icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
17. feb 2012

@gelinka75 no super, držím ti paľúšky a ďakujem 🙂 som rada keď môžem tešiť 😉

mata_ba
17. feb 2012

@dany85 a nechces ist ku gynekologovi??

dany85
17. feb 2012

@mata_ba nechcem robiť paniku 🙂 mrcha by mala prísť budúci týždeň okolo utorka tak sa mi zdá predčasné robiť poplach 🙂

mata_ba
17. feb 2012

@dany85 ono tie bolesti moze naozaj robit roztahovanie maternice 🙂 drzim palce..ale keby to moc bolelo,pekne utekaj...

dany85
17. feb 2012

@mata_ba no uvidím či príde mrcha, obvoďák mi dnes robil sono a blúdil aj dolu na podbrušku, pýtal sa na menzes ale nepovedal nič... ale tak zasa myslím že ono by to teoreticky ešte ani nebolo vidieť... ach jaaaaaj taketo stresy zažívať.. 😒

isabellaa
17. feb 2012

caute baby,
ja to nechapem, kramy mi meskaju 2 dni, test dnes negativny. Cim to asi bude? Asi zacnem merat bazalnu teplotu, nevie niektora dobry link, podrobnejsie ako na to? ked je vyssia teplota, tak je ovulacia? Krasny den Vam prajem

mata_ba
17. feb 2012

@vera3000 no..ked si robis ovulacne testy...podla spravnosti je ovulacia vtedy,ked je skusobna ciarka silnejsia ako testovacia...ale..kazda sme ina 🙂 takze pokial si testovala par dni a teraz uz ciarka slabne,ovulaciu si mala v den,ked bola ciarka najsilnejsia...po ovulke trva 24-48 hodin,kedy mozu spermijky dobit vajicko 🙂
ked ma baba dobry hlien,spermie vydrzia az 3 dni..cize sa v obdobi ovulacie odporuca sexikovat pocas 3 dni pred ovulaciou a jeden den po onej...
co sa tyka merania bazalnej teploty...ovulacia sa da vlastne zistit,az ked je uz po nej..teda na zaciatok...potom uz budes svoj cyklus poznat 🙂 ovulka zvykne byvat posledny den nizkej teploty..po ovulacii uz teplotka len stupa..ja som to mala teraz takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ale opat..kazda sme ina.. 🙂 je to zrozumitelnejsie?

mata_ba
17. feb 2012

@dany85 maximalne by mohol vidiet gestacny vacok..nic viac..a vtedy sa zvykne robit este vnutorne sono..drzim palce 🙂

isabellaa
17. feb 2012

mata ba: to roztahovanie maternice je asi blbost, tak skoro sa neroztahuje, pytala som sa na to gynekologa. urcite neskor ako po 2 mesiacoch a nie, ze dany85 ani nevie ci je tehotna, podla mna roztahovanie maternice to urcite nie je.

mata_ba
17. feb 2012
mata_ba
17. feb 2012

@isabellaa moja ja nehovorim o niekolkych cm 🙂 hovorim o milimetroch..kazda zmena v tele moze sposobit bolest...a mne gynekolog zase povedal nieco ine..ak dojde k oplodneniu vajicka,nastavaju v tele velke zmeny..a tie moze vyvolavat bolest...

dany85
17. feb 2012

@mata_ba @isabellaa každý povie inak..myslím lekárov. Napr jednej známej povedal gynekológ že neexistuje bolesť vaječníkov. Nikdy. Žiadne prechladnutie atď, že bolesť môže spôsobiť jedine cysta.. a o tomto rozťahovaní som zasa čítala že táto bolesť môže začať už dokonca 5 DPO .. samozrejme si tým nefandím, ja skôr myslím že asi dostanem predčasne mrchu, ak by to bolo naopak tak sa zcvoknem od šťastia 😉

mata_ba
17. feb 2012

@vera300 este tu mas okolo toho vela 🙂 http://merenibt.xf.cz/index2.html

isabellaa
17. feb 2012

mata ba dakujem ti za velmi dobru stranku. 🙂

mattuliatko30
17. feb 2012

@dany85 môže byť aj uhniezďovanie...aj predčasná mrcha..treba vydržať 😉

dany85
17. feb 2012

@mattuliatko30 😉 to je mi jasné že je to len jedna z týchto možností,len tu častokrát vyčítam všetko možné tak som sa chcela opýtať na skúsenosti 😉

mata_ba
17. feb 2012

@isabellaa nie je za co 🙂

mitka85
17. feb 2012

Ahojte.som tu nova a chcela by som sa spytat ci niektora z vas ma skusenosti s polypom.Snazime sa o dietatko,zistili mi zvyseny prolaktin,na to som uz zacala brat lieky ale nasli mi aj polyp a vraj aj ten moze zabranovat otehotneniu.

mistisa
17. feb 2012

@franzziska no ved hej to su pristupy fakt neuveritelne ☹ no len vtedy ti to moc jedno nebolo ze? ☹ sila uz nech to povbavujes a mas klud a dobreho dokiho 🙂

gelinka75
17. feb 2012

@dany85 no to je dobra sprostost, kazdy bolest vnima inak, pre niekoho je to tlak, niekoho bolest, ja napr. mam cystu a neboli ma, ani neviem ze ju mam, ale su aj ine cysty ktore bolia atd.

mistisa
17. feb 2012

@su_san no ved to by ma asi nahnevalo hm 🙂 tolko kilometrov sa trepat zbytocne ☹

mistisa
17. feb 2012

@gelinka75 ja chodim dr.Drábekovi a ty? 🙂

mistisa
17. feb 2012

@mata_ba no myslim ze minimalne mojko 😠 mm by ju prizabil takze by ani nestihli ju zosadit z funkcie 😀

dany85
17. feb 2012

@gelinka75 🙂 veď vravím, každý hovorí inak, ja neviem, ešte som problém s bolesťou vaječníkov, resp.všeobecne so ženskými vecami nemala, to len tak pre info ako protikladne si vravia lekári 😉

vardzikova
17. feb 2012

Čaute cice ... tak dnes som bola u endokrinologa .. na vyšetrenie..všetko mam v norme takže sa nemusim ničoho obavať, akurat mam potom prisť o dva mesiace na kontrolu. 😀 Takže mi spadol obrovsky kamen zo srdca. A čo tu nove? pribudla nieaka tehulka?

vardzikova
17. feb 2012

@mitka85 ahoj tak ja s tymto nemam vôbec skusenosti a ani som o tom nepočula a ako dlho sa snažite o babo?

mata_ba
17. feb 2012

@mistisa no ale ved co je ta doktorka mimo???ktovie ci uz nejakej neublizila...

gelinka75
17. feb 2012

@mistisa ja k dr. stenovej, zatial som spokojna, ved sme iba kecali 😀 😀

mata_ba
17. feb 2012

@vardzikova ahoj 🙂 tak supiiis,ze si ok 🙂 tehulka dnes ziadna...akurat ja som dnes 1 DC 😠 a neviem,ci vies..vcera pribudla k tehulka nativanativa 🙂

mistisa
17. feb 2012

@gelinka75 na tu som tiez pocula hodne chval 🙂 mna hned objednali k drábekovi zatial som s nim bola iba raz co sme mali konzultaciu ale zdal sa mi v pohodicke 🙂 uvidime 🙂