icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

franzziska
16. feb 2012

@anett6212 si ten isty pripad ako ja 😀 tiez sa v hliene nevyznam...a ovu testy mi neukazali pozitivum cely mesiac...a tato teplota,no skusam...

anett6212
16. feb 2012

@azzura no dobre. uz som mu napisala mail. som zvedava co mi odpise.

anett6212
16. feb 2012

@franzziska ale je to zvlastne. test neukaze ovu a hlieny ja mavam cely mesiac bez prestavky. ja neviem co este mam vyskusat. mame sa snazit cez mrchu ci co. mam to vyskusat? nikdy som to cez nu este nerobila, ale neskutocnu chut mam na manzela. 🙂

mata_ba
16. feb 2012

@gelinka75 mojka ahoj..ale mne neslo o nu..mne slo o to,ako zareagoval v aute...ju mam u riti,s prepacenim...ja som mu nic nevytkla a ani nic,aby on zacal po mne hucat...ja nehucim po nom,tak on nebude po mne..a nehnevaj sa,ale to chcem tak vela,aby sa mi venoval 2-3 hodiny?aj to ked uz mozeme byt spolu,tak on sa ide hrat s lietadielkami a autom a neviem cim este...on ma slobodu celeeee dni...a ja ho nechavam,nech je chlapik stastny a takto mi to oplati??

su_san
16. feb 2012

@mata_ba a vidíš, teraz sa mi tu rozčuľujeme a oni v prácičke ani nevedia ako blbo nám to padlo...skúsenosti mi hovoria, že ani to nikdy nepochopia ako my vnímame takéto situácie, pozerajú sa na veci nejako cez tunel...ale jedno viem iste, kebyže so mnou flirtuje nejaký chlop, tak ho zderie z kože a mne to bude vyčítať ďalších 100 rokov... 😠

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba ja by osm reagovala tak ako ty na muza. ale ja by som bola este horsia. ja viem strasne vybuchnut ak vidim muza koketovat s inou. vtedy ma ide rozdrapit a pohadame sa vzdy a vsade

franzziska
16. feb 2012

@anett6212 mne to nikdy nevadilo 😀 😀 ale ja som ju nikdy nemala silnu, takze mi nevadilo a ted ju nemam vobec, takze ja keksikujem stale 😀 😀 😀

ja som sa snazila aj ten hlien, ale..cez ovu ma byt priehladny ako vajickovy bielok a lepkavy ci???

@mata_ba coze nejake problemy??

mata_ba
16. feb 2012

@su_san opat si trafila...minule mi napisal chalan, s ktorym som si kedysi davno pisala...napisal mi,ze sme krasny par,ze sme mali peknu svadbu podla foto a ze nam drzi palce a nakoniec napisal,ze ma ma rad...to si mala vidiet tu scenu..ale ze on odpisal byvalej,ze sa tazko dostaval z rozchodu,to je v poriadku...

su_san
16. feb 2012

@franzziska mne ukázali ovu testy také slabulinké paličky, duchov akože, ale nie tak ako v návode písalo, možno som mala merať ďalej a boli by na 15 či 16 deň koľajnice, ovu vraj mám, mi to lekár povedal keď som bola na preventívke na cca.18 DC, tak povedal, že ovu bola, že je tam nejaká tekutina či čo 😕 ...teplotku ja merať nebudem, nedá sa mi to kvôli práci, asik zostáva keksíkovať každý deň, cca. 5 dní pred a 5 po ovu a potom už len dúfať, že to vyjdeee 😝

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 ale to ja si uz zvykam,ze on je vzdy tutuli-mutuli k inym..ale ze nemozem na ich adresu nic povedat,to uz je sila..a hucat po mne nebude..a este zo mna spravil debila...

anett6212
16. feb 2012

@franzziska netusim aky ma byt cez ovulku. tak ja mam silnu prve tri dni. potm uz slabne. a ked som to spomenula muzovi ze cez mrchu mat keksik, tak mi povedal, ze len s kondomom 😒 je to hnusne. a ja by som sa citila divne. neviem no. je to take divne

gelinka75
16. feb 2012

@mata_ba neviem ako dlho ste spolu, ale to sa tak neda, ocakavat od neho, ze sa ti bude venovat 2-3 hodky, co myslis ako to funguje u nas? prideme z roboty, spolu sa najeme, rozpravame sa, potom si kazdy robi svoje, ci uz tv, alebo ine aktivity, ani nechodime spolu spat v rovnaky cas..tiez som na zaciatku bola obcas na nervy, ale podla mna je to tak dobre, sme spolu, ten pocit ze mam muza, ktory mi je oporou, je so mnou v jednom byte, mna to uplne naplna, nemusi byt pricapeny pri mne, ale viem, ze je tu pre mna 😉

mata_ba
16. feb 2012

@franzziska ale skoda reci..kukni 2-3 stranky dozadu..tam so to rozpisala..chlap ma nasral najviac ako sa dalo...

franzziska
16. feb 2012

@su_san a doktor ti to povedal na beznej preventivke? ako to zistil? lebo mne nic nechcel robit 😔
@mata_ba jaj vidim, sorrac...ale chapem ta...vies ako to je - chlapi neznasaju "hysterky"/nehovorim ze si/ a my zeny zas ked sa podivne spravaju k inym zenskym...nehovorim ze to presne toto bolo u vas, ale ide len o to ci tomu druhemu zalezi tak sa tak nechova..ale chapem ta...asi kazdej by to vadilo...:-/ tak uvidis ci pride so smutnymi ocami, mozno ano🙂
@anett6212 no neviem, mojmu to vobec nevadilo 😀

