Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no však teraz bola invázia červenej, tak to určite 😀
@purina12345 vies co, my sme to okolo ovulky stihali len tak tak len raz :D lebo som si davala tie atb zdola a stale to vytekalo a smrdelo ako penicilin 😠 tak aspon raz sme skusili, teplotu nemeriam teraz, mala by som byt nejak 6DPO. ale ziadne priznaky, nic, neprezivam to 😀 dojde mrcha tak idem na tu odsatie tej cysty a priechodnost, potom sa uvidi co dalej 😉
@mata_ba no krasny harmonogram si si urobila 😀 😀 😀 😀 😀
tak teraz ja:dnes telaci perkelt, vecer urobime s mm test aby sa nepovedalo, potom tutulimutuli na oslavu zdravych zralokov, zajtra poriadok konecne porobime, nedelu oslava svokrinych narodiek-bude fondue (ale co moja dieta? 😀 ) a potom celyyyy dlhyyy tyzden praaazdninyyyyy
@purina12345 no ved toto..a uz ide jar,vtaciky sa rozspievaju,hormony prebudia... 😀
@gelinka75 ja hrozne nemám rada vag. tabletky, raz som mala mykózu a doktor mi predpísal také žlté ako citrón a to bola hrúza 😀 a budú ti odsávať tú cystu na tej klinike?
@palculienka2011 😀 😀 zajtra má môj svokor narodky
@palculienka2011 tiez to mas slusne 😀 a aj ja chcem praaaaazdninyyyyyy 😀 a dieta?ehm.. 😀 esteze som si dnes kupila dva jogurty,horalku,pinguin a cokoladove gulicky..tie co sa zalievju mlieckom 😀 a polka uz je fuc 😀
@purina12345 no toto bola taka gulicka ako 1cm a este z chladnicky som si to tam supovala 😀 😀 ja som nikdy nemala mykozu a preto ma prekvapilo, ze som mala streptokoka 😠 hej to odsatie robia takto citujem "urobime Vam vpich cez posvu" 😀
Inzerat: Vymenim moje bolave nafuknute mrchovske brucho za tehu brusko 😀
@gelinka75 fúha, no hlavne že si to nemusíš nechať urobiť niekde v nemocke ale oni ti to tam pekne starostlivo urobia, no ale držím palce aby fazuľka pripravila nové plány 😉
ja som mala mykózu po antivirotikách keď som mala zápal m. mechúra 😠
@mata_ba nebooj.ubehne to rýchlo...a budeš mať plodné 🙂)
@purina12345 tak posielala ma na laparku, ale pre mna to je ta posledna moznost, lebo by ma museli normalne otvorit a nie laparkou, aj by to museli robit v normalnej nemocke a nie v centre, hej zapal mechura je o nicom, to poznam, vlani som to mala 2x 😠 a nechces teraz skusit testik? 😀 😉
@mattuliatko30 juuuj,hadam 🙂 ale teraz by som bola radsej doma v postielke 😖
baby poraďte ☹ krvavý hlien cca 10- ty DPO znamená predčasne mrchu alebo možné tehu? 😒
Ahojte potrebujem radu - robím si ovulačné testy (už piaty deň), mám 16 DC, testy všetky negatívne, čiarka slabne..., teplota stúpla na 36,9 (začala som ju merať po krámoch najvyššia bola 36,8). Mám v tom zmätok 😒 Som prvosnažilka, testy robím po prvýkrát, tak sa v tom nevyznám 😅 Vopred ďakujem.
@gelinka75 juj, tak nechať sa otvárať treba nechať už keby bolo fakt zle, ja som ho mala tiež dva krát a obidva razy mi dala tie isté lieky a vždy po liečbe pľuha, a pri druhom raze ma napadlo že to mám s tých liekov 😠
ja ani nemám doma testík lebo som všetky minula pri tehu a najskôr v pondelok by som si môhla kúpiť, ešte som pn
@purina12345 no ved to, ze nastastie onkomarkery su v poriadku, inak by som musela ist na operaciu, ale to pojdem az ked nebude ina moznost 😉 aj ja som mala ten zapal mechura po atb co som brala na zuby a potom sa mi to aj vratilo, odvtedy som zatial v pohodke, tak budem sledovat tvoj grafik a vytesovat sa z neho 😀
@mata_ba tento rok asi jar buude neskor ked tak vonku pozeraam 😕
@dany85 aj ja si myslim ze sa to uhniezduje 😉
@kandee1201 vyzera to tak...ale ved hlasia uz oteplenie
@mata_ba @kandee1201 neviem, mám nervy, dnes som bola u obvoďáka lebo mám cca 4 dni neskutočné kŕče okolo pupka a v podbrušku, okomentoval to ako koliku a zrazu do toho ten hien..ach jaj ☹

@purina12345 v marci za zase lekarne potesia trzbe 😀 vsetky budeme testovat o 106 😀