icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
16. feb 2012

@mata_ba 😀 😀 tak to neviem ani ja 🙂 uvidíme...podľa teplotky..rátam ,že zajra už asi poskočím

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba presne tak. boli sme v baumaxe a ja som sa vybrala svojim smerom ku kvetom a on siel k svojim veciam a po par minutach pozeram a vidim ho v druznej debate s dvoma blondinami ako debatuje a smeju sa a koketuju a ja som prisla k nim a ani ma nezoznamil s nimi. musela som sama povedat kto som. hovorim, že manzel nas ani nezoznami. ja som... a oni pozeraju a potom sme sli dalej a hovorim to co bolo a kto to bol? a on co sa staram a uz bol ohen na streche.

anett6212
16. feb 2012

@franzziska presne tak. a ako dlho sa snazite?

mata_ba
16. feb 2012

@gelinka75 tak ja som v tomto ina..len u mna je zle,ze ja sa furt tvarim,ze pohoda a potom vybuchnem..ale uz to tak nebudem robit..poviem hned co a ako..

@su_san ved ja si super vychadzam so svokrovcami..to nemozem povedat,ale..musim ho dostat mimo..on si musi konecne uvedomit,ze jeho zivot nie je len o praci a zabavkach...ked tak,nemal sa zenit a mohol byt "deckom"dokonca zivota..a napriek vsetkemu je jasne,ze ho velmi lubim..ale trapit sa nenecam...

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 tak toto by si zase mne nedovolil povedat,ze co sa staram...i ked ja tiez neviem,kto je ta jeho kamaratka z benzinky..a potom,co po mne vybehol,ked som si dovolila na nu povedat jednu vetu - hotovo...ale vsak nech...hovorim..ako kto ku mne,tak ja k nemu..

su_san
16. feb 2012

kočky, tak snáď sa dnešný deň ešte nejako zlepší...najskôr by to mohlo začať počasím...idem off, povinnosti volajú, veď keď som si už kvôli nákupu takmer zlomila nohu, tak aspoň idem z toho niečo uvariť 😝 pekný deň babuľky, cmuk

mata_ba
16. feb 2012

@mattuliatko30 tak to je inak super,ked si uz poznas cyklus..aj ja som si doterat myslela,ze vsetko viem a prd...ako naschval sa mi to cele zmenilo..od 10 rokov mam kramy rano,hned ako vstanem a minule o pol12 v noci...som zvedava co teraz..ale mam pocit,ze zase dojde v noci...

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba presne tak. chlapi su hrozni v tomto

dijusa
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no ved hej tak som myslela,ze ste uz boli na spg,ale nemyslela som,ze mate az take zle vysledky :-/ ja len na zaklade toho ze sa vam uz podarilo otehotniet...ci to bolo pomocou ivf?

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 ach..a nam zostavaju len oci pre plac..esteze mam vzdy slzy v zasobe 😖

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba presne. suhlasim s tebou

fifitko25
16. feb 2012

@su_san tiež sa už nezameriavam na príznaky,nemá to zmysel a len sa zbytočne stresujem 😠 teraz mi bolesť ustúpila a tlačí ma len ľavý prsník 😀 😀 no uvidíme, v každom prípade by som bola rada, keby sa to podarilo nám obom, asi sme aj menovkyne, ak tvoj nick hovorí o tvojom mene 😀

fifitko25
16. feb 2012

@dijusa no mali sme nie dobrú tú morfológiu, tam sa posudzuje životaschopnosť, tvar, bičíky a tak.... nič moc.... ale kým nenapísali úplnu sterilitu alebo niečo horšie, vždy je nádej to zlepšiť 😉 navyše sme mali naposledy 4 pozitívne testy, takže na tom až tak zle byť nemôžeme 😉

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba ja som zase 13 rokov dostavala stale v noci. a teraz posledne 3 cykly hocikedy cez den. a este aj prisla skor. a teraz mi meskala. naozaj mrcha si s nami robi co chce.

