Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
caute baby,
ja to nechapem, kramy mi meskaju 2 dni, test dnes negativny. Cim to asi bude? Asi zacnem merat bazalnu teplotu, nevie niektora dobry link, podrobnejsie ako na to? ked je vyssia teplota, tak je ovulacia? Krasny den Vam prajem
@vera3000 no..ked si robis ovulacne testy...podla spravnosti je ovulacia vtedy,ked je skusobna ciarka silnejsia ako testovacia...ale..kazda sme ina 🙂 takze pokial si testovala par dni a teraz uz ciarka slabne,ovulaciu si mala v den,ked bola ciarka najsilnejsia...po ovulke trva 24-48 hodin,kedy mozu spermijky dobit vajicko 🙂
ked ma baba dobry hlien,spermie vydrzia az 3 dni..cize sa v obdobi ovulacie odporuca sexikovat pocas 3 dni pred ovulaciou a jeden den po onej...
co sa tyka merania bazalnej teploty...ovulacia sa da vlastne zistit,az ked je uz po nej..teda na zaciatok...potom uz budes svoj cyklus poznat 🙂 ovulka zvykne byvat posledny den nizkej teploty..po ovulacii uz teplotka len stupa..ja som to mala teraz takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ale opat..kazda sme ina.. 🙂 je to zrozumitelnejsie?
mata ba: to roztahovanie maternice je asi blbost, tak skoro sa neroztahuje, pytala som sa na to gynekologa. urcite neskor ako po 2 mesiacoch a nie, ze dany85 ani nevie ci je tehotna, podla mna roztahovanie maternice to urcite nie je.
@isabellaa ahoj 🙂 paci sa 🙂 http://merenibt.xf.cz/index2.html
@mata_ba @isabellaa každý povie inak..myslím lekárov. Napr jednej známej povedal gynekológ že neexistuje bolesť vaječníkov. Nikdy. Žiadne prechladnutie atď, že bolesť môže spôsobiť jedine cysta.. a o tomto rozťahovaní som zasa čítala že táto bolesť môže začať už dokonca 5 DPO .. samozrejme si tým nefandím, ja skôr myslím že asi dostanem predčasne mrchu, ak by to bolo naopak tak sa zcvoknem od šťastia 😉
@vera300 este tu mas okolo toho vela 🙂 http://merenibt.xf.cz/index2.html
mata ba dakujem ti za velmi dobru stranku. 🙂
@dany85 môže byť aj uhniezďovanie...aj predčasná mrcha..treba vydržať 😉
@mattuliatko30 😉 to je mi jasné že je to len jedna z týchto možností,len tu častokrát vyčítam všetko možné tak som sa chcela opýtať na skúsenosti 😉
Ahojte.som tu nova a chcela by som sa spytat ci niektora z vas ma skusenosti s polypom.Snazime sa o dietatko,zistili mi zvyseny prolaktin,na to som uz zacala brat lieky ale nasli mi aj polyp a vraj aj ten moze zabranovat otehotneniu.
@franzziska no ved hej to su pristupy fakt neuveritelne ☹ no len vtedy ti to moc jedno nebolo ze? ☹ sila uz nech to povbavujes a mas klud a dobreho dokiho 🙂
Čaute cice ... tak dnes som bola u endokrinologa .. na vyšetrenie..všetko mam v norme takže sa nemusim ničoho obavať, akurat mam potom prisť o dva mesiace na kontrolu. 😀 Takže mi spadol obrovsky kamen zo srdca. A čo tu nove? pribudla nieaka tehulka?
@mitka85 ahoj tak ja s tymto nemam vôbec skusenosti a ani som o tom nepočula a ako dlho sa snažite o babo?
@vardzikova ahoj 🙂 tak supiiis,ze si ok 🙂 tehulka dnes ziadna...akurat ja som dnes 1 DC 😠 a neviem,ci vies..vcera pribudla k tehulka nativanativa 🙂

@gelinka75 no super, držím ti paľúšky a ďakujem 🙂 som rada keď môžem tešiť 😉