babeny, zelam krasny den 😉 😉 😉

dneska sa mame takto 😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/franzziska/g...

su_san
16. feb 2012

@mata_ba veď to a variť budem zo vzduchu...milujem ho, ale niekedy ma dokáže šoknúť asik ako teba ten tvoj...aj minule na mňa tak vyskočil, akože on to nemyslel zle mi to potom vysvetľoval, ale ja som už mala slzavé oči a neviem to vtedy ovládať...som veľmi precitlivená odkedy nemám HAK, predtým som bola ako stroj, viac taká umelá a mala som asi stálu hladinu hormónov a teraz to lieta ako chce...ale byť ženou je úúúúúúúúúžasné, nie??? 😲 😀 😀

azzura
16. feb 2012

@anett6212 my sa snazime 1,5 a z toho 1 rok za pomoci lekara, t.j. sme absolvovali vselijake vysetrenia a testy. Podla mna by si mohla ist aspon na ten HP, vsak sa spytaj doktora co ti na to povie

fifitko25
16. feb 2012

@franzziska aj tebe.... o chvíľu asi zapadneme snehom, tak už taký krásny nebude... budem na vás v tom snehovom iglu spomínať v dobrom 😀 😀 vôbec netuším, či sa dnes dostanem domov z roboty.... 😖

anett6212
16. feb 2012

@franzziska ahoj moja, podobne aj tebe. no pekne, takze mas ovulku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mata_ba
16. feb 2012

@franzziska ahoj..super,za chvilu mas ovulku...

su_san
16. feb 2012

@fifitko25 ja som to mala zo soboty na nedelu, také krče ako keby ma rezali a preháňalo ma tiež, vaječníky mi šli vyskočiť, tak som bola na 100-pro istá, že už to za chvíľku mám a potom to ustalo...a dnes je štvrtok a moje sympt=omy ako ich ja volám sú fuč, sem.-tam ma pichne v podbrušku, ale skoro vôbec, mám len taký hustejší biely výtok, ale menej ako som mala, tak sa smejem, že mám MS, len že bez krvi, že takú bielu verziu 😀
test ani nejdem robiť, snáď príde a utorok bol 32 DC a nič neukázal test, tak si myslím, že je to zbytočnééééééé vyhadzovať jednopaličkové testy do koša 😠

franzziska
16. feb 2012

@anett6212
@mata_ba
a podla coho to viete???

anett6212
16. feb 2012

@azzura dobre pojdem sa ho opytat a uvidime. a to mi len z krvi zisti? tam sa nic ine nerobi nie?

mata_ba
16. feb 2012

@su_san niekedy ano,niekedy nie..ale moze sa so mnou kazdy hadat,zeny to maju ovela tazsie ako chlapi..ovela...

anett6212
16. feb 2012

@franzziska ak je nizka teplota tak je ovulka aspon tak mi vraveli baby

su_san
16. feb 2012

@anett6212 ja teplotku nemerám, mne by sa to nedalo, lebo vstávam každý deň úplne inak, pracovné povinnosti sa inak nedajú zariadiť...som skúšala ovu testy a robila som 3testy v 12, 13 a 14 deň DC a boli úplne slabulinké čiaročky, neviem či som pila veľa vody alebo ako, ale na 15 či 16 deň som už nerobila, tak neviem a asik najviac toho hlienu som mala na ten 16 či 17 deň, ale nebol nejaký ideálny, skôr mokrý, tak neviem kedy bola ovu...som celá dáka pokazenáááá 😠 ...drž sa a huráááááá ovu za páááár dníííííí 😉

mata_ba
16. feb 2012

@franzziska ta oranzova cast je predpokladana ovulka...ale ovulacia zvykne byt posledny den nizkej teploty..po ovulke,ide teplota hore...napr.na FF ti ukaze ovulku po 3 dnoch stupajucej teploty..

franzziska
16. feb 2012

@anett6212 hej chapem, ale tak taketo nizke teploty mavam povacsinou cely mesiac...takze potom tam neni ten narast alebo pad teploty...takze tak som to mala aj po minule mesiace, tak cakam na koniec mesiaca....uvidim

fifitko25
16. feb 2012

@su_san hm, ale ten tvoj výtok je podozrivý 😉 😀 to môže niečo znamenať 😉 neskúsiš testovať v sobotu, ak nič dovtedy?? ja skúsim, ale skôr to vidím tak, že v noci alebo zajtra tu mám červenú 😠

azzura
16. feb 2012

@anett6212 hej, z krvy....to sa ide cca 3 DC a potom 20 DC...uz si presne nepamatam

su_san
16. feb 2012

@mata_ba ale chlapi to nevidia, my sme len podľa nich precitlivené a všetko moc dramatizujeme a prežívame a hľadáme za každou vecou to čo tam nie je... 😠

su_san
16. feb 2012

@franzziska ahoj, ja na prd, dnešné ráno začalo hrozne, tak už len červená a bude skvelý deň, ale už čakám, len ju zasnežilo asik 😒

mata_ba
16. feb 2012

@su_san presneee...si to vystihla...oni su pani sveta a my precitlivene zenske...

gelinka75
16. feb 2012

@mata_ba je mi to luto, co sa stalo na tej pumpe, ale v konecnom dosledku si to ty, ktora odtial odchadza prec s nim, ona je ta, ktora je chudera, a nie ty, niektore zeny uz zo zufalstva nevedia co robit, tak flirtuju pred manzelkami, aby si zdvihali sebavedomie...podla mna je to spravne, ze nasledujes svojho muza, ja som spravila to iste a nikdy si to nevycitaj, nema to zmysel, urobila si to pre vase dobro...
co sa tyka placu ked na mna niekto krici, teraz si uvedomujem, ze na mna nezvykne nikto kricat, lebo si to jednoducho nedovoli, ja prechadzam do protiutoku 😀 😀 muzi potrebuju urcitu slobodu, potom je vsetko v poriadku, ale na konci dna sa vrati k tebe..a na tom zalezi 😉 🙂

su_san
16. feb 2012

@fifitko25 ja už neviem čo je podozrivé a čo moje namýšľanie, nesnažím sa už hľadať za všetkým nejaké príznaky, myslím, že b to bol zázrak, veď test na 32 DC by už mal ukázať, bol to 10-kový a mi ten dala v lekármi a boli tam 2 kusy a pritom stál 2 ečká, mi povedala, že to balí ich firma a preto je to také lacné, ale spoľahlivé...tak ak to bolo spoľahlivé, tak nechápem kde tá veľavážená červená pani trčíííí...možno budeme spolu ak naraz dostaneme alebo ty možno ani nedostaneš......držím pästíky 🙂

anett6212
16. feb 2012

@su_san ja napr. na zaklade hlieniku neviem zistit ovu a aj testy mi stale vysli iba s kontrolnou palickou. a na zaklade teploty som to zistila len. je to tazke. som zvedava ekdy teraz bude ovu kedze mi meskalo 5 dni. tak to teraz bude vsetko rozhadzane

anett6212
16. feb 2012

@franzziska no neviem potom. ja som si merala teraz prvy mesiac. idem v tom pokracovat a uvidim ako ja.