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 svinucha jedna 😖

franzziska
16. feb 2012

@mata_ba a co dneska ti dosla?

mata_ba
16. feb 2012

@franzziska nie..mozno v noci dojde..lebo teplota mi uz klesla...

nativanativa
16. feb 2012

@purina12345 nie , práveže vôbec...

mistisa
16. feb 2012

@franzziska @mata_ba @l_e_n_o_c_k_a @fifitko25 ahojkajte zlaticka a vsetky ostatne koceny 🙂 ako sa mi dnes mate? citam ze chlapi maju nejake svoje nervne dni tusim.coze sa im porobilo? a inak ako pokracujete? nieco nove? u mna stale nic mrcha nedosla ani bolesti nemam.len ma vcera zaujmavo pichalo na lavom vajecniku.nechapem nikdy som to nemala pri cakani na mrchu hm.mavate to niektora?

svintekova
16. feb 2012

Ahojte tak som opat medzi vami ako snažilka.

franzziska
16. feb 2012

@mistisa ajoj dobre dobre 🙂 vcera som bola kuknut ambulaciu jedneho odporucaneho doktora,takze zrejme k nemu dojdem..sice som este vahala nad niektorymi..ale v podstate clovek clvoek aj tak nema moc na vyber kedze mnohi neberu uz nove 😔 ale tento vyzeral fajn, taky sympatak..ted uz len ex dokimu to oznamit 😀 😀 myslis ze sa bude pytat na dovod odchodu? 😀 😀

a ty mas nieco nove?

mistisa
16. feb 2012

@franzziska viesco mojka ja ked som odchadzala od mojej dokinky tak som zavolala ze odchadzam nech mi nachystaju kartu.na dovod sa nepytali ale podmienka bola ze musim mat druheho gynekologa.dokonca som jej tusim niesla potvrdenie od tej ku ktorej som chcela ist ze ano ma druhu gynekologicku.viem ze mi musela potvrdit ten papier az potom som si mohla ist pre kartu.treba sa na to popytat ci sa nieco nezmenilo ja som menila dokinu asi pred 8 rokmi cca tak ci sa nieco nepomenilo.ja tak pomaly cakam mrchu i ked nazhnaky niesu ziadne len ma pichalo na tom vajecniku a neviem co to je.ale len vcera dnes uz zase nic.hm.a mam 6 den od vyvolavacky.zaujmave

franzziska
16. feb 2012

@mistisa hej o tom potvrdeni viem, aj ho mam...ja len ze ci nebudu robit problemy 😀 😀 ci im je jedno pokym zarabaju a maju dost pacientok ze ano? 😖 😖 ale preco im sem-tam odide pacientka to ich aj tak nezaujima... 😖

hm ale vyvolavacky by mali hned ucinkovat nie? ja som po tej jednej mala na druhy den krv...a kedy ides ku doktorke?

fifitko25
16. feb 2012

@mistisa ahoj mojka, u mňa tiež nič nové, mrcha nikde, bruško trošku bolí.... akurát nakydalo kopu snehu, som zvedavá, ako prídem domov z roboty 😠

fifitko25
16. feb 2012

@svintekova vitaj... čítala som, čo sa ti stalo a veľmi ma to mrzí ☹ ☹ 😢 snáď tento ďalší pokus už bude so šťastným koncom 😉

vavenecka
16. feb 2012

@franzziska
@mata_ba
@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a ahojte babule 🙂 výplata došlaaaaaaaaaaaaaaa 😠 😀 😀 😀 😀 😀 hurááá,nepôjdem chudobná na dolňáky 😉 a asi ešte zabehnem do mesta kuknúť tie stále nekúpené čižmy,len musím vybrať nejaké do tohto mega snehu 😠 len čakám na domáceho,dojde pre výpalné 😀 a vy sa mi ako máte?nezapadli ste?mm ráno trošku hej,som išla s ním,ale nadávala som si,že som mala ísť radšej MHD 😀 no des na tých cestách

svintekova
16. feb 2012

@fifitko25 dakujem, no dúfam,že sa nám snažilkám podarí už čoskoro otehotniet. Treba mysliet pozitívne 😉

franzziska
16. feb 2012

@vavenecka cau micik 😀 dolnaky? cestujes niekam?

mata_ba
16. feb 2012

@mistisa ahoj..aj mna stale picha v podbrusku..ale mne to zacalo este pred ovulkou...a mrcha tiez meska,ale urcite dojde,lebo teplota uz klesla...a navyse test negativny..takze uz len cakam,kedy sa spusti...

mata_ba
16. feb 2012

@vavenecka ahoj...tak to je fakt..cesty su hrozne...