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba to aj moj. a ja som mu to raz vratila a to si mala vidiet ako sa on spraval. a to je kto? co si sa na neho smiala? a stale ked ideme spolu a niekomu sa pozdravim a je to chlap, tak hned kto je to?

su_san
16. feb 2012

@anett6212 ja cez MS tiež nie a ani nebudem, lebo drahý má panický strach z krvi a aj keď už som očakávaní, tak má obavy, že zrazu na rukách najde krv alebo na svojej pýche, to by nerozdýchal...ani pri pôrode nebude, mi to povedal, že by potom museli jeho ratovať a nech sa bábu a mne venujú 😒

nativanativa
16. feb 2012

@purina12345 práveže vôbec ...neviem prečo mi to robí

franzziska
16. feb 2012

@gelinka75 my sa snazime byt co najviac spolu..ako to ide..poobede sme spolu, jeme, kukame tv a ked on si robi svoje ako na pc alebo co, tak ja som pri nom..takze som tam aj ked sa mi "nevenuje"..a ked sa mu chce spat nez mne, tak spi pri mne 😀 😀 mne by asi vadilo robit "si veci po svojom osobitne" 😀

mata_ba
16. feb 2012

@gelinka75 sme spolu 4 roky,polroka manzelia..a vies co je zle?on je doma u seba,v rodnom domceku,rodicom pri riti..ja som furt ako u cudzich...on ma svojich kamosov a zaluby..ja som opustila vsetko..mam tam jednu-dve kamosky.jedna je casto v castej,druha je po operacii a nemoze sa s nikym stykat teraz..tak co ja mozem teraz??telka ma nebavi..ja som stavana na rozhovory,na spolocnost a podobne...teraz som zavreta v izbe,kym sa panko zabava...znasam to tazko..ale nic som doteraz nepovedala,nech je klud...a on bude po mne hucat

purina12345
16. feb 2012

@nativanativa a nemáš tam označený discarded?

mata_ba
16. feb 2012

@franzziska tentokrat mu smutne oci nepomozu...pokial si neuvedomi ako sa ku mne sprava a neospravedlni,nebudem sa s nim bavit..a opakujem,mne neslo o nu...ale o jeho reakciu,ked som na nu povedala jednu vetu...

su_san
16. feb 2012

@franzziska no robil mi vaginálny aj vonkajší ultrazvuk a som sa pýtal, že ako...a on, že vaječníky pekne nabehli, ovu už bola, že vidí dáku tekutinu, čo zostane ak praskne vajko...som to tak pochopila, snáď netrepem 😅
takže vy idete aj cez MS??? ja mám vtedy chuť, nie síce prvé 3 dni, lebo vtedy je to ešte silnejšie, ale tak 4 a 5 by som do toho kľudne šla, ale u drahého neprichádza do úvahy... 😔

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 ale vsak typicke..oni mozu - my nie..oni ked striedaju baby,su frajeri..my ked striedame chlapov,sme ku...

gelinka75
16. feb 2012

@franzziska no tak som to myslela, ze sme pri sebe a kazdy si robi svoje 😉 moj tiez nie je taky, ze chodi po vonku a kde kade, najradsej je doma a robi si svoje, aj ked ho niekedy uz posielam, aby isiel a nejde 😀

mattuliatko30
16. feb 2012

@mata_ba tak isto hej...ale kedy? 🙂 🙂

anett6212
16. feb 2012

@su_san presne tak. so mnou na kontroly a ultrazvuk chodit bude, ale pri porode teiz nechce byt. a ani ja to nechcem aby bol pri mne. sestra ked rodila, tak vravela, ze keby bol pri nej muz, tak by ho rozdrapila v tom momente. tak radsej ani ja nechcem ho mat pri sebe a on sam ani nechce.

mata_ba
16. feb 2012

@mattuliatko30 tak to ti neviem povedat..

gelinka75
16. feb 2012

@mata_ba no poznam taku babu co urobila presne to iste a uz maju dve deti a nie je "uplne" stastna, tiez opustila vsetko, ja som asi na tom rovnako, presunula som sa byvat inam, ani nemam moc kamaratky, ze ideme spolu niekam, pre mna to neni nevyhnutne, mam dost prace aj tak a som rada, ze nemusim nikam chodit 😉 a nejak neprezivam, ze som prec od rodiny, ked sa da tak zbehnem a mne to staci, asi som v tomto smere dost nenarocna

franzziska
16. feb 2012

@anett6212 hmmm asi ani ja manzela nebudem chciet pri porode..nechcem aby ma taku videl...a ktovie ako ma to bude boliet atd... 😨

su_san
16. feb 2012

@mata_ba presne chápem ako sa cítiš, keď vravíš, že nie si vo svojom, ale stále v cudzom...ja tak isto, ale na to sa nevyhováram, jeho mama je v poho a väčšinu času tu ani je je lebo chodí pracovať do zahraničia...ale sa mu nechce do prerábky domu, aby sme mali úplne súkromie, to len stále odkladá...ale inak je super, veď aj ten tvoj, no nie??? 😕