Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba vazne? ja som ho dnes citala prvy krat 😀 tak este jeden, tento ma zabil :D
Ako dosiahneš, aby žena kričala ešte hodinu po orgazme?
Utrieš si penis do záclony.
@palculienka2011 ked som mu predvcerom povedala,ze ako inak,test negat,tak mi hned zareagoval,ze no jasne..mas neschopneho chlapa...tak som mu hned povedala,ze to s nim nemusi mat nic spolocne..ze ja mozem byt mimo..tak sa ukludnil...ale jeho serie praca..ale aj to ho kazdy vecer mojkam,ze to bude ok..ze pohladame novu...aj ja mam vselijake problemi,ale ked som s nim,nechavam ich za dverami a nehucim bezdovodne na neho...a aj ked prestrelim,najneskor za 20 minut sa mu uz ospravedlnujem a liskam sa..on od 7 rana ani tuk...
@vavenecka no vidis, aky grif som si vymyslela... zajtra rano chcem ist na neurologiu s tym mojim posahanym ramenom - teda ak sa bude dat vyjst z domu... a potom chcem pripravit nejake šmaky... porad mi nieco 😉
@l_e_n_o_c_k_a ehmm..aj ten poznam,ale si zlata 🙂 uz mam lepsiu naladu 🙂
@mata_ba juuj tak nevadi, ale ak ta to trosku potesilo, tak som rada 😉
@l_e_n_o_c_k_a hh,dobrá si 😉 a to si s tým ramenom odhadzovala sneh? ty trubka 😕 hmm,ja robievam mini chlebíky z kaiseriek,keď ich na pásiky nakrájam,ale musíš také nafúknutejšie kúpiť 😀 a potom jednohuby-klobaňa a oliva, nátierkové maslo a uhorka a tak,tam sa vyšantíš,čo máš doma,treba minúť 😉
@mata_ba nemaj bojaaa,šak spermoše majú rady zimu,keď zmrznú,tak si ich odlož a v čase krízy použi 😠 😀
pustim vam moju ale uplne ze naj naj pesnicku 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=i8mz9uOvFQA@l_e_n_o_c_k_a urcite potesilo 🙂 ja vas normalne zboznujem 😀
@l_e_n_o_c_k_a ty si ťavina,to čo za vtipy sem dávaš? 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 u nas tiez pada a pada, otraaaaaas...a my mame ist zajtra do Mikulasa a dumame, ci ist ci nie, ked vidim spravy a tie havarie a kolony, zle mi je
@l_e_n_o_c_k_a no moja to je nahovby veru.uz nech je aspon jar nech zmizne ten sneh.ono je to pekne ale na vianoce by stacilo a potom nech da pokoj. 🙂 a co nove inak? 🙂
@mata_ba to je mojaaaaaa totaaaaal naaaaj pesnickaaaaa...hrali ju ked som chodila do skolky a mamina mi musela kvoli tomu usit trojposchodovou lambadovu suknu, lebo som taky amok dostavala 😀 😀 😀 😀
@vardzikova no ked to mali v decembri vysielat, tak som to tu pisala 😀
@l_e_n_o_c_k_a bolo to na Jojke ale rano opakuju diely, to bolo vysielane v premiere este v decembri
@mata_ba stará dobrá vykrúť ritka, ďakujeeeeeeem 😲
@mistisa dnes je to piaty den..ale uvidim,ci pride vecer..lebo aj minule som dostala na 5 den v noci..a nove?co ja viem...som rada,ze vas tu mam...vsetky ma tu ukludnujete...(@vavenecka, @l_e_n_o_c_k_a, @palculienka2011, @anett6212, @fifitko25 a vseeetky ostatne babulky)
@mata_ba
@l_e_n_o_c_k_a zlatiná,utekám na bus,ak nezapadnem,večer sa vidíme...zatim papiky a Maťka,držkaj sa mi 😉
@vavenecka ty si trdloooooo 😀 😀 😀
@palculienka2011 ani nehovor..ja som mala tricko aj so suknickou bielo-ruzovou pasikavou...a ked som sa zatocilaaaa,tak mi az ritku bolo vidiet,ako im 😀 dvojrocna a uz herecka 😀 a odvtedy moj song...
@purina12345 najlepsia pesnicka..ta ma vzdy povzbudi...nie je za co 😉
@vavenecka nepacia sa ti?
@mistisa ale nove nic, buduci tyzden opat na profil idem, a potom do Heliosu... momentalne som v klude 😉
@vavenecka servus draha, davaj si pozor, vecer ta ocakavam 🙂
@mata_ba zlatko v podstate ti mrchaňa ani nemešká, pretože keďže si meriaš vieš kedy bola ovulácia, prvá fáza sa môže preťahovať kvôli chorobe či stresu, je tu viacero faktorov, niektoré ju jednoducho majú neskôr ako 14DC a iné aj skôr. Luteálna fáza je v prieme 12-16 dní, keď je menej ako 10 vajíčko prakticky nemá možnosť sa uchytiť, táto fáza je nemenná, čiže ak je teplota 18 dní zvýšená znamená to tehotenstvo. tak ak by som to mala brať podľa tvojho grafu a riadila sa hlienom, čiže dala by som ovu na 19DC zajtra či pozajtra by (ne)mala prísť, no a keby som sa držala tohto vyznačenia tak ešte má mrcha v podstate čas

@mata_ba ho tam zasyp,na jar ho hádam nájdu 😠 nech si v ňom hlavu poriadne schladí...